Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  06.01.2023 13:44:08REKLAMA

Calvaria v rámci ICO získala už více než 2,6 milionu USD - v předprodeji zbývá pouze 15 % tokenů

Krypto hry typu Play-to-Earn (P2E) jsou v současné době velmi úspěšné a mezi hráči a fanoušky kryptoměn značně oblíbené. Nejinak je tomu i u nové krypto P2E hry Calvaria, která přináší na trh zcela odlišný formát fantasy bojové karetní hry s mnoha nečekanými zvraty a přidanou hodnotou. Projekt Calvaria integruje mechaniku P2E do své vlajkové lodi bojové karetní hry Duels of Eternity, jejíž vydání je naplánované na 1. čtvrtletí roku 2023.

Předprodej tokenu RIA míří do finále

Fanoušci těchto krypto her a rovněž i investoři mají však už jen několik málo dní na nákup nativního tokenu Calvarie RIA, který je v předprodeji. Předprodej tokenu RIA si od svého začátku vede nad očekávání dobře. Aktuálně se už vybralo více než 2,6 milionu dolarů a do dosažení hard capu 3 075 000 dolarů, tak zbývá necelých 440 tisíc dolarů.

Aktuální vývoj předprodeje

Investoři a hráči by si tak měli pospíšit a využít výhodné ceny tokenu RIA ještě předtím, než bude uveden na burzy. Cena tokenu v závěrečné páté fázi předprodeje je 0.0325 USDT.

Investoři, kteří neváhali a nakoupili tokeny RIA již v první fázi předprodeje za cenu 0.010 USDT, si teď jistě mnou ruce, jelikož už nyní mají nominální výnos 225 % a to nemusí být konečný výnos. Předpokládá se totiž, že po zalistování tokenu bude jeho cena ještě vyšší, než je jeho konečná předprodejní cena.

Předprodej tokenu RIA bude ukončen buď dosažením hard capu nebo 31. ledna 2023. Vše záleží pouze na tom, která z výše uvedených situací nastane dříve.

Zalistování tokenu RIA na burze

V současné době je zalistování tokenu RIA potvrzeno na dvou centralizovaných burzách. Těmito burzami jsou LBank a BKex. Jelikož se jedná o dvě velké kryptoměnové burzy, podle CoinMarketCap je aktuálně LBank šestnáctou největší a BKex osmnáctou největší kryptoburzou, očekává se proto masivní příliv likvidity.

Calvaria a KuCoin

Jen před několika málo dny oznámil tým Calvaria, že uzavřel partnerství se známou kryptoměnovou peněženkou KuCoin Wallet, která byla vytvořena centralizovanou kryptoburzou KuCoin. Díky tomuto partnerství tak bude token RIA k dispozici v KuCoin Wallet během jeho uvedení na trh a už nyní může být KuCoin Wallet použita při investování v předprodeji Calvaria.

Po oznámení o uzavření tohoto partnerství, se začalo spekulovat o možnosti, že by token RIA mohl být kódován i na burze KuCoin, což by pro něj znamenalo vystavení další obrovské a nové potencionální investorské základně. Zatím však tato informace nebyla oficiálně potvrzena.

Calvaria a její vlajková loď Duels of Eternity

V Calvarii, respektive v Duels of Eternity, mají hráči za úkol sbírat a následně poté bojovat pomocí NFT karet. Tyto NFT karty představují vždy jednu 3D postavu z podsvětí, která má své jedinečné vlastnosti a zkušenosti, díky kterým může hráč získat převahu v bitvě. Důležité je také vždy zvolit tu správnou strategii, která společně s kombinací různých NFT karet může hráči zajistit vítězství. Čím více jednotlivých bitev hráč vyhraje, tím více může získat tokenů eRIA ve formě odměny.

Na hráče čekají celkem tři různá města, jež mají každá svůj vlastní unikátní soubor vlastností a postav. Vítězem celé hry se stane ten hráč, který porazí všechny své soupeře a zůstane jako jediný přeživší. Na vítěze Calvarie čeká pohádková odměna.

Výhody Calvarie

Atraktivitu Calvarie ještě více zvyšuje i ten fakt, že si hráči jejím hraním mohou dobře přivydělat. Jednou z možností jak toho dosáhnout, je například prodej NFT karet. V průběhu hry si hráč může postupem času vytvořit svou vlastní a jedinečnou sbírku NFT karet, kterou poté může prodat, jelikož jako hráč je přímo vlastní. Tyto NFT karty bude moct hráč prodat například na peer-to-peer tržišti Calvarie, kde si bude moci rovněž i pořídit nové.

Hlavní myšlenkou projektu Calvaria je zvýšení povědomí o kryptoměnách a společně s tím i přispět k rychlejšímu přijetí kryptoměn širokou veřejností. K tomu má dopomoci i co největší dostupnost této hry. Hra je v současné době dostupná jak na mobilních zařízeních a PC, tak ve verzi placené a verzi zdarma.

A právě verze zdarma je dalším velkým lákadlem projektu. Bezplatná verze je určena především pro ty hráče, kteří si rádi nejdříve hru vyzkouší tzv. nanečisto a až poté se rozhodnou, zda si koupí plnou placenou verzi. Verze zdarma v sobě skrývá i jednu vychytávku, kterou je viditelný tracker.

Viditelný tracker ukazuje hráči kolik by si vydělal, kdyby hrál plnou placenou verzi. Hráči tak dostanou skvělou zpětnou informaci o tom, zda by se jim nákup placené verze vyplatil či nikoli. Naproti tomu i placená verze má své výhody. Jednou z nich je, že každý nový hráč dostane jako dárek NFT.

Navštívit předprodej Calvaria

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Út 16:45  Ethereum pod úrovní 3000 USD X-Trade Brokers (XTB)
Pá 19:02  Marcolla (WOOD & Company): JPMorgan je jedním z lídrů v oblasti tokenizace aktiv a.. Investicniweb.cz (Investičníweb, s.r.o.)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688