Kapr pytláka Říhy
Stálá páteční rubrika
krušovické restaurace ”NA MICHELSKĚ”- vždy aktuální recept z víkendové nabídky specialit.
Vážení hosté,
na tento víkend (10.-11. června) pro Vás připravujeme:
JIHOČESKÉ RYBÍ HODY
Jako aktuální recept Vám přinášíme:
"KAPR PYTLÁKA ŘÍHY"
Z dalších jídel tohoto víkendu
budete moci v naší restauraci ochutnat:
předkrm:
polévka:
hlavní jídla:
(kapr grilovaný se žampiony, nivou a cibulí)
(kapr grilovaný s česnekem a pálivou paprikou)
(lín pečený na másle, posypaný petrželkou)
(pstruh se žampióny a smetanou)
moučník:
Suroviny:
150g Kapr
20g Olej
20g Žampiony
20g Niva strouhaná
40g Vejce
20g Víno bílé
20g Šlehačka
20g Cibule
10g Česnek
20g Kapari
2g Pepř
10g Mouka hladká
5g Paprika mletá
5g Sůl
Postup:
Potřeme kapra česnekem, osolíme, opepříme, opaprikujeme a poprášíme moukou. Smažíme na oleji. Osmažíme si zvlášť cibuli a žampiony, touto směsí zasypeme porce kapra a posypeme strouhanou nivou, do sýra uděláme důlek, do něhož vložíme žloutek a zprudka zapečeme pod grilem. Vložíme do výpeku kapari, zalijeme vínem a krátce provaříme. Zjemníme smetanou, případně dosolíme. Přeléváme porce kapra.
Naše adresa: Michelská 87, Praha 4 - Michle (5 min. od metra Kačerov)
Internet: www.michelska.cz email: michelska@post.cz
Poslední zprávy z rubriky Dobroty:
Přečtěte si také:
Prezentace
02.05.2024 SCHLIEGER loni zaznamenal čtyřnásobný nárůst...
30.04.2024 Tesla po špatných výsledcích roste, Meta po...
Okénko investora
Mgr. Timur Barotov, BHS
Diverzifikace v době koncentrovaných akciových trhů – výzkum Goldman Sachs
Miroslav Novák, AKCENTA
Michal Brothánek, AVANT IS
Petr Lajsek, Purple Trading
Olívia Lacenová, Wonderinterest Trading Ltd.
Jakub Petruška, Zlaťáky.cz
Za 1. čtvrtletí roku 2024 rozšířila ČNB „zlatý poklad“ o dalších téměř 5 tun
Ali Daylami, BITmarkets
Jiří Cimpel, Cimpel & Partneři