cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  14.03.2020 14:37:32

Největší denní propad ceny bitcoinu za posledních 7 let

Největší denní propad ceny bitcoinu za posledních 7 let

14.03.2020 / Crypto Kingdom

V dnešních Perličkách se mimo zhodnocení největšího propadu ceny bitcoinu za posledních 7 let podíváme na klasické zhodnocení trhu a nejdůležitější novinky z Crypto Kingdom i kryptoměn obecně. Proto sleduj dnešní video, abys zůstal v obraze i v těchto pro mnoho nepříznivých časech.

Jak se kryptoměnám (ne)dařilo?

Nedařilo je rozhodně v tomto případě lepším slovem. Jen samotný bitcoin nám na týdenní škále totiž klesl o přibližně 40 %. Jen o trochu vyšší procentuální ztráty zažila i celková tržní kapitalizace kryptoměn. Ještě méně se potom dařilo altcoinům, jejichž tržní kapitalizace podle webu CoinMarketCap klesla až o 45 %.

BitMEX vs. OKEx

Zajímavou statistikou je hype burzy OKEx, jejíž token OKB v minulých týdnech zažil parádní zisky. Ač se v minulém týdnu nedařilo ani jemu, dařilo se minimálně burze OKEx samotné. Ta totiž v počtu bitcoinových futures překonala dlouhodobého leadera této statistiky, BitMEX.

CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Pá 19:02  Marcolla (WOOD & Company): JPMorgan je jedním z lídrů v oblasti tokenizace aktiv a.. Investicniweb.cz (Investičníweb, s.r.o.)
Pá 17:43  Kam investuji ? Martin Stránský (WBTCB)
Pá 16:02  Komentář k dubnové volatilitě Tomáš Kacerovský (WOOD & Company)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste