Lukáš Ontl (Asseco Solutions)
Okénko pro podnikatele  |  13.11.2019 14:09:25

Vaše ERP kdykoliv, odkudkoliv, kýmkoliv

Služební cesta, dovolená, nekonečná zácpa na D1, anebo třeba postel, kde ležíte s nachlazením. To jsou všechno místa, odkud dnes můžete přistupovat k podnikovému informačnímu systému, třeba i z mobilu nebo tabletu. Pokud používáte systémy HELIOS, je to pro vás otázkou okamžiku.

 

Když potřebujete mobilní přístup

Obchodní zástupci, servisní pracovníci, stavbyvedoucí, manažeři na cestách či dovolených – existuje řada pracovních pozic i situací, kdy zkrátka nechceme ani nemůžeme ztratit kontrolu nad klíčovými procesy či událostmi ve firmě, kde pracujeme. Stejně tak existují okamžiky, kdy potřebujme zpřístupnit vybrané informace z našich podnikových systémů našim dodavatelům či odběratelům, aby měli možnost získat přehled o stavu výroby jejich zakázky, skladu, aktuální ceny vybraného zboží, stavu objednávek či jejich založení, přehled salda apod. Zkrátka, kdy potřebujeme přístup k informacím, dokumentům, dokladům přímo z terénu, nebo kdy je v terénu musíme pořizovat. A přesně k tomu slouží mobilní přístup k ERP systému.

 

 

Mobilní aplikace

Pokud ve své firmě máte HELIOS Orange, je pro vás ideálním řešením mobilní aplikace HELIOS Zoom. Ta je k dispozici pro mobilní telefony a tablety s operačními systémy Android a iOS, ale také pro počítače s Windows a MacOS.

HELIOS Zoom nabízí vzdálený přístup k libovolným datům ve vašem firemním systému HELIOS Orange, v případě čtení zcela zdarma. Pokud byste chtěli na cestách se systémem i aktivně pracovat, můžete si připlatit za prémiové funkce, mezi které spadá i podpora notifikací, jež se s nástupem nové edice iNUVIO staly velmi populárními. 

Že máte ve firmě HELIOS Green? Pak je tu aplikace HELIOS Mobile. S ní máte přehled o tom, co se ve firmě děje, a pokud je potřeba, můžete přímo ze svého tabletu či chytrého telefonu s operačním systémem Android pracovat úplně stejně, jako byste seděli ve své kanceláři, a to se všemi moduly.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webový přístup

Mobilní aplikace však není jedinou možností, jak vzdáleně přistupovat k ERP systémům HELIOS. Další alternativou je webový přístup. Jedním z dostupných řešení je novinka systému HELIOS Orange: ePORTAL. Ten umožňuje snadno vybudovat informační portál, ke kterému se dostanete z libovolného webového prohlížeče v počítači, tabletu či mobilu a je vhodný pro zpřístupnění informací i vašim obchodním partnerům či zákazníkům. 

S využitím ePORTALu můžete svým odběratelům dát možnost on-line přístupu např. ke stavu rozpracovaných zakázek, termínům dodání, stavu skladových zásob, či vystaveným fakturám. Obchodním partnerům zase můžete nabídnout např. aktuální stav salda, či přehled vystavených objednávek. To vše v graficky atraktivní a přehledné formě s šifrovaným přenosem dat.

   

Dejte data těm, co je potřebují 

Trendem současné doby je otevírání dat všem stakeholderům, jejich neustálá přístupnost a aktuálnost, a to odkudkoliv a kdekoliv. Přístup k datům posiluje vztahy se zákazníky, obchodními partnery, a zlepšuje i vnitrofiremní komunikaci a přehled manažerů i zaměstnanců o aktuálním dění ve firmě. Kombinace mobilního přístupu a webového portálu dokáže jednoduše a efektivně pokrýt potřeby všech stakeholderů, a vám umožní dostat ze svého systému HELIOS maximum.

Lukáš Ontl

Lukáš pracuje ve společnosti Asseco Solutions a.s. necelých 20 let. Za tuto dobu působil v řadě pozicích, a to i včetně manažerských, jak v obchodním oddělení, tak produktovém managementu. Aktuálně je na pozici vedoucího oddělení inovace a rozvoje produktů, jehož primární zaměření je na rozvoj a hledání nových příležitostí k růstu prostřednictvím základního vývoje prototypů (R&D) a jeho aplikaci do jednotlivých produktů, ať už stávajících či nových..



Asseco Solutions, a.s.

Asseco Solutions je největším producentem podnikových informačních systémů na českém a slovenském trhu. Softwarové aplikace z jeho produkce jsou distribuovány i na dalších trzích v rámci střední Evropy. Společnost se zabývá nejen vývojem, ale také implementací a podporou specializovaných systémů a již téměř 30 let přináší svým zákazníkům nejmodernější technologie.

Podnikové informační systémy HELIOS z produkce Asseco Solutions plně pokrývají potřeby velkých, středních i malých firem a ostatních ekonomických subjektů v nejrůznějších oblastech působení.

Více na www.helios.eu.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688