"PÁTEČNÍ DOBROTY (17.9.1999)
Stálá páteční rubrika
krušovické restaurace ”NA MICHELSKĚ” - vždy aktuální recept z víkendové nabídky specialit.Dnes specialita
“Z mušl픓Mušle na španělský způsob”
Pracovní postup:
Přebereme a vypereme mušle, zbavíme je řas. Vyřadíme mrtvé - POZOR MOHOU BÝT SMRTELNĚ JEDOVATÉ ! Poznáme je podle toho, že se nezavře v momentě, kdy ji několikrát stiskneme. Orestujeme na olivovém oleji mrkev a cibuli, přidáme rajčata, dochutíme česnekem, solí, pepřem
a kořenící směsí na ryby (Asado). Zalijeme je vínem a zeleninovým vývarem (z bujónové kostky). Dusíme pod pokličkou asi 12 - 15 minut.Dobrou chuť Vám přeje :
Krušovická restaurace ”NA MICHELSKÉ”
– Michelská 87, Praha 4 – Michle (5 min od metra Kačerov)Rezervace míst na tel. 02/61 21 83 79
Poslední zprávy z rubriky Dobroty:
Přečtěte si také:
Prezentace
02.05.2024 SCHLIEGER loni zaznamenal čtyřnásobný nárůst...
30.04.2024 Tesla po špatných výsledcích roste, Meta po...
Okénko investora
Mgr. Timur Barotov, BHS
Diverzifikace v době koncentrovaných akciových trhů – výzkum Goldman Sachs
Miroslav Novák, AKCENTA
Michal Brothánek, AVANT IS
Petr Lajsek, Purple Trading
Olívia Lacenová, Wonderinterest Trading Ltd.
Jakub Petruška, Zlaťáky.cz
Za 1. čtvrtletí roku 2024 rozšířila ČNB „zlatý poklad“ o dalších téměř 5 tun
Ali Daylami, BITmarkets
Jiří Cimpel, Cimpel & Partneři