skoda-auto.cz (Škoda auto)
Auto Moto  |  30.04.2021 09:00:41

ŠKODA představí nový model FABIA 4. května

Po 22 letech od prvního představení prezentuje ŠKODA čtvrtou generaci modelu FABIA, která je poprvé postavena na modulární platformě MQB-A0 koncernu Volkswagen. Podle hesla „Vše, co potřebujete – a ještě něco navíc“ spojuje tento malý vůz všechny hodnoty značky ŠKODA. Nabízí přesvědčivý poměr ceny a užitné hodnoty, vynikající bezpečnost, vysokou úroveň komfortu a příkladnou kvalitu zpracování. Se svým ještě dynamičtějším a emotivnějším designem má nová ŠKODA FABIA všechny předpoklady pro pokračování úspěšného příběhu této modelové řady. Digitální světová premiéra proběhne 4. května v 19:00 hodin SEČ. Odhalení vozu bude přenášeno z virtuálního pavilonu a bude možné jej sledovat po celém světě na adrese https://fabia-skoda-virtual-event.web.app/start. Velkolepou kulisu vytváří Centrum současného umění DOX v Praze, které bylo pro tuto akci rozsáhle virtualizováno.

Virtuální prohlídka jako reálnou výstavou
Formát digitální prezentace umožňuje divákům procházet se jako na skutečné výstavě, neboť se ve virtuálním pavilonu mohou volně pohybovat a prohlížet si exponáty. Během prohlídky se hosté setkají se členy představenstva společnosti ŠKODA AUTO, např. s předsedou představenstva ŠKODA AUTO Thomasem Schäferem, členem představenstva za oblast prodeje a marketingu Martinem Jahnem, a také s odborníky z týmu ŠKODA Design pod vedením Olivera Stefaniho. Aby tato setkání byla co nejrealističtější, bude každý zástupce značky ŠKODA přítomen jako virtuální postava.

Prezentační plochy na vnitřním nádvoří a na střešní terase
Prohlídka zavede návštěvníka v Centru současného umění DOX na různá prezentační místa. Na vnitřním nádvoří je pro účely prezentace instalována řada stěn z LED světel a na střešní terase vznikne terasa „NEXT LEVEL“, která koresponduje s aktuálním programem pro budoucí rozvoj české automobilky. Po úvodním projevu Thomase Schäfera dojde na těchto dvou místech k odhalení nového modelu ŠKODA FABIA. Poté budou ve virtuálním pavilonu k dispozici vozidla pro 360° pohled. Záznam z prezentace a další videa budou později k nalezení ve vzducholodi nad terasou „NEXT LEVEL“. Kromě toho bude k dispozici i odkaz ke stažení tiskové mapy na platformě ŠKODA Storyboard.

Trojrozměrný model centra DOX jako virtuální pavilon
U příležitosti světové premiéry nového modelu ŠKODA FABIA byl pro virtuální pavilon vytvořen trojrozměrný model Centra současného umění DOX. Ten by měl v návštěvnících vyvolat dojem, že se nacházejí na reálné akci. Centrum současného umění se nachází v pražských Holešovicích. Jedná se o architektonicky působivé, ultramoderní prostory bývalé továrny. Právě toto prostředí kreativně interpretuje hlavní vlastnosti modelu ŠKODA FABIA: uživatelskou přívětivost, praktičnost pro každodenní život, Simply Clever řešení a emotivní design. Premiéru provází koncept tape art, navržený exkluzivně pro nový model FABIA. Umělecká pozadí jsou vytvořena z barevných lepicích pásek a doprovází návštěvníky na jejich prohlídce Centrem současného umění DOX. Umělci techniky tape art se vedle designového jazyka značky ŠKODA s krystalickými prvky inspirovali také pocitem z jízdy v modelu FABIA, Simply Clever řešeními a mimořádnou architekturou DOXu.

The post ŠKODA představí nový model FABIA 4. května appeared first on ŠKODA Storyboard.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Auto Moto:

Po 11:36  Auta pro 17leté? Češi jsou opatrní realisté Tisková zpráva (Tisková zpráva)
Po 10:16  17. týden na trhu pohonných hmot ČMKB - nafta v průměru za 18,85 Kč/litr ČMKB (Českomoravská komoditní burza )






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688