Vladimír Urbánek
(Kurzy.cz)
Hypotéky  |  07.04.2010 14:53:36

S Hypotékou Wüstenrot ušetříte na úrocích i na poplatku

Chcete-li výrazně ušetřit na hypotečním úvěru, využijte aktuální jarní nabídku hypoteční banky Wüstenrot. U nejžádanějších hypoték klesly úrokové sazby až o 0,5 procentního bodu, hypotéku můžete získat už za 4,45 % ročně. Ušetříte také na poplatcích, ve většině případů vám Wüstenrot vyřídí hypotéku na bydlení zdarma.

 

Snížení úrokových sazeb bylo u hypoteční banky Wüstenrot skutečně radikální a týkalo se jednoleté, tříleté i pětileté fixace. Minimální sazby se pohybují od 4,45 % do 4,94 % p.a.

Měsíční splátky hypoték se snížily v řádu několika set korun. U průměrné hypotéky ve výši 1 500 000 korun do 85 % zástavní hodnoty nemovitosti představuje snížení úrokové sazby s jednoletou fixací úsporu v prvním roce jejího splácení 5 472 korun. U úvěru s pětiletou fixací úrokové sazby se úrokové náklady na hypotéku v prvním pětiletém období sníží o 17 700 korun.

 

Garance podmínek

Wüstenrot je jednou z mála bank, která vám předem garantuje výši úrokové sazby. Při vyřizování úvěru a stanovení úrokové sazby vás tedy nečeká žádné nemilé překvapení, protože výsledný úrok vaší hypotéky může být jen nižší. K dalším výhodám patří i smluvní ujednání o podmínkách mimořádné splátky v průběhu doby fixace bez poplatku či stanovení výše úrokové sazby po uplynutí doby fixace.

 

Ještě výhodnější EXTRA úrokové sazby

Potřebujete-li vyšší hypotéku a splníte-li nadstandardní požadavky na bonitu, můžete na tom být ještě lépe. Hypoteční úvěr nad 1,5 milionu korun a do 70 % zástavní hodnoty nemovitosti vám banka poskytne za EXTRA úrokovou sazbu. A ta je samozřejmě ještě nižší než minimální.

 

Hypotéky na bydlení zdarma

V současné době výrazně ušetříte i na poplatku za vyřízení hypotečního úvěru. Hypotéky na vlastní bydlení s pětiletou fixací úrokové sazby a do 85 % hodnoty zástavy vyřizuje Wüstenrot zdarma. Úspora na poplatku představuje až 25 000 korun.

 

Hypotéka na refinancování – zdarma a s nižším úrokem

Únik ze starších nevýhodných úvěrů na bydlení je díky hypotéce REFIN velmi snadný. K žádosti o úvěr od vás bude Wüstenrot požadovat jen minimum dokumentů, a to původní odhad nemovitosti, aktuální fotodokumentaci a čestné prohlášení o schopnosti splácet úvěr. Platit nebudete muset ani za posouzení nemovitosti ani za vyřízení úvěru. Při splnění nadstandardních podmínek, tj. výši hypotéky nad 1,5 milionu korun do 70 % zástavní hodnoty nemovitosti a požadované bonitě, můžete získat úvěr za EXTRA úrokovou sazbu 4,85 % ročně.

A pokud budete refinancovat úvěr, za který jste si pořídili starší nemovitost, jistě uvítáte možnost použít část hypotéky REFIN na rekonstrukci svého domu nebo bytu. Přitom platí pouze to, že část připadající na refinancování původního úvěru musí převažovat. 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Zprávy a články k hypotékám









Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688