Tiskové zprávy  |  17.09.2009 10:05:32

Studujte management on-line s Directors.cz

S výrazem „manager“ (či správně česky „manažer“) se setkáváme dnes a denně. Na takzvané „manažerské pozici“ se při své práci nachází stále více lidí, až téměř vzniká dojem, že je manažerem v České republice každý druhý. Ale co znamená být skutečným manažerem a jak se jím stát? Časově flexibilní a finančně nenáročný způsob nabízí vortál Directors, dokonale naplňující ideu distančního vzdělávání v oblasti managementu.

Manažer je dle definice pracovník, který zodpovídá za provoz firmy či organizace. Jeho pracovní náplň může být rozdílná a na různých řídících úrovních, ale vždy zodpovídá za chod dané organizace či oddělení. Aby se člověk stal manažerem, musí mít příslušné znalosti a dovednosti. Na vedoucí pozici se člověk totiž dennodenně setkává s celou řadou problémů a intuice a zkušenosti z oboru působnosti firmy k jejich úspěšnému řešení mnohdy nestačí. Skutečný manažer potřebuje být důkladně seznámen s problematikou managementu. Ovšem málokterý vedoucí pracovník disponuje dostatečným množstvím času na běžné denní studium, nemluvě o finančních nákladech, které sebou nese například získání titulu MBA.

Manažerský vortál Directors přináší řešení, jak získat potřebné znalosti pro výkon manažerské pozice, aniž by zájemce musel vynaložit nezměrné množství času i peněz. Na webu www.directors.cz může každý studovat kdykoliv, kdekoliv, s nízkými finančními náklady, zábavnou formou případových studií a navíc kompletně v českém jazyce.

Vortál Directors poskytuje myšlenky světově nejznámějších teoretiků i praktiků managementu a seznamuje se základy, na kterých staví nejúspěšnější podniky dneška na celém světě. Vznikl jako alternativa tradičních vzdělávacích institucí pro ty, kteří se z různých důvodů nemohou zúčastnit běžného studia. Prioritou Directors.cz je pomoci studentům, aby své poznatky získali v co nejkratším časovém rámci a za rozumnou cenu. V ceně kurzů jsou zahrnuty i veškeré studijní materiály, takže student nemusí vynakládat další nemalé finanční prostředky na jejich koupi. Na konci každé ukončené lekce obdrží absolvent potvrzující certifikát.

Vzdělávání na vortálu Directors probíhá plně distanční formou. Jednotlivé lekce mají podobu případových studií. Jedinečnou součástí výuky je tzv. Ředitelský trenažér, který se snaží přiblížit chod běžné firmy formou příběhu a do kterého student „zasahuje“ svými rozhodnutími a může si tak ověřit jejich dopady. Tato neobvyklá forma studia vtáhne účastníky do děje a umožní jim nejen pracovat s novými informacemi, ale i tvůrčím způsobem přistupovat k teoretickému výkladu. Ředitelský trenažér je tak učební simulací podnikatelského prostředí, který rozvíjí strategické a analytické dovednosti studentů, a vhodným mezistupněm mezi zvládnutím teorie a skutečným řízením firmy, říká Jan Bartůšek, zodpovědný za technickou podporu vortálu Directors.


Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688