Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  27.07.2023 09:30:00REKLAMA

Nejlepší kryptoměna roku 2023? Jak může včasná účast v presale Chancer vynést 100násobek a více

Zatímco mnoho presales kryptoměn přichází a odchází, jen několik z nich se udrží dlouhodobě. Jedním z presales, který někteří investoři označují za nejlepší krypto roku 2023, je Chancer (CHANCER), platforma, která si bere na paškál významný sázkový průmysl. 

Přečtěte si, co je Chancer zač, proč by mohl být nejlepší kryptoměnou letošního roku a proč jsou 100násobné zisky pro ranné investory rozhodně reálné.

Proč by Chancer mohl být nejlepší kryptoměnou roku 2023

Mohla by budoucnost sázení spočívat v decentralizovaném světě blockchainu? Pokud je nadšení, které provází presale kryptoměny Chancer, něčím vypovídající, odpověď bude znít jednoznačně „ano“.

V roce 2022 dosáhlo konvenční sázkové odvětví mamutího ohodnocení 63,53 miliardy $; toto odvětví však polevilo v oblastech inovace a zlepšování nabídky. To v uživatelích často zanechává méně uspokojivý pocit.

Vstupte do světa Chancer, nového řešení, které svým převratným designem zaměřeným na uživatele ostře kontrastuje s tímto paradigmatem.

Co tedy Chancer přináší? Decentralizovanou sázkovou platformu typu peer-to-peer (P2P), kde uživatelé nejsou pouhými sázkaři, ale i tvůrci trhu a klíčovými rozhodovateli. 

Kontrola je v rukou uživatelů, od vytváření vlastních sázkových trhů až po ovlivňování fungování platformy. Nekompromisně férový a transparentní Chancer se snaží vrátit moc tam, kam patří: k samotným uživatelům.

Tato transformační vize vzbudila zájem a vedla k nárůstu investic do probíhajícího presale, který pouhých 6 týdnů po spuštění již vynesl úctyhodnou částku 976k $. To si získalo mezinárodní uznání a Chancer je nyní na řadě webů označován jako jedna z příštích velkých kryptoměn

Potenciál Chanceru způsobit revoluci v tradičním prostředí sázkového průmyslu je důvodem, proč jej mnozí pokrokově smýšlející investoři označují za potenciálně nejlepší kryptoměnu roku 2023.

Zájem však nevzbuzuje pouze jeho decentralizovaná sázková platforma. Během presale kryptoměny Chancer probíhá celá řada giveaways, přičemž hlavní cenou je štědrý jackpot 100 000 $ v tokenech Chancer

Potenciál pro výrazné zhodnocení tokenu CHANCER je obrovský a jeho silný start ukazuje na mimořádně zářivou budoucnost. 

Co je Chancer?

Společnost Chancer, kterou vymyslely inovativní mozky bratrů Kelbieových, Adama a Paula, je hybnou silou změny v jinak statickém sázkařském světě. 

Když identifikovali nevyužitý potenciál v odvětví, kterému dominují centralizované sázkové kanceláře zaměřené na zisk, uvědomili si, že decentralizovaný P2P model by mohl být odpovědí, kterou mnozí sázkaři hledají. 

Jádrem společnosti Chancer jsou personalizované zážitky ze sázení. Platforma umožňuje uživatelům nastavit si vlastní trhy a sázet prakticky na cokoliv – od výsledků sportovních událostí a voleb až po přátelské sázky na cokoliv mezi kamarády nebo kolegy. 

Uživatelé také kontrolují své kurzy a vybírají zdroje rozlišení, čímž vytvářejí interaktivní sázkový zážitek, daleko za hranicemi tradičních sázkových kanceláří.

A na rozdíl od těchto centralizovaných sázkových kanceláří, které kvůli zisku vychylují kurzy ve svůj prospěch, Chancer funguje na základě spravedlivější filozofie. 

Chancer nemá žádné ziskové motivy, ani akcionáře, které by chtěl uspokojit; chce prostě vytvořit poutavější a příjemnější sázkové prostředí, kde mohou uživatelé po celém světě komunikovat a bavit se.

Transakce s kryptoměnou Chancer, postavenou na Binance Smart Chain, jsou rychlé, veřejné a mají minimální poplatky. Tento blockchainový základ dláždí měně Chancer cestu k tomu, aby se vyvinula v plně decentralizovaný ekosystém. 

Plány projektu zahrnují integraci decentralizovaného úložiště dat, hlasování dalším řízení a umožnění, aby byl jeho kód otevřený, což ztělesňuje závazek Chanceru k transparentnosti a posílení postavení uživatelů.

Jak Chancer funguje?

Ústředním prvkem platformy Chancer je token CHANCER. Tento užitkový token, který slouží k uzavírání sázek, přijímání výplat a získávání odměn v ekosystému Chancer, by měl s rozmachem platformy povzbudit značnou poptávku.  V rámci programu Chancer Share2Earn získávají uživatelé tokeny CHANCER za zřízení sázkových trhů a podporu účasti. Předpokládejme, že tvůrce trhu má značné množství příznivců nebo skupinu ochotných přátel – to mu může přinést další tokeny CHANCER za propagaci platformy.

Chancer naštěstí sdílení těchto trhů usnadňuje. Jeho integrace s WebRTC společnosti Google například umožňuje živé přenosy spolu s výsledky a skóre v reálném čase. 

Ekosystém Chancer navíc motivuje k věrnosti. Zavedl systém, který nabízí nejčastějším uživatelům slevy na poplatcích, čímž prospívá jejich zkušenosti se sázením a zvyšuje potenciální výnosy. Zároveň je 20 % všech poplatků za inteligentní kontrakty přiděleno registrované charitativní organizaci, kterou určí sama komunita. 

Díky modelu postavenému na inkluzivitě, transparentnosti a potěšení uživatelů se zdá, že společnost Chancer je připravena na exponenciální růst v nadcházejících měsících a letech. 

Předpověď ceny pro Chancer

V současné 1 fázi presale je cena tokenu Chancer na úrovni 0,01 $, ale do konce presale dosáhne 0,021 $ za token, což mu dává tržní kapitalizaci 31,5 milionu $. To je však teprve začátek. 

Analytici předpovídají tokenu CHANCER explozivní růst, jako jedné z nejlepších kryptoměn letošního roku. Stonásobný nárůst z konečné presale ceny by přinesl ohromující tržní kapitalizaci ve výši 3,15 miliardy $ — s býčí vlnou na obzoru je toto číslo rozhodně v oblasti možného. 

Nenechte si to ujít: Chancer by mohl být nejlepší kryptoměnou roku 2023

Souhrnně řečeno, Chancer představuje transformační skok v sázkovém průmyslu. Jeho jedinečný P2P model nabízí výrazný odklon od tradičních sázkových platforem a jeho potenciál masivně narušit toto odvětví dostává Chancer na pozici jedné z nejlepších letošních investičních příležitostí z oblasti kryptoměn. 

Vzhledem k tomu, že analytici předpovídají stonásobné zisky, nemůže být lepší čas na investici. Nejvíc získají ti, kdo se do toho vloží nejdříve, zejména s ohledem na to, že pokud by v příštím býčím trhu dosáhl Chancer tržní kapitalizace 1,5 miliardy $, znamenalo by to 100násobné zisky oproti současné ceně. Vstupte do hry v první vlně: mohla by to být ta nejlepší sázka, kterou letos uděláte. 

Presale CHANCER se můžete zúčastnitzde.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na twitteru

Okomentovat na facebooku


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Pá 19:02  Marcolla (WOOD & Company): JPMorgan je jedním z lídrů v oblasti tokenizace aktiv a.. Investicniweb.cz (Investičníweb, s.r.o.)
Pá 17:43  Kam investuji ? Martin Stránský (WBTCB)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688