Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  23.03.2023 10:00:00REKLAMA

Chcete desetinásobně zhodnotit svou investici? Zde je 7 nejlepších altcoinů, které si můžete koupit v roce 2023

Luxe Media LLC

Najít správnou kryptoinvestici, která zajistí vynikající výnosy, láká každého, kdo utápí peníze v metaverzálních projektech. Vzhledem k tomu, že se ceny napříč všemi odvětvími nacházejí na všeobecně nízkých úrovních v důsledku přelivu podmínek na medvědím trhu z roku 2022 do roku 2023, je potenciál k dosažení obrovských výnosů velmi rychle, jakmile se podmínky na trhu s kryptoměnami uvolní, zřejmější.

Pro každého, kdo hledá příležitosti, jak během roku 2023 desetinásobně zvýšit svou investici, uvádíme 7 nejlepších altcoinů, které lze letos koupit:

  • Metacade (MCADE)

  • Monero (XMR)

  • Polygon (MATIC)

  • Chain Link (LINK)

  • Binance Coin (BNB)

  • Dogecoin (DOGE)

  • LTO Network (LTO)

1.  Metacade (MCADE) - Jedna z nejlepších kryptoinvestic do altcoinů v roce 2023

Metacade získala během své presale akce seriózní trakci a nyní je všeobecně považována za nejlepší altcoin k nákupu v roce 2023. Po nedávném spuštění za 0,008 $ se presale fáze rychle vyprodávají a za prvních 10 týdnů vynesly 5 milionů $. Od té doby se celkové investice vyšplhaly na $9.9m, protože investoři se do tohoto nového vzrušujícího projektu GameFi hrnou po tisících.

Metacade je komunitní platforma typu play-to-earn (P2E), která zaujímá inovativní a vedoucí přístup na trhu, protože se chce odlišit od svých konkurentů. Tam, kde se většina P2E médií spoléhá na jediný herní zážitek, buduje Metacade největší P2E hernu plnou klasických i moderních arkádových titulů, aby si každý našel něco, co ho osloví.

Je navržena tak, aby přilákala hráče všech druhů, od příležitostných hráčů, kteří chtějí porazit své přátele v klasickém souboji 1 na 1, až po zkušené turnajové hráče, a každý držitel tokenu MCADE má několik možností, jak vydělat mimo tradiční engine P2E. Motivace jsou zde k dispozici těm, kteří na centru zveřejňují obsah na sociálních sítích, ať už jde o recenze her nebo živý chat. Každá interakce dává uživatelům možnost získat kryptografickou odměnu.

Platforma se mezitím hodlá posunout do čela herního světa Web3 díky průlomovému programu Metagrants, který má podpořit inovace z vlastních řad, rozvíjet platformu a posunout vývoj GameFi do nových výšin. Vývojáři zažádají o finanční prostředky na podporu tvorby nových her určených výhradně pro Metacade. Komunita hlasuje pro hry, které chce hrát, a nejoblíbenějším nápadům je udělen grant.

Výhody se projeví plošně, Metacade si udrží loajalitu členů, protože hry, které chtějí hrát, se stanou skutečností, zatímco s každým vydáním přichází na platformu příliv nových fanoušků GameFi. Vývojáři a společnosti na Web3 mezitím vzájemně těží z nejžhavějších nových vývojářských talentů, kteří se objevují na Metacade prostřednictvím nástěnky pracovních příležitostí na centru a jeho programu Work2Earn.

Tyto funkce jsou poháněny nativním tokenem MCADE, který je generován několika cestami, aby poskytl platformě soběstačnou ekonomiku. Držitelé tokenu MCADE přispívají sázkami mincí, aby se mohli účastnit online turnajů, losování o ceny a vyzkoušet si řadu placených titulů. Mezitím externí financování pochází od externích společností, které vydávají hry, inzerují a sdílejí volná pracovní místa na platformě.

Díky pokračujícímu tempu presale úspěchu Metacade a současné nízké ceně tokenů v posledním kole má MCADE vynikající vyhlídky na zajištění minimálně desetinásobné návratnosti. Usiluje o to, aby se stal nejlepší kryptoinvestiční příležitostí roku 2023.

>>> Presale Metacade se můžete zúčastnit zde <<<

2.  Monero (XMR) - Umožnění soukromých kryptografických transakcí

Monero se rychle prosadilo jako jeden z nejzajímavějších a nejkontroverznějších kryptoprojektů s jediným cílem: plnit roli soukromé měny. Jedná se o open-source blockchainovou síť zaměstnávající oddaný a nadšený tým kryptografů, kteří nadále pracují na zlepšování schopností a kapacity platformy.

Kontroverze, kterou Monero a jeho nativní token XMR vyvolávají, úspěchu měny nijak neškodí a od jejího uvedení na trh v roce 2014 potvrzují přísloví, že každá reklama je dobrá reklama. Vzhledem k tomu, že všichni uživatelé mají zajištěnou anonymitu, IRS vyvinula mimořádné úsilí, aby odhalila ty, kteří platformu používají, a dokonce nabídla odměnu 625 tisíc $ pro každého, kdo dokáže vystopovat a vysledovat transakce XMR. To ilustruje, jak převratně se již Monero ukazuje narušovat status quo.

Rok 2023 má přinést celou řadu nových předpisů regulujících kryptotrhy, které mají zabránit takové možnosti anonymních transakcí, jakou poskytuje Monero. To by však mohlo pracovat ve prospěch komunity XMR, protože je pravděpodobné, že si tato měna bude schopna vybojovat místo na nově přísně regulovaném trhu. V takovém případě se desetinásobné zvýšení hodnoty XMR, který se v současnosti obchoduje za 178,24 $, jeví jako velmi pravděpodobné, protože se z kryptografického odpadlíka stane kryptografickým průkopníkem.

3.  Polygon (MATIC) - Přináší škálovatelnost do Etherea

Polygon je předním řešením 2. vrstvy pro síť Ethereum, které umožňuje projektům větší interoperabilitu s Ethereem a zároveň poskytuje vyšší rychlost a nižší náklady. To umožňuje vývojářům větší flexibilitu, protože mohou používat své vlastní blockchainové validátory na řetězcích kompatibilních s Ethereem.

Ve spojení s bridgem Ronin společnosti Polygon z jiných řetězců na Ethereum to umožňuje společnosti Polygon zaznamenávat transakční data na Ethereu po dokončení dávky transakcí na vedlejším řetězci. Společnosti zvučných jmen, jako jsou Adidas a Starbucks, zahájily zkušební provoz, aby tuto možnost zavedly do svých obchodních modelů. Mezitím společnost Sequoia Capital, která se zabývá rizikovým kapitálem, investovala v roce 2022 do společnosti Polygon 480 milionů $.

Ačkoli Ethereum zmenšilo náskok Polygonu vydáním vlastních řešení 2. vrstvy v září 2022, škálovatelná řešení Polygonu si nadále získávají příznivce v podnikovém a korporátním světě a jeho nativní token MATIC je v dobré pozici, aby v roce 2023 a dále dosahoval vynikajících zisků. Současná hodnota 1,01 $ vypadá připravena přinést investorům desetinásobné zisky.

4.  Chainlink (LINK) - Nástroj pro přístup k datům na Web3

Chainlink poskytuje řešení problému umožnění přístupu technologie Web3 k informacím uchovávaným mimo blockchainy, aniž by byla ohrožena bezpečnost nebo spolehlivost. Například umožňuje platformě, jako je Aave, kontrolovat cenu Bitcoinu (BTC), která by mohla být ohrožena zachycením ze strany nějakého nekalého aktéra.

Tento problém je známý jako „oracle problém“, který se rychle stal jednou z největších hádanek, jimž čelí komunita Web3. Nové řešení společnosti Chainlink se ukázalo jako robustní a podnítilo mnoho partnerství napříč celým trhem Web3.

Nativní mince platformy LINK má zásadní význam pro fungování této decentralizované oracle sítě (DON). Motivuje uzly k poskytování přesných a aktuálních dat a zajišťuje, že nekalí aktéři a hackeři riskují držení LINKu, pokud se pokusí systém oklamat ve svůj prospěch.

Mezi novinky společnosti Chainlink patří projekt decentralizované interoperability nazvaný CCIP, jehož cílem je zvýšit propojení mezi decentralizovanými sítěmi a zvětšit podíl společnosti Chainlink na trhu Web3. V případě úspěchu by se současná hodnota LINKu ve výši 7,04 $ mohla rychle zvýšit a LINK by se mohl stát jedním z nejlepších altcoinů na trhu.

5.  Binance Coin (BNB) - Zajišťuje likviditu napříč kryptoměnami

Binance je největší krypto burzou podle denního objemu a zároveň těží z vynikajícího marketingu a vedení zakladatele Changpenga Zhao, pod jehož řízením podnik stále posouvá hranice možností platformy. Díky tomuto inovativnímu přístupu se nabídka Binance skutečně výrazně diverzifikovala.

Binance Smart Chain (BSC) je jedním z prvků, kterými se BNB odlišuje od konkurence, přičemž toto řešení 1. úrovně obětovalo decentralizaci ve prospěch nízkých nákladů a vysoké rychlosti transakcí. Tato kombinace pomohla BSC zaujmout pozici předního ekosystému na celém kryptotrhu.

Mince BNB pohání celé portfolio Binance. Kromě poskytování likvidity na burze se mince používá také k usnadnění transakcí na BSC. Neustálý rozvoj a popularita obou platforem stále posouvají BNB, díky čemuž patří mezi kryptoměny s nejvyšší tržní kapitalizací.

Díky svému přetrvávajícímu místu při pohánění jedné z největších kryptoburz na světě je BNB jedním z nejlepších altcoinů k nákupu v roce 2023. 

6.  Dogecoin (DOGE) - Memecoin s podporou velkých jmen

Dogecoin, který byl spuštěn v roce 2014 s jedním z nejneuvěřitelnějších příběhů v pozadí, se stal jedním z nejlepších altcoinů, které mohou investoři sledovat a nakupovat, a v roce 2021 dosáhl ATH 0,73 $ poté, co získal seriózní trakci na základě tweetu Elona Muska.

Ačkoli hodnota této meme mince od těchto opojných dnů klesla o zhruba 90 %, DOGE si i nadále udržuje loajalitu obrovského množství fanoušků z celého světa, a to nejen díky podpoře nového majitele Twitteru. Získal pověst jednoho z nejvstřícnějších a nejlaskavějších kryptoprojektů a díky touze komunity být viděn, že koná dobro, se mu podařilo setřást nálepku kryptožertíku a získat oddanou a loajální uživatelskou základnu.

Přestože investoři musí překonat několik výzev, jako je vysoká inflace tokenů a relativně nízká průchodnost, díky přístupné povaze a přijatelné ceně, která v současné době činí 0,081 $, se jedná o přesvědčivou nabídku pro každého, kdo hledá jeden z nejlepších altcoinů k nákupu s desetinásobnou návratností.

7.  LTO Network (LTO) - Hybridní řešení Web3 pro veřejné i soukromé zákazníky

Společnost LTO Network poskytuje řadu podnikových řešení pro reálné problémové oblasti, které by mohly těžit z technologie Web3, aby poskytla hybridní řešení pro veřejné a soukromé služby. Dosud nejširší uživatelský případ pomohl projektům, které se zabývají citlivými soukromými údaji, ale vyžadují veřejnou odpovědnost.

V této kombinaci LTO Network spolupracovala s Organizací spojených národů na mapování vlastnictví pozemků a zároveň poskytovala řešení pro zdravotnictví a pomáhala zajistit soulad s GDPR u dat z klinických studií, což dokazuje spolehlivost a bezpečnost jejich řešení.

Společnost LTO Network, která sídlí v Nizozemsku, má díky svým špičkovým řešením pro zajištění souladu s předpisy v oblasti dat ideální pozici pro pokrytí rozsáhlých příležitostí v celé Evropské unii, která může využívat její řešení.

Díky této přístupnosti k některým z nejvýznamnějších případů využití dat v Evropě by mohl nativní token LTO prudce vzrůst ze současné hodnoty 0,085 $  a přiblížit se tak k nové ATH, která v současnosti činí 0,91 $. To je přesvědčivý argument pro zařazení LTO mezi nejlepší kryptoinvestice v roce 2023.

MCADE: Nejlepší altcoin s potenciálními desetinásobnými výnosy v roce 2023

Každý ze zde uvedených projektů má potenciál poskytnout v roce 2023 desetinásobné výnosy. Metacade je díky svému rozsáhlému, dlouhodobému a vzrušujícímu projektovému plánu nejlepším altcoinem k nákupu v roce 2023 pro každého, kdo hledá desetinásobné výnosy.

U investorů, kteří již mince MCADE nakoupili během presale akce, to vypadá, že si užijí několik dalších vzrušujících let, protože humbuk kolem Metacade se rozjíždí. Mezitím by každý, kdo se ještě chce dostat na palubu jedné z nejlepších investičních příležitostí do kryptoměn tohoto roku, měl by tak učinit nyní, aby se vyhnul zklamání, protože každé kolo presale se bude rychle vyprodávat.

Presale Metacade se můžete zúčastnit zde .

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Út 16:45  Ethereum pod úrovní 3000 USD X-Trade Brokers (XTB)
26.04.2024  Marcolla (WOOD & Company): JPMorgan je jedním z lídrů v oblasti tokenizace aktiv a.. Investicniweb.cz (Investičníweb, s.r.o.)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688