Lidé (Lidé)
Lidé  |  18.04.2024 17:38:52

Matěj Vyskočil byl jmenován do pozice jednatele ve společnosti Zeitraum

Matěj Vyskočil (44) byl s platností od 1. dubna 2024 jmenován do funkce jednatele společnosti Zeitraum, v níž bude zodpovědný za celkové řízení a strategický rozvoj firmy. Zeitraum se zaměřuje na poskytování moderního ubytování v Praze a dalších evropských městech. V tuzemsku provozuje pět kampusů pro vysokoškolské studenty a mladé profesionály a dva domy se servisovanými apartmány v blízkosti Václavského náměstí.

Matěj Vyskočil

Matěj Vyskočil prokázal během svého působení ve funkci provozního ředitele vynikající manažerské a vůdčí schopnosti. Jeho povýšení do role jednatele je logickým krokem v návaznosti na náš dynamický růst a plány další expanze. Jsem přesvědčena, že pod jeho vedením bude Zeitraum i nadále úspěšně naplňovat svou vizi poskytování kvalitního a moderního bydlení nejen pro studenty a mladé profesionály,“ říká Zdena Noack, ředitelka společnosti Zeitraum.

Matěj Vyskočil je absolventem oboru podnikové finance na Vysoké škole finanční a správní v Praze, kde získal inženýrský titul. Již během svých studií začal pracovat v oblasti hotelnictví a ubytovacích služeb a díky svým schopnostem a pracovnímu nasazení se rychle vypracoval do pozic vyššího managementu. Před příchodem do Zeitraum téměř pět let působil jako ředitel OREA Hotelu Pyramida v pražských Břevnově a po dobu tří let zastával funkci hotelového manažera v prestižním Augustine, a Luxury Collection Hotelu v centru Prahy. Cenné zkušenosti získal také jako specialista hotelového portfolia ve společnosti CEFC Group Europe, kde řídil provoz Le Palais Art Hotelu na Vinohradech.

Od srpna 2022 působil Matěj Vyskočil jako provozní ředitel Zeitraum, kde se významně podílel na zefektivnění interních procesů a řízení tuzemského i zahraničního portfolia společnosti. Jeho povýšení do role jednatele je uznáním jeho dosavadní práce a odrazem důvěry v jeho schopnost vést firmu k dalším úspěchům.

Matěj Vyskočil hovoří plynně anglicky a dále německy. Ve svém volném čase se věnuje rodině a cestování, nicméně mezi jeho záliby patří i cyklistika a moderní umění.


Zeitraum je dceřinou společností Zeitgeist Asset Management, která se zabývá developerskou činností a správou nemovitostí pro soukromé a institucionální investory. V současnosti spravuje aktiva v hodnotě 1 mld. eur a působí v České republice, Polsku, Maďarsku, Německu a Itálii

Značka Zeitraum Student Housing zastřešuje ubytovací kapacity pro studenty a mladé profesionály v pěti rezidenčních budovách v Praze 3, 7, 8 a 10. Zeitraum je dceřinou společností Zeitgeist Asset Management, která se zabývá developerskou činností a správou nemovitostí pro soukromé investory v České republice, Polsku, Maďarsku, Německu a Itálii.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688