Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  06.01.2023 13:17:15REKLAMA

3 nejlepší metaverse tokeny vhodné k investování v roce 2023

Pokrok nelze zastavit a ten technologický už vůbec ne. Poznávání nového, odhalování neznámého a aplikování poznatků do praxe, dokázalo lidstvo za jeho existenci posunout výrazným krokem dopředu. Společnost se v současné době pohybuje před branami nových digitálních vesmírů, které do určité míry mohou suplovat nedostatky našeho fyzického světa.

Již probíhající marketingová kampaň společnosti Meta Platform naznačuje, že budoucnost metaverzních prostředí tu může být dříve, než si většina lidí dokáže vůbec představit. V tomto článku se podíváme na tři zajímavé metaverse projekty - SAND, TARO a FGHT, které slibují velký potenciál jak pro své uživatele, tak i pro investory.

Sandbox začal růst

Tato velmi známá metaverse hra je do jisté míry průkopníkem a jednou z prvních metaverzních her, kde existuje ekonomika založená na blockchainu. Hlavní měnou tamní ekonomiky je token SAND, který je veřejně obchodovatelný na centralizovaných burzách, na kterých se mu ovšem v loňském roce, ostatně jako většině kryptoměn, příliš nevedlo. Koncem roku 2022 SAND dosáhl svých minimálních cen, ale dobrou zprávou je, že se od nich odrazil a začátkem nového roku roste.

Novoroční růst této kryptoměny velmi potěší všechny nadšence hry The Sandbox, protože hodnota jejich tokenů začala posilovat. Ovšem ještě tito hráči a investoři nemají zdaleka vyhráno. Stále se totiž může jednat o krátkodobou tržní korekci, která nastala v období nízké likvidity, a proto její vypovídací hodnota nemusí být dlouhodobě zcela směrodatná.

Každopádně tokenu SAND v růstu budou bránit dvě rezistentní zóny, které jsou obě tvořeny lokálními low, které v trhu vznikly v rámci tržní konsolidace a následného průrazu směrem dolů. To, zdali bude SAND posilovat, výrazně závisí na obnově kryptoměnového segmentu, kterou by si přálo mnoho investorů. Nyní se pojďme podívat na další dva zajímavé metaverse tokeny.

Technický pohled na Sandbox

Token TARO

Token TARO je nativním tokenem projektu RobotEra, což je nová free-to-play hra umožňující svým hráčům znovu postavit a prozkoumat virtuální planetu Taro. RobotEra nabízí hráčům, stejně jako SandBox, funkce nezaměnitelných tokenů, které si mohou koupit, aby získali značnou výhodu ve hře.

V poslední době jsou P2E hry mezi hráči a příznivci kryptoměn velmi oblíbené a nejinak je na tom i RobotEra, jejíž nativní token TARO, což je proof-of-stake mince, je velmi populární kryptoměnou mezi metaverse projekty. I přestože je již na trhu několik těchto metaverse projektů, tak RobotEra se od nich odlišuje především tím, že svým hráčům dává možnost si i dobře vydělat.

Aktuální vývoj předprodeje

RobotEra v současné době nabízí zájemcům token TARO v předprodeji, a to za velmi výhodnou cenu. Předprodej se nachází teprve ve své první fázi, ve které je cena tokenu TARO 0.020 USDT a investoři a hráči tak mají jedinečnou možnost na jeho nákup za tu nejnižší dostupnou cenu. V dalších fázích pak bude totiž cena tokenu automaticky zvyšována a například v závěrečné fázi před vstupem tokenu na trh bude jeho cena 0.032 USDT. Čím dříve tedy investoři a hráči token TARO koupí, tím vyšší mohou po ukončení předprodeje generovat zisk. Aktuálně se už v předprodeji vybralo více než 660 tisíc dolarů.

Hráči se ve hře transportují na planetu Taro a budou se snažit o znovunavrácení její slávy a rozmachu, jenž byly zcela zničeny po apokalyptické události. Hráči se promění v roboty, kteří mají za úkol nakupovat a spravovat své pozemky a poté na nich stavět nejrůznější budovy. Velkou roli zde hraje i hráčská fantazie, díky které si hráč může vytvořit svůj vlastní svět, ve kterém se bude cítit dobře.

Token FGHT

Třetím a posledním z metaverse tokenů, které se blíže představíme, je nativní token FGHT platformy FightOut.

FightOut je zbrusu nový projekt, který spojuje na první pohled dva zcela odlišné světy, a to fitness a kryptoměny. Cílem spojení těchto dvou světů je motivovat uživatele FightOut ke zdravému životnímu stylu prostřednictvím odměn za jejich každodenní fitness aktivity.

Hlavním cílem projektu FightOut je pomoci jeho uživatelům být zdraví a v dobré fyzické kondici. Uživatelům jsou sledovány nejen kroky, ale veškeré jejich fitness aktivity, které jsou zaznamenávány platformou FightOut a její mobilní aplikace zas funguje jako osobní trenér. Tato mobilní aplikace pomáhá všem uživatelům platformy dosáhnout jejich stanovených cílů. Beta verze mobilní aplikace bude vydána v 1. čtvrtletí roku 2023, avšak prozatím s omezeným přístupem jen pro účely testování. Kompletní spuštění by mělo být aktivní do konce 2. čtvrtletí roku 2023.

Každý uživatel bude mít svého avatara, se kterým bude tzv. svázán duší. Avatar bude svého uživatele reprezentovat ve světě metaverse. Avatar se bude totiž vyvíjet přesně podle toho, jak se bude vyvíjet jeho uživatel v reálném světě. Kromě toho bude mít avatar všechny atributy, jako jsou síla, fyzická kondice nebo technika.

S avatary však nebude možné obchodovat. Je to hlavně z toho důvodu, aby byla co nejvíce podpořena motivace každého uživatele. Pokud tedy bude chtít mít uživatel svého avatara “namakaného”, bude muset nejdříve na sobě zamakat on sám.

Uživatelé, kteří budou cvičit důsledně a pravidelně, mohou získat jak tokeny FGHT, tak i tokeny REPS jako extra odměny. Oba tokeny bude možné použít jako součást předplacené služby FightOut, která uživatelům umožňuje tokeny utrácet například za fitness tréninky, zboží FightOut, doplňky a mnoho dalšího.

Aktuální vývoj předprodeje

Uživatelé a investoři si mohou nyní koupit token FGHT v předprodeji, a to za výhodnou cenu. Předprodej se nachází ve své první fázi, ve které je jeho cena stanovena na 0.016 USDT. Předprodej se už od svého začátku těší obrovskému zájmu, což potvrzuje i do dnešního dne vybraná částka přesahující 2,5 milionu dolarů.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Út 16:45  Ethereum pod úrovní 3000 USD X-Trade Brokers (XTB)
Pá 19:02  Marcolla (WOOD & Company): JPMorgan je jedním z lídrů v oblasti tokenizace aktiv a.. Investicniweb.cz (Investičníweb, s.r.o.)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688