rsd.cz (ŘSD)
Z regionů  |  05.10.2023 09:34:00

Říjnový přehled oprav komunikací I. třídy ve Zlínském kraji

Opět si můžete prohlédnout přehled realizovaných a připravovaných oprav komunikací I. třídy na území Zlínského kraje. Většina letošních plánovaných oprav již dokončena nebo v realizaci. Nejvíce opravovaných úseků na silnicích I. třídy je aktuálně na Valašsku, kde opravujeme dva mosty a povrch vozovky ve třech úsecích. V následujícím týdnu nás ještě čeká zahájení prací na silnici I/55 mezi Ostrožskou Novou Vsí a Uherským Ostrohem a také uzavírka nájezdu na dálnici D55 u Napajedel ve směru z Uherského Hradiště viz níže.

Mapka ke stažení ZDE

Opravy v realizaci

  • I/50 buchlovské kopce – II. etapa opravy

Na silnici I/50 v buchlovských kopcích opravujeme propustky, budujeme pilotovou zeď a následně opravíme povrch vozovky. Provoz je veden kyvadlově. Dokončení prací plánujeme v listopadu.

V rámci opravy mostu přes potok Jasenka na silnici I/69 v obci Jasenná je provoz veden jedním jízdním pruhem a řídí ho semafory. Hotovo chceme mít do konce roku.

V rámci opravy uzavřeného mostu na silnici I/69 v obci Liptál aktuálně máme dokončenou betonáž rámu mostní konstrukce. Zprovoznění mostu plánujeme v listopadu. Objízdná trasa vede po silnici I/49 mezi Vizovicemi a Valašskou Polankou.

Aktuálně opravujeme poškozený povrch silnice I/69 mezi Lhotou u Vsetína a Liptálem v délce 2,3 km. Osobní automobily projíždějí kyvadlově obcí Liptál. Pro vozidla nad 3,5 tuny vede objízdná trasa po silnici I/49 mezi Valašskou Polankou a Vizovicemi. Práce dokončíme v říjnu.

Během opravy silnice I/57 v Jablůnce je provoz ve směru ze Vsetína do Valašského Meziříčí veden jednosměrně. V opačném směru z Valašského Meziříčí do Vsetína řidiči jezdí po objízdné trase po místní komunikaci podél řeky Bečvy. Povrch vozovky v úseku v délce 2 km plánujeme opravit do 30. listopadu.

Od poloviny září je provoz na silnici I/35 u obce Horní Bečva veden kyvadlově a řídí ho semafory či pracovníci s vysílačkami. Důvodem omezení provozu je oprava povrchu vozovky v úseku od přehrady po osadu Bečvice. Dokončení plánujeme do konce listopadu.

Vzhledem k postupu prací na stavběI/69 Vsetín, rampa Mostecká” je provoz na silnici I/69 v místní části Rokytnice zredukován do jednoho jízdního pruhu a řídí ho semafory. Toto omezení potrvá do listopadu.

Opravy v přípravě

  • Opravu silnice I/55 mezi Ostrožskou Novou Vsí a Uherským Ostrohem zahájíme 9. října. V první etapě prací, která potrvá zhruba do konce října, bude ve směru z Ostrožské Nové Vsi do Uherského Ostrohu zachován jednosměrný provoz. V opačném směru povede objízdná trasa přes Hluk. Následně bude provoz veden kyvadlově. Dokončení prací předpokládáme nejpozději v prvním prosincovém týdnu.

 

 

 

 

 

 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Okomentovat na facebooku






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688