PÁTEČNÍ DOBROTY (22.10.1999)
Stálá páteční rubrika
krušovické restaurace ”NA MICHELSKĚ” - vždy aktuální recept z víkendové nabídky specialit.Tento víkend vybíráme z “pečených kachen” a to -
"Kachnu na medu"
Pracovní postup:
Očištěnou kachnu dáme do pekáče, podlijeme troškou vody a zvolna pečeme v troubě. Během pečení ji často potíráme sojovou omáčkou smíchanou s medem, vínem a Wei-su. Pečenou kachnu rozčtvrtíme a podáváme na teplé míse s vypečenou šťávou, do které můžeme podle chuti přidat několik plátků máčeného zázvoru.
Přejeme dobrou chuť a hezkou knížku v tomto nevlídném počasí.
Krušovická restaurace ”NA MICHELSKÉ”
– Michelská 87, Praha 4 – Michle (5 min od metra Kačerov)Rezervace míst na tel. 02/61 21 83 79
Poslední zprávy z rubriky Dobroty:
Přečtěte si také:
Prezentace
02.05.2024 SCHLIEGER loni zaznamenal čtyřnásobný nárůst...
30.04.2024 Tesla po špatných výsledcích roste, Meta po...
Okénko investora
Mgr. Timur Barotov, BHS
Diverzifikace v době koncentrovaných akciových trhů – výzkum Goldman Sachs
Miroslav Novák, AKCENTA
Michal Brothánek, AVANT IS
Petr Lajsek, Purple Trading
Olívia Lacenová, Wonderinterest Trading Ltd.
Jakub Petruška, Zlaťáky.cz
Za 1. čtvrtletí roku 2024 rozšířila ČNB „zlatý poklad“ o dalších téměř 5 tun
Ali Daylami, BITmarkets
Jiří Cimpel, Cimpel & Partneři