Vladimír Urbánek
(Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  19.11.2009 16:06:41

Daňaři Online startují

Daňaři OnlinePod značkou renomovaného odborného vydavatelství Wolters Kluwer ČR, a. s, byl v letošním roce spuštěn portál Daňaři Online, kde lze nalézt všechny informace potřebné pro práci v oblasti daní. Přesně podle potřeb každého daňového odborníka, který musí reagovat okamžitě na podněty svých klientů, jsou všechny informace snadno a rychle vyhledatelné, přehledné a aktuální, k dispozici 24 hodin denně. Portál navíc sleduje veškeré relevantní zdroje, přináší čerstvé informace o změnách v legislativě, nabízí různé typy dokumentů zabývajících se daněmi.

 

Portál Daňaři Online je svým obsahem zaměřen tak, aby reflektoval jak daňovou teorii,  tak i praxi. Svým registrovaným uživatelům poskytuje pod odborným dohledem komentované výklady a autorské články uznávaných odborníků, úplná znění zákonů, rozsudky soudů, stručně zpracované odpovědi na konkrétní dotazy z praxe. Samozřejmostí jsou aktuální přehledy daňových sazeb, cestovních náhrad a slev na dani, k dispozici je také česko-anglický a anglicko-český daňový slovník.

 

Portál Daňaři Online je hodnověrným zdrojem informací pro výkon daňového poradenství. Ví, co daňový odborník ke své práci potřebuje, a přesně to svým registrovaným uživatelům nabízí: archiv dokumentů a předpisů, komentáře zákonů, přehled nově schválených změn v daňových zákonech a předpisech, které lze využít v daňovém plánování pro klienty, při optimalizaci jejich daňových povinností. Dále jsou jim k dispozici vybrané články z odborného časopisu Daně a právo v praxi a možnost vytvořit si vlastní profil se základními informacemi. Mohou sledovat a komentovat blogy kolegů ze svého oboru či sami si vytvořit blog vlastní.

 

Daňaři Online jsou otevřený portál pro všechny experty z oblasti daní. Devizou portálu jsou příspěvky členů komunity daňových poradců a expertů, kteří zde sdílejí své zkušenosti. Svým dokonalým informačním servisem má ambici stát se kvalitním zdrojem informací daňových profesionálů, virtuálním konzultantem a prostorem pro rozvoj jejich profesionálního renomé.

Daně a daňová přiznání - informace, termíny, formuláře



Více zpráv k tématu Daně






?

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688