Tiskové zprávy  |  01.10.2009 18:19:06

MATERNA Communications přichází s platbou parkovného prostřednictvím SMS!

Od 1. října 2009 poskytuje společnost MATERNA Communications a.s. novou službu SMS parkovné, která řidičům umožňuje pohodlné placení parkovného prostřednictvím mobilního telefonu. Parkovné tak můžete snadno uhradit či prodloužit přímo z kavárny nebo během obchodního jednání, aniž byste se museli vracet k parkovacímu automatu!

Jediným předpokladem pro použití této služby je mobilní telefon, který má povolenou službu Premium SMS. Ta bývá standardně k dispozici, pokud tomu tak není, lze ji zdarma aktivovat na zákaznické lince mobilního operátora. Následná aplikace je opravdu snadná! Stačí zaslat SMS v příslušném tvaru.

Pro maximální zjednodušení platby parkovného je možné zaregistrovat SPZ k vašemu telefonnímu číslu – služba parkovací účet. Poté je možné parkovné hradit pouhým prozvoněním konkrétního čísla, které máte vždy po ruce uložené v seznamu mobilního telefonu. A ještě ušetříte poplatek za odchozí SMS!

Placení parkovného prostřednictvím SMS řidičům značně ulehčí situaci. Každý asi zná ten nepříjemný pocit během obchodního jednání, které se nebezpečně protahuje a vy se nemůžete soustředit na práci, protože neustále přemýšlíte nad tím, zda vám zrovna neodtahují vůz. Se službou SMS parkovné situace tohoto typu odpadají, stačí kdykoli prozvonit uložené číslo a vše je hned v pořádku,“ uvedl k nové službě Martin Košut, předseda představenstva společnosti MATERNA Communications a.s.

SMS systém společnosti MATERNA umožňuje provozovatelům parkovacích zón a parkovišť zavést a provozovat mobilní parkovací karty pro rezidenty, firmy či další subjekty bez nutnosti investovat do pořízení a správy nákladného systému plastových bezdotykových, čipových nebo jiných fyzických karet.

Novou službu SMS parkovné lze již využívat v Jaroměři, společnost MATERNA Communications a.s. však plánuje zavedení tohoto systému také do dalších měst.

Podrobné informace o systému parkovného a poskytovateli služby naleznete zde: www.maternacz.com/smsparkovne


MATERNA Communications je jedním z pionýrů v oblasti vývoje řešení pro kompletní zpracování zpráv, které jsou skutečným mostem pro překonání mezer mezi konvergovanými sítěmi, poskytovateli služeb a koncovými uživateli. V současnosti patří široká nabídka inovativních technologií společnosti, které poskytují nekonečnou podporu pro  rychle se rozvíjející sítě, mezi špičku ve svém oboru.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688