PÁTEČNÍ DOBROTY (22.10.1999)
Stálá páteční rubrika
krušovické restaurace ”NA MICHELSKĚ” - vždy aktuální recept z víkendové nabídky specialit.Tento víkend vybíráme z “pečených kachen” a to -
"Kachnu na medu"
Pracovní postup:
Očištěnou kachnu dáme do pekáče, podlijeme troškou vody a zvolna pečeme v troubě. Během pečení ji často potíráme sojovou omáčkou smíchanou s medem, vínem a Wei-su. Pečenou kachnu rozčtvrtíme a podáváme na teplé míse s vypečenou šťávou, do které můžeme podle chuti přidat několik plátků máčeného zázvoru.
Přejeme dobrou chuť a hezkou knížku v tomto nevlídném počasí.
Krušovická restaurace ”NA MICHELSKÉ”
– Michelská 87, Praha 4 – Michle (5 min od metra Kačerov)Rezervace míst na tel. 02/61 21 83 79
Poslední zprávy z rubriky Dobroty:
Přečtěte si také:
Prezentace
14.11.2024 Dosáhne Bitcoin 100 000 USD do konce roku?
13.11.2024 Jaké je hlavní využití ekonomického kalendáře?
Okénko investora
Radoslav Jusko, Ronda Invest
Petr Lajsek, Purple Trading
Jakub Petruška, Zlaťáky.cz
S návratem Donalda Trumpa zlato prudce klesá. Trhy zachvátila pozitivní nálada
Miroslav Novák, AKCENTA
Olívia Lacenová, Wonderinterest Trading Ltd.
Starbucks v červených číslech: Přinese vize nového generálního ředitele oživení?
Mgr. Timur Barotov, BHS
Jiří Cimpel, Cimpel & Partneři
Portfolio 60/40: Nadčasová strategie pro dlouhodobé investory
Ali Daylami, BITmarkets
Trump vs. Harris: komu majitelé kryptoměn coby voliči dají radši hlas?