Tiskové zprávy  |  11.08.2009 10:55:46

Do sítě CENTURY 21 vstoupila skupina BONUS Group, tuzemská jednička v prodejích developerských projektů

Česká odnož největšího světového realitního řetězce CENTURY 21 získala dalšího velkého hráče na tuzemském realitním trhu. Pod značku CENTURY 21 se rozhodla přejít skupina BONUS Group, tuzemská jednička v prodejích developerských projektů s ročním obratem prodaných nemovitostí přes čtyři miliardy korun. Tržní pozice CENTURY 21 v tuzemsku tak dále posiluje.

Praha, 11. srpna 2009 – Franšízovou smlouvu podepsalo dnes hned osm společností skupiny BONUS Group se 17 pobočkami po celé České republice a více než 150 makléři. CENTURY 21 tedy zhruba za tři měsíce otevře nové kanceláře například v Táboře, Plzni, Kolíně, Brně, Pardubicích či Ostravě.

„CENTURY 21 má celosvětově velmi dobře propracovaný systém, princip podnikání společnosti je nám hodně blízký. Navíc česká větev CENTURY 21 se snaží sdružovat pouze kvalitní hráče na realitním trhu či úspěšné podnikatele, což byl také hlavní důvod, proč jsme se pro tuto značku rozhodli,“ zdůvodnil krok vstoupit pod křídla CENTURY 21 majitel skupiny BONUS Group Jan Rosák, který chce do sítě CENTURY 21 přinést především zkušenosti z oblasti developmentu.

Právě na prodej velkých developerských projektů se skupina BONUS Group především zaměřuje a na českém trhu má v tomto segmentu - z hlediska pokrytí všech regionů -  nejsilnější postavení. Společnost se například podílela na prodejích pražských projektů Korunní Dvůr a Zelený Vrch, hradeckého projektu Rezidence Park Třebeš nebo brněnského projektu Rajhrad, k největším aktuálním projektům patří zejména unikátní bytový komplex Kajetánka v blízkosti Pražského Hradu, komplex Biografy Barrandov s 96 byty či atraktivní bydlení, které nabízí brněnský projekt Nové Majdalenky.

Skupina BONUS Group, která je na trhu od roku 2000, má také velké zkušenosti v oblasti prodeje nízkoenergetických projektů, o které je mezi klienty v poslední době zájem (Vilapark Jesenice, Viladomy u Obory a další).
 
„Díky silnému postavení společnosti BONUS Group v developmentu obsadí naše síť další klíčový segment na českém realitním trhu,“ uvedl k novému partnerovi generální ředitel CENTURY 21 v České republice Aleš Mazgaj.

Řetězec CENTURY 21 vznikl v roce 1971 v USA. Dnes působí na všech pěti kontinentech, a to ve více než 65 zemích světa, kde má téměř 9000 poboček a zaměstnává na 165 tisíc realitních makléřů.

V České republice má CENTURY 21 po přistoupení skupiny BONUS Group již 35 franšízantů, značku CENTURY 21 budou moci klienti do konce roku najít v každém kraji, přičemž počet makléřů oděných do zlatých sak symbolizujících služby nejvyšší kvality, tzv. Gold Standard, bude přes 500.

 

Profil CENTURY 21®:
• Společnost založili v roce 1971 realitní makléři Art Bartlett a Marsh Fisher, kteří otevřeli svou první kancelář v Orange County v Kalifornii.
• Z pohledu světového růstu byl průlomový rok 1998, kdy se společnost etabluje v Číně a získává tak jeden z největších světových trhů. Dnes se v Číně otevírají desítky poboček měsíčně a CENTURY 21 bude brzy disponovat sítí s dvěma tisíci kancelářemi. 
• V současné době představuje CENTURY 21 síť s téměř 9 000 realitních kanceláří v 70 zemích světa.
• Více než 165 000 makléřů nabízí denně po celém světě několik miliónů nemovitostí.
• CENTURY 21 je v realitním světě mimořádně úspěšnou a dlouhodobě respektovanou značkou. Dokazují to nejen rostoucí prodeje licencí na všech pěti kontinentech, ale i nezávislé průzkumy na nejvyspělejších trzích. Pozici nejznámější sítě realitních kanceláří potvrzují každé dva roky průzkumy vedené společností Millward Brown, která zjišťuje povědomí o obchodních značkách v realitách. V těch se CENTURY 21 soustavně umisťuje na prvním místě před všemi konkurenty na trhu. Např. v USA zná obchodní značku téměř polovina respondentů (47 %) a ve Francii dokonce tři čtvrtiny dotázaných (75 %).   

Profil BONUS Group:
• Společnost BONUS Group byla založena v roce 2000. Většinovým majitelem firmy s ročním obratem prodaných nemovitostí přes čtyři miliardy korun je Jan Rosák.
• Firma nabízí komplexní realitní služby na trhu s nemovitostmi po celé České republice (17 poboček), Slovenské republice (6 poboček), v Rusku (2 pobočky) a na Floridě (1).
• Pro společnost BONUS Group pracuje více než 150 realitních odborníků v 26 kancelářích.
• V srpnu 2009 se osm poboček BONUS Group zařadilo do sítě CENTURY 21.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688