Michal Brothánek (AVANT IS)
Okénko investora  |  03.10.2023 19:57:32

Avant Financial Group chce pomoci s financováním nadějným projektům. Hlásí nejúspěšnější rok za posledních 12 let.

Navzdory ekonomické recesi hlásí finanční skupina Avant Financial Group nejlepší hospodářské výsledky za uplynulých 12 let. Skupina k 30. červnu 2023 dosáhla zisku 110 milionů korun a celkového vlastního kapitálu ve výši 328 milionů korun. Aktiva společnosti vystoupala na hranici 1,35 miliardy korun. Pod značkou Avant hodlá skupina v nadcházejícím období nabízet své ekvitní služby a pomáhat nadějným podnikatelským projektům nalézt stabilní a transparentní zázemí pro růst.

„Skvělé výsledky naší skupiny jsou odrazem optimálního propojení několika faktorů. Navzdory ekonomické recesi naši klienti a investoři vnímají naše investiční projekty jako atraktivní a spolehlivé. Ekonomické výsledky ukázaly, že je naše skupina stabilní a transparentní společností, která dovede růst i v turbulentních časech a vytvářet bezpečné prostředí pro investory i podnikatele,“ komentuje Marek Unčovský, majitel Avant Financial Group.

Skupina Avant Financial Group, a. s., mezi 1. červencem 2022 a 30. červnem 2023 dosáhla zisku 110 milionů korun a její vlastní kapitál tak vzrostl na 328 milionů korun. Celková aktiva společnosti v současné době činí 1,35 miliardy korun.

Příležitost pro nadějné projekty

V nadcházejícím období bude skupina usilovat zejména o prohloubení svých finančních služeb a profilovat se na trhu především jako ekvitní partner, poskytující komplexní finanční služby pro nadějné projekty, zejména v oblasti nemovitostí, energetiky a moderních technologií. I z toho důvodu prošla letos na jaře změnou názvu – mnoho let používaný název RN Solutions nahradila značka Avant Financial Group.

„Věříme, že díky sjednocení pod jednou značkou se budou naši partneři a investoři v aktivitách skupiny snáze orientovat. Chceme pro podnikatele vytvořit takové prostředí, které se stane synonymem pro prosperitu, odpovědnost a inovativní přístup. Věříme totiž, že pouze v partnerství stojícím na těchto principech je možné hrát vyšší ligu byznysu,“ dodává Unčovský.

Více o Avant Financial Group, a.s. naleznete zde:   https://avantgroup.cz/

Pomáhat nadějným podnikatelským nápadům – o to usiluje skupina Avant Financial Group, a. s., která poskytuje jako ekvitní partner komplexní finanční služby pro podnikatelský sektor. V čele skupiny stojí Marek Unčovský, který ji založil v roce 2011. Mezi její další aktivity patří investice do tří pilířů – správy majetku, prémiových nemovitostí a moderních technologií.

 

 

 

 

Michal Brothánek

Michal se dlouhodobě pohybuje v manažerských a obchodních pozicích ve finančním sektoru. Řadu let působil v korporátním obchodě ČSOB. V rámci těchto rolí řídil v letech 2006-2009 vydávání dluhových cenných papírů na dealingu banky pro velké bankovní klienty. Jako výkonný ředitel vedl v letech 2010-2016 útvar Institucionálního bankovnictví poskytující služby finančním institucím (bankám, pojišťovnám, obchodníkům s cennými papíry, investičním společnostem, investičním fondům a fondům kvalifikovaných investorů), klientům custody a depozitáře investičních společností a fondů. Zde stál u počátku boomu fondů kvalifikovaných investorů. V letech 2016 až 2021 zodpovídal jako člen představenstva ČSOB Pojišťovny za řízení všech obchodních sítí a partnerů, podpory obchodu a navazujících útvarů.



AVANT IS

AVANT je česká investiční společnost založená v roce 2007. Jedná se o největšího správce fondů kvalifikovaných investorů v České republice s tržním podílem 31,4 % (k 30.6.2023 celkem 165 fondů a podfondů ve správě a administraci s celkovým objemem majetku 131,9 mld. Kč dle AKAT). AVANT je leader v inovativních řešeních fondových struktur a nejrychleji rostoucí investiční společnost v České republice. AVANT má zkušený tým odborníků s dlouholetou praxí v sektoru finančních institucí. Investiční společnost je regulována Českou národní bankou.

Více informací na https://www.avantfunds.cz/cs.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Okénko investora:

Čt 10:05  Maloobchodní tržby (březen 2024) Miroslav Novák (AKCENTA CZ)
St   9:57  Benzín poprvé od začátku roku zlevňuje! Kam až ceny klesnou? Petr Lajsek (Purple Trading)
Út 14:10  Rostoucí záře českých zlatých rezerv. Zájem ČNB neupadá Ing. Jakub Petruška (Zlaťáky)
Út 13:18  Udržitelné elektromobily? Ani náhodou. Mechaniků je nedostatek a vozidla končí na... Olívia Lacenová (Wonderinterest Trading Ltd. )




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688