Saxo Bank (Saxo)
Lidé  |  04.04.2024 15:05:37

Steen Jakobsen odchází ze Saxo Bank

Saxo Bank, globální lídr v oblasti obchodování s aktivy a investicemi, dnes oznámila, že po dlouhých dvaceti letech společnost opouští hlavní ekonom a investiční ředitel Steen Jakobsen. Ve společnosti zastával řadu funkcí v oblasti obchodování a významně se podílel na budování její pověsti, a to především díky svému finančnímu výzkumu a podnětným analýzám – zejména vybudováním uznávaného týmu tržních stratégů známého jako Saxo Strats. To se p od jeho vedením stalo vlivovým synonymem pro analýzu trhu.

Bylo mi potěšením pracovat v průběhu let s mnoha výjimečnými lidmi, v neposlední řadě s kolegy ze Saxo Strats. Naším cílem bylo vždy zpochybňovat konvenční myšlení a poskytovat hlubší porozumění trhům. Jsem hrdý na to, čeho jsme společně dosáhli, a jsem přesvědčen, že společnost Saxo a tým Strats budou i nadále přispívat k tomu, aby investorům pomáhali se vyznat ve složitém světě a na trzích, které mohou být obtížně pochopitelné," říká Steen Jakobsen.

Peter Garnry, vedoucí oddělení akciové strategie, byl v předchozím roce jmenován do funkce vedoucího oddělení Saxo Strats, čímž byla zajištěna kontinuita ve vedení týmu.

Kim Fournais, generální ředitel a zakladatel společnosti Saxo, uvedl: „Steen se zásadním způsobem zasloužil o to, že se Saxo Bank stala důvěryhodným zdrojem informací pro investory a obchodníky a že spojuje makroekonomický výzkum s praktickými obchodními poznatky. Stojí za populárními 'Šokujícími předpověďmi', které nemají konkurenci, pokud jde o podněcování kritického myšlení a zpochybňování konsenzu. Chtěl bych vyjádřit hlubokou vděčnost za Steenův přínos v průběhu více než dvou desetiletí. Byl velkou součástí cesty, díky níž Saxo vyrostlo z menšího makléře na globálního lídra v našem odvětví s více než 1,2 milionu klientů a 750 miliardami dánských korun v klientských aktivech."

Dánská banka pro investory a tradery

Saxo Bank je důvěryhodná dánská banka pro investory a tradery, kterým poskytuje již více než 30 let prvotřídní obchodní platformu se všemi třídami aktiv a více než 71 000 instrumenty. Kromě investičních nástrojů můžete využít službu půjčování cenných papírů nebo úročení volné hotovosti v 18 různých světových měnách.

Více informací na:www.saxobank.cz/cs-cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688