Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  29.06.2023 10:35:20REKLAMA

3 superlevné altcoiny do vašeho portfolia v roce 2023

Od začátku roku 2023 jsme na krypto trhu byli svědky poměrně robustního startu a v porovnání se začátkem roku loňského šlo o markantní kontrast. Ačkoli se během posledních dnů kryptoměnový trh vrací k neutrální dynamice, kdy většina nejvýznamnějších měn spíše stagnuje vlivem globálních makroekonomických nejistot, na krypto scéně ožívá řada rozhodně zajímavých nových ICO projektů.

Nejlepší altcoiny k nákupu v červnu 2023

Každý z altcoinů Wall Street Memes, ecoterra a DeeLance, které přibližuje tento článek, má k obecné charakteristice altcoinu konkrétní přidanou hodnotu, jež má potenciál z nich učinit zajímavou komponentu ke zvážení do portfolia. Jejich nízká zaváděcí cena je jednou z nich.

  1. Wall Street Memes - nejslibnější meme coin s potenciálem 10x a silnou komunitní podporou
  2. ecoterra - nová zelená kryptoměna pro moderní recyklaci zavádějící protokol Recycle-to-Earn
  3. DeeLance - decentralizovaná platforma pro freelancery a zaměstnavatele s prvky metaverza a Webu3


Nechte se strhnout meme kulturou Wall Street Memes

Už několik týdnů to vypadá, že aktuální vlna pozornosti, kterou na sebe v krypto prostoru strhávají meme mince, nebere konce. Odstartovaly ji projekty jako SPONGE nebo PEPE, které poté, co vtrhly na scénu, investorům umožnily až stonásobné zisky. To, že meme coiny vezmou burzy útokem, nepředpokládala ani většina odborníků a řada investorů dodnes lituje, že do PEPE nestihla včas investovat. Nicméně na trh se právě dostává Wall Street Memes, který má po svém boku řadu pádných argumentů, proč by z hlediska výkonu meme coinu PEPE mohl poměrně výrazně šlápnout na paty.

I když tým Wall Street Memes spustil předprodej tokenu $WSM přibližně před 4 týdny, počátky tohoto projektu sahají už do roku 2021. Tehdy se totiž na Redditu zformovala iniciativa WallStreetBets, která záměrně zhodnocovala akcie poměrně nevýznamné americké společnosti Gamestop. To se jí nakonec podařilo a od té doby na sebe komunita začala upozorňovat vtipnými memy. Wall Street Memes tak vznikly jako tokenizace retailového hnutí proti monopolu finančních trhů Wall Street. Oproti jiným podobným meme mincím má tedy ověřitelnou legitimitu, která těží z renomé nejznámější finanční značky.

Pro meme coiny je charakteristická jejich nulová využitelnost - v zásadě jde o vtípky kolující po internetu. Není to tedy konkrétní utilita, které určuje úspěch daného meme coinu na trhu. Naopak se na něm do významné míry podílí komunita, kterou okolo sebe konkrétní meme mince dokáže vybudovat. Vytváří okolo meme coinu humbuk a zajišťuje mu tak zájem potenciálních budoucích investorů. V tomto směru je Wall Street Meme horkým favoritem, protože za ním stojí milion angažovaných sledujících napříč kanály sociálních médií. Právě díky nim je předprodej Wall Street Memes vyhledávanou záležitostí - projekt dokázal vybrat od svých příznivců za 4 týdny přes 11 milionů dolarů. Nebývale silná komunitní podpora je pro nový meme coin rozhodně přínosem, protože budovat širokou základnu příznivců od píky je na již takto nasyceném trhu poměrně problém.

Pokud byste do svého portfolia chtěli integrovat aktivum rizikovějšího charakteru, které má potenciál generovat 10x zisky, Wall Street Memes mohou být vhodnou alternativou. Impulsem k dalšímu výkonu tokenu $WSM do budoucna bude zalistování na předních krypto burzách typu Binance, a to právě díky obrovské komunitní podpoře. Tento virální meme coin koupíte v předprodeji aktuálně za 0,0304 dolarů. Stále jde o zvýhodněnou cenu, díky které si investoři mohou přijít na 15% papírové zisky.

 


Recyklujte odpad efektivně na platformě poháněné blockchainem s ecoterrou

ecoterra je nová a inovativní blockchainová platforma nabízející moderní způsob recyklace odpadových materiálů. Svým posláním tak bojuje proti negativním dopadům klimatických změn. A nejde jenom o motivaci a zvyšování obecného povědomí - zavedením revolučního protokolu Recycle-to-Earn(R2E) aktivně zapojuje uživatele do celého procesu. ecoterra navíc na trh nepřináší pouze úzkoprofilové řešení, nicméně originální myšlenku s širším rozsahem. Nabízí totiž inteligentní recyklaci konkrétním jednotlivcům a také několik typů recyklačních plánů i pro velké firmy a celý B2B sektor.

Díky tomu ecoterra dokáže nabídnout několik mechanismů pro výdělky. Pro jednotlivce je to především již výše zmiňovaný R2E, který bude odměňovat uživatele za používání ecoterra aplikace. V ní bude možné naskenovat čárové kódy obalů k likvidaci, které jsou napojeny na centrální databázi. Uživatel je následně vyzván k odložení obalů do speciálních RVM automatů, které lze lokalizovat rovněž v aplikaci. Automaty potom vydají jednotlivci účtenku s množstvím a druhem odloženého odpadu a aplikace po naskenování účtenky přidělí uživateli odměnu v podobě $ECOTERRA tokenů. Ty jsou ostatně hnací silou celého tohoto ekologicky zaměřeného ekosystému a skrze ně potom probíhají veškeré transakce v platformě.

Velké společnosti zase dostanou s ecoterrou příležitost vybrat si svůj recyklační plán přímo na míru v závislosti na velikosti a aktuálních potřebách firmy. Navíc součástí platformy bude také speciální tržiště, které umožní nákup a prodej recyklovaných materiálů ve velkém. ecoterra ale nabídne ještě druhé integrovaného tržiště, kde firmy i jednotlivci dostanou příležitost k nákupu emisních povolenek. To je odvětví, jehož hodnota v budoucnu vystoupá na miliardy dolarů. Společnosti, které si na tržišti emisní povolenku koupí, mimo jiné ecoterra odmění NFT, se kterými je možné dále obchodovat a zpeněžit je.

Předprodej ecoterry už běží několik týdnů, nicméně stále je investorům otevřený a tokeny $ECOTERRA tak lze získat za výhodnou předprodejní cenu. Investoři do tohoto projektu vložili už přes 5 milionů dolarů, což svědčí o důvěře v poslání této nové zelené kryptoměny. Vzhledem k tomu, že se v nadcházejících desetiletích očekává rostoucí význam Web3 projektů zaměřených na udržitelnost a ekologii, je poměrně logické, že analytici už dnes tomuto projektu předpovídají až 10x potenciál.

 


Vstupte na trh práce pro profesionály na volné noze s decentralizovanou platformou DeeLance

Jiný, avšak neméně důmyslnný příklad reálného využití technologie blockchainu v praxi přináší DeeLance. Jde o zcela novou platformu zaměřenou na interakci mezi profesionály na volné noze a společnostmi, které o tyto zaměstnance stojí. Kromě naprosté transparentnosti a férovosti, kterou zaručuje blockchain, integruje DeeLance do své platformy také prvky Webu 3, což z ní činí opravdový originál.

DeeLance chce freelancerům nabídnout snazší prezentaci a jistotu finančního výdělku ohledně již vykonané a odevzdané práce. Zaměstnavatelům zase přináší unikátní prostor, ve kterém mohou snadno zveřejňovat své pracovní nabídky, mít přehled o tom, kdo je na trhu k dispozici, komunikovat s freelancery a na neposledním místě přinese DeeLance i velkou finanční úsporu. S DeeLance totiž není potřeba dalších prostředníků nebo pracovních portálů třetích stran, jejichž využívání firmám často přináší nemalé finanční náklady navíc.

Díky integraci Web3 elementů dostanou zaměstnavatelé příležitost komunikovat s potenciálními zaměstnanci prostřednictvím metaverzních audio nebo video konferencí, freelanceři si zase v metaverzu budou moci pronajímat kanceláře. Naprostou novinkou, kterou DeeLance do své platformy integruje, je možnost tokenizace výsledků práce do formy prodejních NFT aktiv, která mohou být následně převedena do vlastnictví kupujícího. Tento revoluční způsob využití blockchainu ve světě práce do velké míry vyřeší problém s vlastnickými právy. V bezpečí budou freelanceři s DeeLance i co se týče jejich pracovního výdělku - zaměstnavatel, který si u nich objedná práci, ponechá předem dohodnutou výplatu na zabezpečených ecsrow účtech, odkud bude po řádném odevzdání práce uvolněna ve prospěch freelancera. Veškeré dohody mezi smluvními stranami jsou založeny na inteligentních smlouvách.

Token $DLANCE je nativním tokenem celého ekosystému, zajišťuje veškeré transakce v platformě. Celkově bude do oběhu uvolněna 1 miliarda těchto tokenů, ze kterých je 30 % k mání v aktuálně otevřené předprodeji. Ten dosáhl pozoruhodného výkonu tím, s jakou rychlostí překonal milník 1,33 milionu dolarů. Pokud se tedy chcete aktivně podílet na vizi o nové budoucnosti práce na volné noze, DeeLance před vámi otevírá jedinečnou příležitost.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Út 16:45  Ethereum pod úrovní 3000 USD X-Trade Brokers (XTB)
Pá 19:02  Marcolla (WOOD & Company): JPMorgan je jedním z lídrů v oblasti tokenizace aktiv a.. Investicniweb.cz (Investičníweb, s.r.o.)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688