Inzerce (Inzerce)
Osobní finance  |  06.03.2023 14:04:13REKLAMA

Blockchainové hry získávají na popularitě v rozvojových zemích, což dává Metacade velkou výhodu


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Před globálními ekonomickými otřesy není úniku. Lidé po celém světě zaznamenali inflaci, která zvyšuje ceny, a problémy v dodavatelském řetězci, protože svět se po pandemii COVID-19 pomalu vrací do nového normálu. Rozvojové země jsou často neúměrně postiženy nepříznivými dopady globálních finančních problémů, ale Web3 poskytuje inovativní způsob, jak některé z těchto problémů zmírnit. 


Decentralizované finance (DeFi) ve svých počátcích způsobují revoluci v tom, jak lidé vnímají svět financí. Dokonalým příkladem je GameFi - spojení DeFi a her. Mnoho lidí ve vyspělých zemích se stává jeho prvními osvojiteli, protože hledají mechaniku play-to-earn (P2E), aby si doplnili svůj příjem, což dává obrovskou výhodu takovým společnostem, jako je nováček v oblasti blockchainových her Metacade.  

Jakou výhodu poskytne Metacade přijetí blockchainových her?

Největší výzvou spojenou s blockchainovými hrami je vybudování pevné uživatelské základny. Rostoucí trh hráčů v rozvojových zemích pravděpodobně poskytne Metacade značnou podporu vzhledem k atraktivitě ekosystému Metacade.


Předpokládaného zvýšení ceny tokenu Metacade by mohlo být dosaženo mnohem dříve díky rychlejšímu než předpokládanému růstu uživatelů. V takovém případě budou mnozí investoři, kterým se již podařilo získat tokeny MCADE za neuvěřitelně nízké ceny dostupné v presale, po vyslechnutí této zprávy pravděpodobně nadšeni.

Co je Metacade?

Metacade je nový projekt GameFi, který po zveřejnění svého obsáhlého whitepaperu a masivní aktivitě, kterou presale Metacade zaznamenal, zamotal hlavu mnoha lidem napříč celým krypto světem a za pouhých 14 týdnů od spuštění presale vynesl závratných $8,3m. 

 

Srdcem plánovaného ekosystému Metacade a jednou z jeho nejlépe hodnocených součástí je vlajková herna Play-to-earn (P2E), která bude největší takovou hernou na světě.


Hráči, kteří budou hrát hry na platformě Metacade, za to budou získávat odměny. Pokryty jsou všechny různé typy hraní, od pohodového příležitostného hraní až po soutěživější hraní s hodnocením pro ty, kteří se chtějí vyšplhat na vrchol komunitních žebříčků.


Investory zaujala neuvěřitelná hodnota tokenu MCADE, protože bude využíván napříč celým ekosystémem Metacade a umožní investorům získávat stabilní pasivní příjem prostřednictvím sázek, zatímco budou čekat na zhodnocení jeho ceny.

Jak vysoko se může MCADE vyšplhat v roce 2023?

Vášnivá pozornost presale Metacade ukazuje, že projekt má v očích zdatných investorů, kteří se dostanou na palubu, obrovský potenciál. Vzhledem k plánovaným vydáním v roce 2023 a řadě dalších aktivit, které zvýší povědomí, bude cena MCADE pravděpodobně na cestě k hvězdnému roku 2023.


S množstvím uživatelů, které odborníci z odvětví předpovídají, by MCADE mohl zažít obrovský nárůst poptávky po nákupu. K tomu přispěje i rostoucí zájem o P2E hry po celém světě.


Pokud budou hvězdy příznivé, mohli bychom být jistě svědky toho, že cena MCADE prudce překoná hranici 1 $, což by představovalo pozoruhodný 50násobný nárůst ceny oproti konečné ceně v presale.

Jaké ceny by mohl MCADE dosáhnout do konce roku 2025?

Pokud Metacade naplní mimořádně vysoký potenciál, který podle investičních kruhů má, mohl by být projekt do konce roku 2025 předurčen k neuvěřitelnému růstu ceny.


S tím, jak bude přibývat uživatelů, a v kombinaci s tím, že Bitcoin v roce 2024 klesne na polovinu, což pravděpodobně odstartuje další býčí běh, můžeme být svědky toho, že poptávka po tokenu MCADE vzroste na extrémně vysokou úroveň. To by mohlo znamenat, že při takto příznivé tokenomice cena MCADE vzroste na 10 $ za token, neboť k tomu by bylo zapotřebí tržní kapitalizace pouze ve výši 20 miliard $ - méně než třetina historického maxima, kterého dosáhl nízkoužitkový projekt Dogecoin (DOGE). 

Je MCADE dobrou investicí?

Příležitost, kterou MCADE představuje, není v kryptosvětě často k vidění. Drtivá většina projektů s tak vysokou úrovní potenciálu je jen zřídkakdy dostupná běžným investorům s neuvěřitelnou slevou, jaká se nabízí v presale. 


Možnost získat užitkový token projektu, který má jasný a dobře hodnocený plán dominovat rostoucímu sektoru blockchainových her, může být pro ty, kteří jsou dostatečně chytří, aby se zapojili včas, životní příležitostí, a to znamená, že Metacade je nejen dobrou, ale i mimořádnou investicí.


Presale Metacade se můžete zúčastnit zde

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.


Poslední zprávy z rubriky Osobní finance:

Čt 14:28  Kurzovní lístek ČNB na čtvrtek 02.05.2024 Redakce (Kurzy.cz)






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688