Páteční dobroty (3.12.1999)
Stálá páteční rubrika
Krušovické restaurace ”NA MICHELSKĚ”- vždy aktuální recept z víkendové nabídky specialit.
”OVAROVÁ a PEČENÁ KOLENA”
a jako rocept do této rubriky pro Vás vybíráme:
"OVAROVÉ nebo PEČENÉ KOLENO"
- Suroviny na 10 porci:
Pracovní postup:
Co popisovat, postup je prostý: Kolena uvaříme v osolené vodě s cibulí a pepřem doměkka. Pro přípravu pečených kolen ještě vařené koleno ochutíme grilovacím kořením a dáme upéct do trouby dozlatova. Nejvhodnější přílohou je hořčice, křen a chléb, ale hodí se i houskové, bramborové či chlupaté knedlíky a zelí.
Přejeme dobrou chuť a pokud máte na kolínko chuť a nechce se Vám s ním doma dělat, přijďte tento víkend do restaurace "Na Michelské" a vyzkoušejte jak se podařily našim kuchařům.
Těšíme se na Vás majitelé a personál
Krušovická restaurace ”NA MICHELSKÉ”
– Michelská 87, Praha 4 – Michle(5 min od metra Kačerov) Rezervace míst na tel. 02/61 21 83 79,
stránky: www.michelska.cz, email: michelska@post.cz.
Poslední zprávy z rubriky Dobroty:
Přečtěte si také:
Prezentace
30.04.2024 Tesla po špatných výsledcích roste, Meta po...
29.04.2024 Daňové přiznání lidem provětralo peněženky....
26.04.2024 Historie a vývoj vodovodních baterií: Od...
Okénko investora
Petr Lajsek, Purple Trading
Miroslav Novák, AKCENTA
Mgr. Timur Barotov, BHS
Olívia Lacenová, Wonderinterest Trading Ltd.
Ali Daylami, BITmarkets
Michal Brothánek, AVANT IS
Jiří Cimpel, Cimpel & Partneři
Jakub Petruška, Zlaťáky.cz