Petr Hanisch (AliaWeb)
Doporučeno redakcí  |  25.02.2003 11:17:34

Raiffeisenbank připravila řadu výhod nejen pro klienty Union banky

Raiffeisenbank připravila řadu výhod nejen pro klienty Union banky

Raiffeisenbank (RBCZ) si uvědomuje obtížnost situace, do které se dostali v minulých dnech klienti Union banky. Jako doplnění své mimořádné produktové nabídky přichází RBCZ se speciální nabídkou svých produktů a služeb. Nabídka výhod se ovšem netýká pouze jich, ale také všech dalších nových klientů RBCZ.

Všem novým klientům nabízí RBCZ možnost ihned čerpat finanční prostředky do mínusu (kontokorent) až do výše 20 tisíc korun. Klient s sebou musí přinést pouze potvrzení o výši příjmu a potvrzení o přesměrování výplaty na svůj nový osobní účet v RBCZ. Po třech měsících vedení účtu v RBCZ má klient možnost zažádat o zvýšení částky kontokorentu až na 100 tisíc korun. Vedení osobního účtu Kompletkonto je po dobu 3 měsíců zdarma. RBCZ zároveň poskytuje novým klientům úrokové zvýhodnění na termínovaných vkladech až o 1% p.a. vyšší oproti standardním sazbám.

Pro klienty Union banky nabízí RBCZ možnost získání zvýhodněné výše kontokorentu až do 100 tisíc korun prakticky okamžitě po doložení informací o historii jejich účtů v Union bance.

V rámci pomoci klientům Union banky připravila RBCZ pro malé a střední podniky a podnikatele možnost získat promptní kontokorent až do výše 500 tisíc korun během několika dnů od otevření účtu. Další možností, jak získat finanční prostředky je Mikroúvěr, který RBCZ nabízí již od 100 tisíc do 800 tisíc korun s dobou splatnosti v rozpětí 6 až 48 měsíců. Předběžné posouzení žádosti obdrží klient již do 5 pracovních dnů od jejího podání.

Čestmír Ondrůšek

Raiffeisenbank a.s.

 

 

Raiffeisenbank a.s. poskytuje v České republice široké spektrum bankovních služeb soukromé i podnikové klientele. Kromě vlastních bankovních aktivit je součástí finanční skupiny, která nabízí svoje produkty a služby rovněž v oblasti stavebního spoření (Raiffeisen stavební spořitelna), pojištění (UNIQA pojišťovna a.s.) a leasingu (Raiffeisen-Leasing). Jako jeden z devíti finančních ústavů v ČR poskytuje hypoteční úvěry, k nimž sjednává rovněž státní finanční podporu. Na začátku ledna 2003 pracovalo v RBCZ 1032 zaměstnanců. V současnosti má RBCZ 41 obchodních míst rozmístěných rovnoměrně po celém území ČR.

Majoritním akcionářem RBCZ je rakouská finanční skupina RZB Group, vedoucí uskupení na poli komerčního a investičního bankovnictví v celé střední a východní Evropě. RZB Group je členem rakouské bankovní skupiny Raiffeisen, která se v oblasti poskytování finančních služeb pohybuje již více než 100 let. RZB Group působí se svými dceřinými bankovními ústavy ve 12 zemích regionu střední a východní Evropy (Maďarsko, Polsko, Slovensko, Česká republika, Chorvatsko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Rumunsko, Rusko, Ukrajina, Jugoslávie a Slovinsko), které disponují širokou sítí zhruba 500 poboček a více než 300 dalších obchodních míst v jejich specializovaných dceřiných společnostech. Celková bilanční suma bankovní skupiny Raiffeisen dosáhla ke konci roku 2001 více než 44 miliard EUR.

Raiffeisenbank a.s. získala v roce 2002 prestižní ocenění „Rhodos 2002“ za nejpůsobivější image mezi českými bankami. Vyhlašovatelé této soutěže, k nimž patří například vydavatelství Economia či nezávislý institut pro výzkum trhu GfK, se prostřednictvím výzkumu obrátili na reprezentativní skupinu 500 českých top manažerů. Podle jejich názoru právě Raiffeisenbank a.s. nejlépe odpovídá pěti nejdůležitějším kritériím bankovní image (jsou jimi spolehlivost, důvěryhodnost, solventnost, serióznost a přístup ke klientům). V listopadu 2002 získala Raiffeisenbank další ocenění jako druhá nejdynamičtější banka roku 2002. Tato cena byla vyhlašována v rámci soutěže „Banka roku 2002“, jejímž pořadatelem byl internetový časopis Fincentrum. Jednotlivé bankovní domy a finanční instituce na českém trhu hodnotila odborná porota složená z více než 300 odborníků, mezi nimiž byli manažeři, zástupci médií, akademické sféry a státní správy.  Díky své aktivní obchodní strategii v oblasti střední a východní Evropy byla v roce 2001 skupina Raiffeisen vyhlášena americkým časopisem Global Finance nejlepší bankou ve střední a východní Evropě. The Banker, renomovaný  časopis náležející do mezinárodní vydavatelské skupiny Financial Times,  ji v roce 2001 vyhlásil bankou roku 2001 ve střední a východní Evropě.

 

Informace o Raiffeisenbank najdete zde

 • Kurzovní lístek
 • Úrokové sazby
 • Informace o firmě
 • Obchodní rejstřík
 • Vztahy
 • Finanční výkazy
 • Dokumenty
 • Události

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Doporučeno redakcí:

18.05.2004  25.5. - spotřební daň, daň z přidané hodnoty ... Petr Hanisch (AliaWeb)
18.03.2004  Vzdělávací centrum ? Petr Hanisch (AliaWeb)
26.11.2003  Vánoční dárky pohodlně Petr Hanisch (AliaWeb)






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688