Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  30.03.2023 09:46:09REKLAMA

Nejlepší altcoiny, které koupit 30. března 2023

 

Ve světě investování do kryptoměn, se nachází obrovské možnosti diverzifikace portfolia, které se nedají srovnávat s žádnými tradičními investičními aktivy. I přes to, že velký výběr může být někdy na škodu a rovněž jde i o investici, u které je velmi důležitý kvalitní průzkum a zralé rozhodování, tak nelze kryptoměnám tuto možnost maximálního rozložení rizika upřít.


Jsou to právě altcoiny, které takto vysokou míru diverzifikace nabízejí. Jejich množství se odhaduje na desítky tisíc, přičemž každý z nich představuje měnu unikátního blockchainového ekosystému s vlastními vizemi a cíli. V tomto článku si představíme vybrané altcoiny - CCHG, ETH, TARO, FGHT a LINK, které mají zajímavý potenciál růstu a zároveň je investoři mohou pořídit za dobrou cenu.

CCHG

Přechod na elektrická vozidla (EV) to je nejen aktuální téma mezi širokou veřejností, ale také jedno z možných řešení problému globálního oteplování. Bohužel k urychlení tohoto procesu prozatím není vybudována dostatečná infrastruktura. Proto přichází na scénu nový ekologický projekt C+Charge, který pracuje na tom, aby byl tento přechod nejen snadný, ale také i přínosný.


Platforma C+Charge využívá sílu technologie blockchain k vytvoření platebního systému peer-to-peer pro nabíjecí stanice pro EV. Každý uživatel obdrží elektronickou peněženku, kterou může použít k platbě za nabíjení EV pomocí nativního tokenu C+Charge. Čím více řidič EV využívá síť C+Charge a token CCHG k nabíjení a provozu svého EV, tím více za to dostane uhlíkových kreditů.


Jednoduché nabíjení EV s C+Charge


Za zmínku také rozhodně stojí nedávné navázání spolupráce s The Waygate, což je mobilní aplikace, která umožňuje komukoli s chytrým telefonem zachytit skutečné objekty ve 3D a následně je razit do NFT. Díky této spolupráci si budou moci uživatelé C+Charge pořizovat snímky svých EV a proměnit je na avatary, které lze například použít v metaverse. To ovšem není jediné partnerství, které C+Charge navázala v nedávné době. Dalším je partnerství s The Recharge, které umožní projektu do své platformy přidat staking a zároveň celý projekt dostat na jihokorejský trh s dobíjením elektřiny.


C+Charge právě dnes, tj. 29. března 2023 ukončil svůj předprodej, ve kterém se podařilo získat více než 3,5 milionu USD. Nativní token CCHG poté bude uveden na CEX BitMart 31. března 2023.

ETH

Ethereum se po boku bitcoinu dere stále vzhůru a posílá investorům jasnou zprávu o tom, že kryptoměny stále žijí. Po poměrně dlouhém konsolidačním pohybu, při kterém cena klesla pod hodnotu supportu, to ovšem vypadá, že se ETH začíná opět rozjíždět. Výběr likvidity pod low nejspíše dal možnost vstupu kupcům za lepší cenu, což nyní žene ETH vzhůru. Pokud bude tento nákupní pohyb natolik silný, aby překonal maximum, může tento altcoin opět vykázat zajímavé zhodnocení.

Denní graf ETH/USD

TARO

Altcoin TARO je nativním tokenem jedné z nejnovějších metaverse her, RobotEra. RobotEra je hra typu Play-to-Earn zahrnující vlastnictví NFT a metaverzní budování světa, což hráčům umožňuje generovat jak aktivní, tak i pasivní příjem hned několika způsoby.


Hráči jsou v této hře transportování na planetu Taro, virtuální svět, který byl zničen apokalyptickou událostí. Jejich cílem tak je přestavět tento virtuální svět a zapojit se do různých aktivit, díky čemuž dostanou odměnu. RobotEra dává hráčům možnost si vybrat své postavy a avatary a rovněž i nakupovat pozemky, nemovitosti, budovy a další, z nichž jsou všechny NFT. Existují však různé způsoby, jak si ve hře vydělat. Hráči jednoduše vydělávají, zatímco hrají hru a pomáhají znovu vybudovat planetu Taro. Kromě toho se také mohou zapojit do zajímavých vedlejších úkolů, a tím tak svou odměnu ještě navýšit.

Hráči ve hře staví například domy, stadiony, nákupní centra nebo koncertní síně, s nimiž je pak možné i obchodovat. Hráči si klidně mohou účtovat vstupné na stadion, který vytvořili nebo pořádat koncerty a na ně prodávat vstupenky, pěstovat vzácné druhy rostlin a ty prodávat, těžit nerosty nebo dělat reklamní činnost. Jelikož je RobotEra založená především na fantazii jednotlivých hráčů, tak se zde meze opravdu nekladou.


Nativní token TARO je hráčům a investorům k dispozici v předprodeji za cenu 0,020 USDT. Token TARO pohání celý ekosystém RobotEra a jedná se o krypto aktivum, které lze použít pro řízení herního systému nebo k nákupu NFT a dalších aktiv ve hře.

FGHT

Nová platforma typu Play-to-Earn FightOut těží ze stále rostoucí touhy hráčů začlenit více hraní do svého reálného života. Vývojáři FightOut navíc ještě identifikovali několik dalších problémů v herním průmyslu, které se snažili otočit ve svůj prospěch. Jde především o odměňování uživatelů za jejich určitou aktivitu, což v tomto případě znamená za každé jejich dokončené cvičení nebo výzvu. 


Dalším z problémů je izolace uživatelů od skutečných úspěchů, což ve výsledku vede k tomu, že uživatelé zanedbávají své zdraví a nejsou zcela fit. A v neposlední řadě jde o špatné oslovování široké veřejnosti kvůli nesmyslným požadavkům, jako jsou například drahé NFT, které je nutné si koupit, aby se mohl uživatel do projektu zapojit. FightOut si tak dal za cíl, že tyto problémy vyřeší kombinací svým herních funkcí Play-to-Earn se systémem Train-to-Earn. 


Aplikace FightOut


Stěžejním pilířem projektu je aplikace FightOut, která poskytuje uživatelům všechny potřebné informace, které budou potřebovat na své cestě za vysněnou postavou. Zároveň každý uživatel dostane i svého NFT avatara, který jej bude reprezentovat ve světě metaverse. Uživatelé jsou odměňováni tokeny REPS, což je digitální měna mimo řetězce platformy. Tento token mohou použít k získání slevy na zboží a služby v aplikaci FightOut, jako jsou členské poplatky, online tréninky s trenéry, vylepšení avatarů či fitness doplňky.


Nativním tokenem projektu je token FGHT, který je možné koupit ještě 2 dny v předprodeji za cenu 0,0333 USDT. Předprodej budu ukončen 31. března 2023. Zalistování tokenu na vybraných CEX a DEX poté proběhne 5. dubna 2023.

LINK

Co se týče potenciálu cenového růstu, tak je na tom tento altcoin o něco lépe než ethereum. Ovšem ohledně aktuální síly kupců to už tak růžově nevypadá. Trh po zasažení supportu tvořeného proraženou konsolidací, nasadil rostoucí trend, při kterém trh respektuje hodnoty rostoucí trendové čáry. 


Nicméně token LINK se nachází v dlouhodobě klesajícím trendu, který s aktuálním rostoucím trendem tvoří formaci vlajka. Ta je obvykle ukončena silným cenovým průrazem buď vzhůru, nebo dolů. To nejspíše bude i budoucí scénář vývoje ceny na tomto altcoinu.

Denní graf LINK/USD

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Pá 19:02  Marcolla (WOOD & Company): JPMorgan je jedním z lídrů v oblasti tokenizace aktiv a.. Investicniweb.cz (Investičníweb, s.r.o.)
Pá 17:43  Kam investuji ? Martin Stránský (WBTCB)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688