PÁTEČNÍ DOBROTY (5.11.1999)
Stálá páteční rubrika
Krušovické restaurace ”NA MICHELSKĚ”- vždy aktuální recept z víkendové nabídky specialit.
Tento víkend vybíráme ze ”STAROČESKÉ KUCHYNĚ” a to -
"Králíka na česneku"
- Suroviny na 5 porcí:
Pracovní postup:
Očištěného králíka osušíme, protkneme malými klínky česneku, osolíme, opepříme a necháme chvilku odležet. Drobně pokrájenou cibuli a česnek osmažíme dozlatova na oleji, přidáme připravené králičí maso a opečeme je po všech stranách. Podlijeme je vodou a upečeme v troubě doměkka. Při pečení králíka obracíme, přeléváme výpekem, podléváme teplou vodou, připečenou šťávu po obvodu pekáče seškrabujeme, aby obarvila šťávu. Měkkého králíka vyjmeme, šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, osmažíme, zalijeme vodou, rozšleháme a povaříme. Králíka rozstříháme na porce, přihřejeme je ve šťávě a podáváme s bramborovými knedlíka a špenátem.
Přejeme dobrou chuť a klidný víkend.
Krušovická restaurace ”NA MICHELSKÉ”
– Michelská 87, Praha 4 – Michle(5 min od metra Kačerov)
Rezervace míst na tel. 02/61 21 83 79
Poslední zprávy z rubriky Dobroty:
Přečtěte si také:
Prezentace
14.11.2024 Dosáhne Bitcoin 100 000 USD do konce roku?
13.11.2024 Jaké je hlavní využití ekonomického kalendáře?
Okénko investora
Radoslav Jusko, Ronda Invest
Petr Lajsek, Purple Trading
Jakub Petruška, Zlaťáky.cz
S návratem Donalda Trumpa zlato prudce klesá. Trhy zachvátila pozitivní nálada
Miroslav Novák, AKCENTA
Olívia Lacenová, Wonderinterest Trading Ltd.
Starbucks v červených číslech: Přinese vize nového generálního ředitele oživení?
Mgr. Timur Barotov, BHS
Jiří Cimpel, Cimpel & Partneři
Portfolio 60/40: Nadčasová strategie pro dlouhodobé investory
Ali Daylami, BITmarkets
Trump vs. Harris: komu majitelé kryptoměn coby voliči dají radši hlas?