Vladimír Urbánek
(Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  25.03.2005 13:44:20

Avantix.ru volí on-line rezervační systém LETUSKA.CZ

Česká společnost ASIANA Global Travel Service uzavřela smlouvu s ruskou firmou Travel City (Avantix.ru) o prodeji licence na využití rezervačního systému LETUSKA.CZ.

 

ASIANA Global Travel Service, která dosáhla velkého úspěchu na českém trhu on-line cestovních služeb (objem prodeje za rok 2004 překročil 12,5 milionů eur), ohlásila ambiciózní plány expanze svého projektu LETUSKA.CZ na zahraniční trhy, především do zemí východní a střední Evropy. LETUSKA.CZ se vyznačuje vysokou úrovní umělé inteligence, intuitivním uživatelským rozhraním, možností integrace do jakýchkoliv existujících back-office systémů a také celou řadou unikátních funkcí a inovačních technologických řešení.

Travel City je cestovní agenturou plného cyklu a majitelem značky Avantix.ru (největší internetový portál s nabídkou cestovních služeb v Rusku). 

„Charakteristickým rysem naší doby je silná konkurence v oblasti informačních technologií v cestovním ruchu. Šanci uspět mají pouze ty projekty, které nabízí nejen funkčnost srovnatelnou s konkurenčními produkty, ale jsou schopné poskytnout i nestandardní řešení a jedinečné funkce. Právě tyto přednosti systému LETUSKA.CZ jsou důvodem naší volby z celé řady projektů nabízených jak evropskými, tak americkými společnostmi,“ komentuje uzavření smlouvy vedoucí oddělení nových technologií společnosti Travel City p. Andrej Semin.

„Prodej licence na využití rezervačního systému LETUSKA.CZ největší ruské on-line cestovní kanceláři Avantix.ru představuje první krok naší politiky expanze na zahraniční trhy. V současné době jednáme s celou řadou dalších evropských cestovních agentur zainteresovaných na získání systému LETUSKA.CZ – mocného nástroje určeného pro vyhledání, rezervaci a platbu letenek v reálném čase, který se pozitivně osvědčil v praxi,“ dodává p. Tomáš Harmatha, vedoucí projektu LETUSKA.CZ.  

  

Společnost ASIANA Global Travel Service poskytuje služby v oblasti cestovního ruchu od roku 1993. V současné době zaujímá přední místo mezi IATA (International Air Transport Association) akreditovanými cestovními agenturami v ČR. ASIANA je členem mezinárodní sítě LCCI (Lufthansa City Center International) a řady dalších oborových organizací. Je držitelem prestižních ocenění: „Nejproduktivnější rezervační terminál Amadeus v ČR“ (Amadeus Marketing CSA), „Nejlepší IATA agentura v ČR“ (TTG) a „International Star Quality Award“ (BID). ASIANA patří mezi 50 nejrychleji se rozvíjejících technologických společností ve střední Evropě (dle žebříčků Deloitte Technology Fast 50 in Central Europe). Je majitelem projektu LETUSKA.CZ on-line rezervačního systému na bázi Amadeus API. Systém LETUSKA.CZ byl oficiálně certifikován GDS Amadeus ve francouzském Nice a získal certifikáty Amadeus Compliant a Amadeus E-Power.

 

Majitel značky Avantix.ru – společnost Travel City je jednou z nejvýznamnějších a nejrychleji se rozvíjejících cestovních agentur v Rusku. Agentura Travel City neustálé zavádí nové technologie v oblasti on-line prodejů. V současné době na portálu Avantix.ru lze rezervovat letenky více než 500 leteckých společností, pokoje ve více než 45 000 hotelích a také pronajmout auta v mnoha městech světa. Travel City nabízí služby jak individuálním cestujícím, tak korporatním zákazníkům a regionálním agenturám z Ruské federace. Během prvních dvou let aktivní práce se společnost Travel City dostala mezi 10 největších agentů ruských a mezinárodních leteckých společností. Dle údajů z června 2003 využilo služby Avantix.ru přes 120 000 cestujících, což umožnilo agentuře Travel City dosáhnout obratu přes 3,5 milionů USD měsíčně. Přitom, cca 40 % prodaných letenek na vnitrostátní lety a cca 15 % na mezinárodní lety bylo rezervováno přes Internet.

 

Kontakt pro další informace:

 

ASIANA Global Travel Service

Tel.: (+420) 234 704 901, fax: (+420) 234 704 902

E-mail: info@asiana.cz, web: www.letuska.cz, www.asiana.cz

 

Travel City – Avantix.ru

Tel.: (+7-095) 787-7274, fax: (+7-095) 787-7274

E-mail: info@avantix.ru, web: www.avantix.ru

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688