Tisková zpráva (Tisková zpráva)
Ze světa  |  24.04.2023 12:22:48

MetLife patří podle časopisu Fortune mezi 100 nejlepších zaměstnavatelů v USA

Společnost MetLife byla v USA časopisem Fortune zařazena do seznamu 100 nejlepších zaměstnavatelů pro rok 2023. Tento žebříček každoročně sestavuje společnost Great Place to Work, a oceňuje tak společnosti, které dlouhodobě usilují o lepší pracovní podmínky svých zaměstnanců.

„Ve společnosti MetLife se snažíme podporovat pracoviště, kde je každý vyslyšen, oceněn a cítí sounáležitost s firmou. A jsou to právě naši kolegové, kteří to každý den realizují v praxi,“ uvedl prezident a generální ředitel společnosti MetLife Michel Khalaf. „Jsme hrdí na to, že jsme byli oceněni, a i nadále se chceme soustředit na budování inkluzivní kultury, kde má každý zaměstnanec možnost naplno rozvinout svůj potenciál.“

Sestavení žebříčku pro rok 2023 předcházel průzkum společnosti Great Place to Work, která analyzovala odpovědi více než půl milionu zaměstnanců společností s certifikací Great Place To Work. Předmětem průzkumu byla firemní kultura organizací se zaměřením na klíčové způsoby jednání, které podporují důvěru ve vedení, dobrou interní komunikaci a loajalitu vůči firmě.

Z průzkumu vyplynulo, že 90 % zaměstnanců společnosti MetLife je hrdých na svého zaměstnavatele a skutečnost, že pro něj mohou pracovat. Dále 85 % dotázaných uvedlo, že považuje společnost MetLife za skvělé místo pro práci, zatímco v průměrné americké firmě je takto spokojených zaměstnanců jen 57 %.

Zkoumané společnosti také předložily studie, ve kterých popisují, jakým způsobem podporují své zaměstnance na pracovišti. Věrohodnost těchto poznatků byla následně ověřena zaměstnaneckým průzkumem. Společnosti, které byly zařazeny do seznamu, zaručují zaměstnancům stejné možnosti bez ohledu na pracovní pozici, rasu, pohlaví, sexuální orientaci, pracovní status nebo jiný demografický ukazatel.

Společnost MetLife získala certifikát Great Place to Work také v Brazílii, Chile, Číně, na Kypru, v Indii (Globální centrum podpory provozu společnosti MetLife), Mexiku, Uruguayi a nyní i v USA.

Žebříček Fortune 100 Best Companies to Work For

Společnost Great Place To Work sestavila žebříček Fortune 100 nejlepších firem pro práci na základě analýzy odpovědí z průzkumu více než půl milionu zaměstnanců, kteří pracují ve společnostech s certifikací Great Place To Work a nejméně s 1 000 zaměstnanci. Průzkum obsahoval 60 otázek týkajících se zkušeností zaměstnanců, které tvoří index Great Place To Work Trust Index™ . Společnosti také předložily studie o svých benefitech na pracovišti a programech podpory zaměstnanců, které byly ověřeny na základě údajů z průzkumu mezi zaměstnanci. Společnost Great Place To Work sestavuje své seznamy na základě vlastní metodiky For All™, která slouží k hodnocení a certifikaci tisíců organizací v rámci největšího průběžného každoročního amerického průzkumu pracovních sil.




K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

19.10.2023Paradox! USA patří mezi největší držitele bitcoinů Ing. Zbyněk Kalousek (Coinbank)
13.07.2023MU poprvé patří mezi 400 nejlepších univerzit světa muni.cz (Masarykova univerzita)
28.06.2023MU Brno poprvé patří mezi 400 nejlepších univerzit světa! muni.cz (Masarykova univerzita)
02.06.2022Burza Coinbase se dostala mezi společnosti fortune 500 cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688