Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  26.07.2023 09:18:46REKLAMA

Nejlepší kryptoměna pro rok 2023: Chancer a jeho presale nebo Pepeho volatilita. Do čeho je lepší investovat?

Žabák Pepe, populární internetový mem z počátku století, byl klíčovým hráčem v renesanci meme coinů, která propukla na trzích s kryptoměnami v roce 2023. Díky rozsáhlému pokrytí na sociálních sítích se Pepe rychle etabloval jako uchazeč o trůn, o který soupeřili Dogecoin a Shiba Inu. Mnozí analytici zvažují, zda má Pepe dost sil, aby se zde udržel, nebo je pravděpodobnější, že se dostane pod tlak sebevědomého vyzyvatele, jako je Chancer.

Zdá se, že zcela nová a revoluční online P2P platforma pro predikci trhu od společnosti Chancer naruší svět online hazardních her a bude jedním z nejlepších krypto projektů, do kterých lze letos investovat. Zde se dočtete, proč se zdá být lepší sázkou než Pepe.

Co je Chancer?

Chancer je online sázková platforma, jejímž cílem je změnit pravidla a odstranit závislost odvětví na centralizovaných sázkových kancelářích třetích stran, které stanovují trhy a kurzy. 

Závazek společnosti Chancer k inovacím a demokratickému přístupu k online sázení by mohl její nativní token CHANCER odlišit od ostatních nových projektů a stát se jedním z nejlepších krypto průkopníků posledních let. Vzhledem k tomu, že se v příštím roce očekává značný nárůst jejich uživatelské základny, je pravděpodobné, že prudký nárůst poptávky po tokenu zaujme i investory.

S cílem předat sílu online sázení do rukou uživatelů vytváří Chancer první, plně decentralizovanou, online P2P platformu pro hazardní hry na světě. Sázkaři si budou moci sami vytvářet vlastní sázkové trhy a kurzy, místo aby se spoléhali na zkreslené kurzy na vybraných trzích sázkových kanceláří. 

Nyní mohou sázející uzavírat zábavné sázky mezi přáteli, kolegy z práce a rodinou nebo se účastnit rozsáhlých crowdfundingových sázek na mezinárodní sportovní, politické i kulturní události.

Závazek společnosti Chancer poskytovat svým uživatelům revoluční zážitek z online sázení se rozšiřuje i na poskytování pobídek během presale. 

První pobídkou, která má zájemce nažhavit, je možnost vyhrát tokeny CHANCER v hodnotě 100 000 $. Tato příležitost podtrhuje cíl společnosti Chancer – vybudovat a zapojit živou a angažovanou komunitu, které poskytne bezkonkurenční zážitek v oblasti online sázení.

Jak CHANCER funguje?

Srdcem ekosystému Chancer je jeho nativní token CHANCER, který se používá jako měna pro uzavírání a plnění sázek. Po uzavření sázky jsou prostředky uzamčeny v úschově a poté jsou automaticky uvolněny vítězi. 

Tuto funkci umožňují inteligentní kontrakty ověřené společností CertiK, které provádějí transakce vedené v bezpečné a neměnné účetní knize. Tato úroveň transparentnosti dále prokazuje závazek společnosti Chancer vůči její komunitě a umožňuje jí fungovat decentralizovaně.

Centralizované online sázkové weby jsou po celém světě pod zvýšenou kontrolou vlád v důsledku obvinění ze zneužívání zranitelných hráčů. Tým společnosti Chancer zajišťuje bezpečnost uživatelů pomocí neutrálních moderátorů, kteří dohlíží na všechny sázkové tikety zákazníků, aby byla zajištěna integrita během vyhodnocení každé sázky.

Kromě toho společnost Chancer vyvinula velké úsilí, aby maximalizovala uživatelský zážitek integrací softwaru WebRTC od Googlu. Tato nejmodernější technologie umožňuje uživatelům živě přenášet a sledovat postup sázek v jejich průběhu a zároveň umožňuje P2P komunikaci v průběhu událostí. Sázkaři mohou vytvářet a přijímat nové in-play trhy v průběhu zápasů nebo událostí, což jim umožňuje účastnit se skutečně interaktivního, decentralizovaného sázení.

Co je Pepe?

Žabák Pepe se dostal do povědomí internetových geeků poté, co ho vytvořil Matt Furie a vzal útokem online platformy jako 4chan a Tumblr. Zatímco meme mince Pepe si během své historie vytvořila několik kontroverzních vazeb, její letošní skok na krypto trhy způsobil značný poprask.

Meme coin, vnímaný jako další krok v Pepeho příběhu, byl vydán na začátku druhého čtvrtletí roku 2023, rychle se stal virálním a přilákal fanoušky z celého světa. Od svého vydání začal Pepe ohrožovat dominanci Dogecoinu a Shiba Inu na sociálních sítích, což se projevilo v tržní hodnotě, která se rychle posunula k 1 miliardě $, než se ustálila na současné hodnotě více než 600 milionů $.

U mince, která přiznává, že nemá žádnou vnitřní hodnotu, takový výkon způsobil, že Pepe vystřelil k horním příčkám žebříčků meme coinů extrémní rychlostí. Zda má dostatečnou sílu udržet se zde i v delším časovém horizontu, to se teprve uvidí. Mezitím si však investoři libují v šílenství, které tato začínající meme mince vyvolala.

Předpověď ceny pro CHANCER

Mezi tokeny CHANCER a PEPE je několik rozdílů, ale úroveň užitku, kterou poskytuje token CHANCER, daleko převyšuje užitek poskytovaný tokenem PEPE. Kromě toho má Chancer jedinečnou užitečnost a příležitost zaměřit se na odvětví v hodnotě 60 miliard $, které má do roku 2030 vzrůst na 150 miliard $. Díky tomu je podle mnoha investičních expertů nejlepší kryptoměnou, do které lze letos investovat.

Presale CHANCER byl zahájen za 0,01 $ a do ukončení dvanáctistupňové ICO vzroste na 0,021 $. Presale má takový ohlas, že analytici již zkoumají pravděpodobnou budoucnost tokenu. 

Podle předpovědí by hodnota 0,50 $ mohla být překonána do roku 2025, zejména s ohledem na očekávané býčí tržní podmínky po dalším halvingu Bitcoinu. To by všem investorům, kteří se zapojí do presale, přineslo nejméně 25násobný výnos.

Proč je CHANCER nejlepší krypto volbou v roce 2023

Není pochyb o tom, že Pepe má během svých začátků obrovský vliv na krypto trhy. Historie nám však říká, že meme mince s malou užitečností často reagují extrémní volatilitou a během dnů a týdnů ztrácejí hodnotu ve velkém.

Chancer se jeví jako nejlepší krypto volba z dlouhodobého hlediska, protože jeho obrovská užitečnost, komunitní správa a přesvědčivý, unikátní případ použití ho odlišují od konkurence. V současné době se CHANCER nachází ve 1 fázi presale a jeho cena je 0,01 $, během tak vzrušujícího presale kryptoměny se vyplatí zariskovat. Nenechte si ho ujít!

Presale kryptoměny CHANCER se můžete zúčastnit zde.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Čt 11:05  Obchody s kryptem stouply od ledna do dubna o čtvrtinu Martin Stránský (WBTCB)
Út 16:45  Ethereum pod úrovní 3000 USD X-Trade Brokers (XTB)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688