OPOJISTENI.CZ (OPOJISTENI.CZ)
Pojištění  |  15.05.2023 17:00:00

Vše, co jste chtěli vědět o vylepšení majetkového pojištění - Pillow

 Pillow: Vše, co jste chtěli vědět o vylepšení majetkového pojištění
15.5.2023 Tiskové zprávy, Produkty

V posledních měsících je Pillow pojištění majetku obchodně nejúspěšnějším pojištěním z polštářové nabídky. Rostoucí zájem poradců a klientů je závazkem udržet náskok před ostatními produkty, a proto tento týden vyráží do světa vylepšená verze, s níž se můžete v článku seznámit i vy.

Hlavní důvody oblíbenosti pojištění zůstávají

Je možné třemi slovy popsat důvody úspěchu Pillow pojištění majetku? Rozhovory s poradci nám ukázaly, že ano. Nejčastěji agenti uváděli následující tři vlastnosti: modularitu (resp. skládačka, flexibilita), garance (neuplatnění podpojištění) a srozumitelnost (resp. jednoduchost, transparentnost).

Byla to právě Pillow pojišťovna, která upozornila na problém „zlého a hodného právníka“ při výpočtu podpojištění a jako jedna z prvních uvedla „hodnou“ definici podpojištění přímo v podmínkách. I to je důvodem, proč v nedávné analýze této oblasti získala Pillow nejlepší známku. Stejně inovátorsky přinesla garanci neuplatnění podpojištění, přehlednou a transparentní indexací a skutečné plnění v nových cenách.

Více nemovitostí a domácností

Nově je pojištění dostupnější pro ještě více zákazníků. Automaticky totiž jde pojistit domy a byty až do 30 mil. , domácnosti do 6 mil. a samostatnou garáž až na 1 mil. . Myslíme také na další situace v životě našich klientů, a tak naše krátké podmínky pojištění nově jasně definují, co dělat při částečném pronájmu (třeba 1 pokoj) nebo když ve vašem bytě bydlí zadarmo kamarád. Přehled všech druhů bydlení naleznete na webu proporadce.cz

Novinkou je, že se Pillow pojišťovna jako první jednoznačně postavila k fotovoltaickým elektrárnám (FVE). Nikdy jsme neřešili třeba počty panelů na střeše a nově jasně říkáme – FVE patří celá i s bateriemi do pojištění budovy a pokud si sjednáte strojní pojištění, kryjeme ji allriskově. Pillow je první na trhu, kdo rozsah pojištění pro FVE transparentně popisuje v podmínkách. Pro domy s fotovoltaikou je tak Pillow pojištění první volbou.

Více vyplacených peněz

Žádná aktualizace pojištění se samozřejmě neobejde bez rozšíření krytí. Pillow nově zaplatí výjezd bezpečnostní agentury, pokud souvisel s krádeží. Do allriskového pojištění sanity jsme zahrnuli i kuchyňské dřezy nebo kovové vany a u pojištění odpovědnosti kryjeme také duševní útrapy osob blízkých poškozenému. Přidali jsme i pojištění vedlejších prostor bytů v rámci celých stavebních komplexů, nejen jednoho domu.

Ještě více jsme také naducali náš univerzální polštář pro pojištění věcí mimo domov. Jak asi víte, pomáhá při škodách mimo místo pojištění. Narozdíl od většiny jiných majetkových produktů transparentně shrnuje krytí nejen škod na věcech odložených na místě k tomu určeném, ale i škod ve vozidle, v hotelu, na koleji či na věcech u sebe a při sobě. Nově pojišťuje jejich poškození i při dopravní nehodě. Plně tak nahrazuje pojištění zavazadel, které se běžně prodává k pojištění vozidel. Výhodou je, že u pojištění majetku se plní v nových cenách také zde, což u pojištění vozidel neplatí. Pokud je tedy třeba pojistit věci na cestách, Pillow pojištění a tento polštář je správnou volbou.

Nezapomněli jsme ani na asistenci. Deratizaci (hubení hlodavců) a dezinsekci (hubení hmyzu) tak doplnila třetí do party – dezinfekce (hubení bacilů).

Více srozumitelnosti a tolerance

Vylepšení je samozřejmě mnohem více, celé podmínky jsou nyní zase o něco srozumitelnější. Přestože většina klientů volí pojistné částky s garancí neuplatnění podpojištění, podmínky myslí i na případy bez garance. Nově je černé na bílém, že při rozdílech mezi hodnotou majetku a pojistnou částkou do 20 % podpojištění neaplikujeme. Již jsme tak postupovali v minulosti, nyní je pravidlo uvedené i v podmínkách.

Když naše vylepšení shrneme, nejde o revoluci, ale o precizní vyladění jednoho z nejlepších pojištění, které můžete svému domovu dopřát. Nevěříte? Přesvědčte se na https://www.proporadce.cz/majetek/ nebo přímo v kalkulaci na https://www.pillow.cz/pm1

Jan Hofta
Pillow pojišťovna

oPojištění.cz
informace ze světa pojištění a risk managementu

Zpravodajský portál, který poskytuje komplexní zpravodajství ze světa pojištění a risk managementu. Denně přináší aktuální zprávy o vývoji pojistného trhu, odborné analýzy, informace o nabízených pojistných produktech a rozhovory s významnými osobnostmi pojišťovnictví.

Více informací na: www.opojisteni.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Pojištění:

Čt 11:50  Rakouské ženy žijí déle ve špatném zdravotním stavu OPOJISTENI.CZ (OPOJISTENI.CZ)
St 17:00  Jak vypadá rakouský vozový park? OPOJISTENI.CZ (OPOJISTENI.CZ)






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688