PÁTEČNÍ DOBROTY (10.12.1999) (20.10.2012)
Stálá páteční rubrika
krušovické restaurace ”NA MICHELSKĚ”- vždy aktuální recept z víkendové nabídky specialit.
Tento víkend připravujeme
k příležitosti
otevření
ZIMNÍ ZAHRADY
"GRILOVANÉ JEHNĚ NA DŘEVĚNÉM UHLÍ"
- Suroviny na 10 porci:
Pracovní postup:
Jehně alespoň 5 dní předem důkladně nasolíme a naložíme do oleje. Začneme se shánět po známých v Michelských pekárnách nebo v Poldovce Kladno, protože je dobré si jehně předpéci a tak velkou troubu doma určitě nemáte (hloupý vtip, že). No a pak se jehně griluje na dřevěném uhlí a potírá se pravidelně směsí grilovacího koření a oleje.
Přejeme dobrou chuť.
Krušovická restaurace ”NA MICHELSKÉ”
– Michelská 87, Praha 4 – Michle(5 min od metra Kačerov) Rezervace míst na tel. 02/61 21 83 79
Poslední zprávy z rubriky Dobroty:
Přečtěte si také:
Prezentace
30.04.2024 Tesla po špatných výsledcích roste, Meta po...
29.04.2024 Daňové přiznání lidem provětralo peněženky....
26.04.2024 Historie a vývoj vodovodních baterií: Od...
Okénko investora
Petr Lajsek, Purple Trading
Miroslav Novák, AKCENTA
Mgr. Timur Barotov, BHS
Olívia Lacenová, Wonderinterest Trading Ltd.
Ali Daylami, BITmarkets
Michal Brothánek, AVANT IS
Jiří Cimpel, Cimpel & Partneři
Jakub Petruška, Zlaťáky.cz