OPOJISTENI.CZ (OPOJISTENI.CZ)
Pojištění  |  01.04.2024 06:00:00

Představujeme první kečupové pojištění na světě. Globální hráči nestojí stranou (video)

Společnost Heinz Arabia představila unikátní řešení pro milovníky kečupu, kteří se občas nechají trochu unést… světlo světa spatřilo vůbec první kečupové pojištění na světě. Unikátní produkt dokáže zmírnit stres a nepříjemnosti spojené s každodenními nehodami, které souvisí s cákanci a skvrnami od této lahodné rajčatové omáčky.

Všichni to známe! Moment, kdy se lahodná červená omáčka nekontrolovatelně rozstříkne a zanechá po sobě stopu chaosu, špíny a zmaru. Ale co kdyby vám řekli, že existuje způsob, jak si s těmito malými katastrofami už nedělat starosti? Společnost Heinz Arabia totiž po důkladné analýze trhu a inspirována nesčetnými příspěvky na sociálních sítích vyvinula exkluzivní a komplexní produktový balíček. Ten dokáže pokrýt až 57 různých typů pojistných událostí, které dnes a denně potkávají kečupové nadšence a tak trochu nešiky během jejich nadšené konzumace této globálně populární pochutiny. Pojištění je navrženo tak, aby postiženým osobám poskytlo rychlé a bezproblémové odškodnění, a to od skvrn na koberci a oblečení až po cákance na domácím mazlíčkovi, stropu nebo pohovce.

Zdroj: Heinz, YouTube

Milovníci kečupu tak mají možnost získat plnění v celé řadě potenciálních pojistných událostí, a to včetně asistenčních služeb úklidu domácnosti, praní prádla či služeb údržbáře. „Ve společnosti Heinz zkrátka a dobře víme, že láska fanoušků k našemu kečupu může být někdy až přehnaná. Z našeho průzkumu vyplývá, že pro 48 % z nich jsou kečupové nehody součástí každodenní rutiny. 91 % labužníků však přísahá, že láska k našemu kečupu jim všechny tyto nesnáze pomáhá překonávat. A my jim chceme v jejich nesnázích vyjít vstříc. Proto zavádíme první kečupové pojištění na světě. Chceme tím fanouškům pomoci proměnit nepříjemné okamžiky v čirou radost a umožnit jim užít si kečupové hody bez starostí," popsal motivaci společnosti Heinz Passant El Ghannam, vedoucí marketingu společnosti Kraft Heinz MEA.

Další globální hráči se přidávají a pojišťují věcí každodenní potřeby

Čínská pojišťovna China Pacific Insurance přichází s unikátním produktem, který se jmenuje Ztraceno v překladu. Toto pojištění chrání klienta před finančními a společenskými ztrátami v případě, že se v cizí zemi dopustí faux pas kvůli jazykové bariéře. Pojištění kryje náklady na: náhradu škody způsobené nechtěným poškozením majetku; pokutu za neúmyslné porušení zákona; odstranění omylu v médiích; jazykový kurz pro klienta; terapeutickou pomoc v případě psychické újmy. Pojištění se vztahuje na faux pas v jakékoli zemi světa. Klient má nárok na pojistné plnění i v případě, že není schopen prokázat, že omyl způsobila jazyková bariéra. Pojišťovna věří, že každý má právo být pojištěn proti trapasům v cizím jazyce.

Televizní streamovací služba Flixnet, přímý konkurent o fous známějšího Netflixu, která je globálně dostupná na tisících zařízeních s připojením k internetu a která nabízí pestrý výběr oceněných TV pořadů, filmů, anime, dokumentů a dalších, přišla s převratným produktem, který diváka pojistí proti ztrátě paměti při sledování seriálů. Jak to funguje? Pokud zapomenete děj vašeho oblíbeného seriálu, toto pojištění vám umožní získat exkluzivní přístup k rekapitulacím a shrnutím epizod. Společnost už najala tisíce nových zaměstnanců, kteří za vámi dorazí až na váš práh, aby vám prostřednictvím přehrávání jednotlivých scén připomenuli to, co vám z paměti vypadlo. Aktuálně se uvažuje také o inovaci tohoto produktu, kdy bude mít divák možnost připomenout si scénu také za pomocí vůně.

Zimbabwská pojišťovna Mutual pak nedávno připravila pojistný produkt s všeříkajícím názvem Zatočíme s prokrastinací. Toto pojištění chrání klienta před finančními a profesními ztrátami v případě, že zmešká důležitý termín kvůli prokrastinaci. Pojištění kryje náklady na: pokutu za jakékoli zpoždění; náhradu škody způsobenou nesplněním závazku; opravu poškozené reputace; motivační koučink; léčbu chronické prokrastinace. Pojištění se vztahuje na zmeškání termínů v práci, ve škole i v osobním životě. Klient má nárok na pojistné plnění i v případě, že není schopen prokázat, že termín zmeškal kvůli prokrastinaci. Klient si může sjednat i doplňková pojištění, která kryjí například náklady na právní pomoc nebo ztrátu zaměstnání. Pojišťovna je přesvědčena, že každý má právo být pojištěn proti negativním důsledkům odkládání úkolů. Tento produkt reaguje na rostoucí trend prokrastinace v online prostředí, která je způsobena nárůstem používání sociálních sítí, online her a streamovacích platforem. Prokrastinace v online světě může mít negativní dopad na produktivitu, profesní život a reputaci klienta. Pojištění proti ztrátě produktivity by tak mohlo být pro klienty atraktivním produktem, který by jim pomohl zmírnit rizika spojená s online prokrastinací. Zkrátka a dobře, můžete žít plnohodnotně, i když se vám nechce dělat.

Některá pojištění jsou až neuvěřitelná, přesto je možné se s nimi setkat. Společnost Chile Travel Insurance nabízí produkt s názvem Zpátky do budoucnosti, který vás pojistí v případě komplikací při cestování v čase. Toto pojištění chrání klienta před negativními důsledky cestování v čase, jako jsou paradoxy a narušení časoprostorového kontinua. Pojištění kryje náklady na: nápravu časových paradoxů; záchranu klienta z časové smyčky; obnovu zničené časové linie; terapii pro osoby s psychickou újmou z cestování v čase. Pojištění se vztahuje na cestování v čase do minulosti i do budoucnosti. Klient má nárok na pojistné plnění i v případě, že není schopen prokázat, že cestoval v čase, protože to někdy není možné… Pojišťovna je přesvědčena, že v dnešní moderní době má každý právo na bezpečné cestování v čase.

To však není zdaleka vše. Opravdu po celém světě je možné dohledat spousty zajímavých produktů. Jako poslední jsme si vybrali produkt přímo z kolébky pojišťovnictví. Tato příslovečná kolébka se však nacházela v blízkosti další legendární kolébky – a to fotbalu. Angličtí otcové zakladatelé všeho „pojistného“ Lloyd’s ve spolupráci se otci zakladateli všeho „fotbalového“ The Football Association totiž aktuálně přišli s produktem s příznačným tvrdým názvem „VARWars: Impérium vrací úder“ lidově též nazývaným ANTIVAR.

Jde o pojištění proti zklamání a finančním ztrátám způsobeným kontroverzními verdikty videorozhodčího (VAR) ve fotbale. Toto speciální pojištění chrání srdce každého fanouška před nepřízní osudu v éře bláznivého a nesmyslného technického pokroku, který sebral duši této překrásné variabilní hře. V rámci tohoto produktu nalezneme v pojistných podmínkách opravdu zajímavé krytí. Jen namátkou… Finanční kompenzace za vstupenky, dresy a další fanouškovské vybavení v případě prohry způsobené kontroverzním verdiktem VARu. Pokrytí nákladů na poškozený majetek (např. televize) během záchvatu vzteku vyvolaného verdiktem VARu (s limitem pojistného plnění). Okamžitý přístup k online psychologické poradně specializované na sportovní fanouškovství, která vám pomůže zvládnout zklamání a frustraci z VARu. Relaxační balíčky s klubovými předměty a poukazy na sportovní masáže, abyste se VAR dramat zbavili. V rámci produktu vám bude také zprostředkována náhrada ušlého zážitků v podobě návštěvy tréninku vašeho oblíbeného týmu či účasti při losování o VIP vstupenky na zápas s pohoštěním, abyste fotbal znovu prožívali naplno. Pojištění se vztahuje na všechny oficiální fotbalové zápasy, kde se používá VAR (liga, poháry, mezinárodní utkání), a na kontroverzní verdikty VARu, které vedou ke změně skóre, vyloučení hráče, udělení penalty apod. Pojistit se může každý fanoušek fotbalu starší 18 let.

Na základě výše popsané variability při tvorbě pojistných produktů můžeme bezesporu souhlasit s tím, že v dnešním turbulentním světě plném nejistot a rizik představují pojistné produkty maják stability a oné tolik vzývané jistoty. Slouží jako ochranný štít, který nám pomáhá čelit nepřízni osudu a finančním ztrátám, ať už se jedná o živelní pohromy, nehody, krádeže nebo zdravotní problémy. Pojištění nám tak umožňuje žít s vědomím, že v případě neočekávaných událostí budeme mít k dispozici finanční prostředky na jejich řešení a nebudeme se muset potýkat s existenčními problémy. Zároveň nám pojištění umožňuje chránit naše blízké a majetek, čímž zajišťuje jejich stabilitu a klidný život. Pojistné produkty tak hrají klíčovou roli v budování odolnosti a zajištění prosperity v moderním světě. Bohužel s VARem…

oPojištění.cz
informace ze světa pojištění a risk managementu

Zpravodajský portál, který poskytuje komplexní zpravodajství ze světa pojištění a risk managementu. Denně přináší aktuální zprávy o vývoji pojistného trhu, odborné analýzy, informace o nabízených pojistných produktech a rozhovory s významnými osobnostmi pojišťovnictví.

Více informací na: www.opojisteni.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Pojištění:

Čt 11:50  Rakouské ženy žijí déle ve špatném zdravotním stavu OPOJISTENI.CZ (OPOJISTENI.CZ)
St 17:00  Jak vypadá rakouský vozový park? OPOJISTENI.CZ (OPOJISTENI.CZ)






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688