Středočeský (kr-stredocesky.cz)
Lidé  |  29.06.2022 13:18:51

Středočeskou centrálu cestovního ruchu povede její dosavadní marketingový manažer

Novým ředitelem Středočeské centrály cestovního ruchu se stal na základě výběrového řízení Jakub Kulhánek. Ten v centrále v současnosti působí na pozici marketingového manažera. Komise složená ze zástupců krajského úřadu a odborné veřejnosti jej vybrala jako nejvhodnějšího z 8 kandidátů, kteří se do výběrového řízení přihlásili. Do funkce nastoupí již 1. července.

Středočeská centrála cestovního ruchu je strategickou organizací Středočeského kraje podporující marketing a spolupráci cestovního ruchu na území Středočeského kraje. Od února loňského roku byla bez řádného vedení. Několik uskutečněných výběrových řízení na ředitele/ředitelku nepřineslo očekávanou stabilitu. Do posledního výběrového řízení, které krajský úřad vyhlásil na začátku května, se přihlásilo 8 kandidátů, ve druhém kole pak komise vyhodnotila jako nejvhodnějšího uchazeče dosavadního vedoucího marketingového oddělení středočeské centrály: „Pan Kulhánek projevil dobrou znalost prostředí Středočeské centrály cestovního ruchu zevnitř, protože se jako jeden z klíčových zaměstnanců podílí na rozhodnutích současného vedení. Kromě toho prokázal také dobrou orientaci ve struktuře cestovního ruchu, dobré jazykové znalosti a schopnost přemýšlet o nastolených problémech. Komise konstatovala, že disponuje manažerskými kompetencemi, a pokud jde o dovednosti v řízení týmů, věříme, že s podporou krajského úřadu zvládne i tuto část manažerské práce,“ uvádí radní pro oblast kultury, památkové péče a cestovního ruchu Václav Švenda.

Třicetiletý Jakub Kulhánek pracuje ve Středočeské centrále od roku 2017, kdy nastoupil jako projektový specialista na sociální sítě. Od roku 2021 pak vedl marketingové oddělení. Na počátku letošního roku byla do vedení SCCR jmenována do pozice ředitelky na dobu určitou Mgr. Lucie Kaiserová, zkušená vedoucí oddělení cestovního ruchu Krajského úřadu Středočeského kraje, jejímž úkolem bylo zejména řešit starší problémy a personální otázky SCCR. Nový ředitel nastoupí od 1. července.

Středočeská centrála cestovního ruchu (SCCR), je příspěvkovou organizací Středočeského kraje. Vznikla na jaře 2017 a plní funkci marketingového a destinačního managementu regionu střední Čechy. Podílí se na tvorbě turistické nabídky ve spolupráci s oblastními destinačními managementy, usiluje o maximální využití turistického potenciálu regionu a na domácím i zahraničním trhu propaguje a prezentuje region. Rovněž plně zajišťuje jeho informační servis. Filmová kancelář, která je součástí SCCR od začátku roku 2019, pak komunikuje s filmovými producenty a produkcemi, pomáhá jim k získávání kontaktů a podmínek pro filmování v regionu, vytipovává lokace pro natáčení a nabízí bezplatnou pomoc při přípravě natáčení v regionu.



K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688