Lidé (Lidé)
Lidé  |  27.03.2023 12:05:18

Komunikaci francouzské společnosti Alstom, lídra udržitelné a chytré mobility, v Česku a na Slovensku nově řídí Kateřina Pištorová

  • Kateřina Pištorová má od února 2023 v Alstomu na starosti externí a interní komunikaci
  • Zaměří se na employer branding, kontakt s médii i podporu obchodních aktivit

Kateřina Pištorová

Novou manažerkou komunikace a tiskovou mluvčí společnosti Alstom pro Česko a Slovensko se stala Kateřina Pištorová. V Alstomu zodpovídá za externí a interní komunikaci. Rozšířila řady manažerské a obchodní kanceláře se sídlem v Praze, do jejích kompetencí spadá také komunikace směrem k 1100 zaměstnancům ve výrobním závodě v České Lípě.

Alstom na českém a slovenském trhu roste a rozvíjí své zdejší provozy a obchodní aktivity. Kateřina má na starosti i komunikační podporu skrze B2B a byznysová média. Zaměří se také na vztahy s veřejností v rámci regionu, konkrétně v České Lípě, potažmo Libereckém kraji, kde je Alstom díky svému českolipském závodu se 105 letou průmyslovou tradicí jedním z největších zaměstnavatelů.

„Z nové role manažerky komunikace a mluvčí Alstomu v Česku a na Slovensku jsem nadšená. Mým hlavním cílem je posilovat povědomí o společnosti na obou trzích a prezentovat Alstom jako lídra v oblasti chytré a udržitelné mobility v očích novinářů, široké veřejnosti i našich zaměstnanců. V komunikaci průmyslových technologických firem mám více než desetileté zkušenosti, které ráda v Alstomu uplatním," říká Kateřina Pištorová, manažerka komunikace společnosti Alstom pro Česko a Slovensko.

Kateřina více než dvacetileté zkušenosti v oblasti korporátní komunikace a marketingu nasbírala nejen jako PR Consultant, ale i v nadnárodních globálních společnostech. Vystřídala pozice v marketingu, HR a korporátní komunikaci v maloobchodním řetězci MAKRO Cash&Carry. Jako tisková mluvčí a šéfka externí komunikace působila ve společnosti Siemens. Jako ředitelka komunikace a marketingu působila v nejvyšším vedení české pobočky ABB, která je globálním lídrem v technologických inovacích pro průmysl a robotiku a pionýrem v dnes rozvíjejícím se oboru elektromobility. V posledních 2 letech byla na agenturní straně, kde se starala o komunikaci významných českých průmyslových skupin s ryze českými vlastníky.

Česko a Slovensko jsou součástí klastru Alstom pro střední a východní Evropu (CEE). Alstom je přední společností na českém železničním trhu a druhým největším výrobcem kolejových vozidel v Česku. Výrobní závod v České Lípě patří k největším závodům na výrobu kolejových vozidel v regionu střední a východní Evropy a zaměřuje se především na svařování komponentů pro příměstské, regionální vlaky a pro dvoupodlažní vozy, lehká kolejová vozidla, tramvaje a metro. Alstom je také výrobcem vysokorychlostních vlaků a prvního vodíkového vlaku pro osobní dopravu na světě. Alstom má špičkové kompetence v oblasti řízení dopravy a jako první Česku nabídl moderní signalizační řešení ETCS v souladu s nejnovějšími standardy EU. Do portfolia železničních řešení, které na českém trhu společnost poskytuje, patří také lokomotivy Traxx. Alstom™ a Traxx™ jsou ochranné známky skupiny Alstom.


Společnost Alstom, která vede společnost k nízkouhlíkové budoucnosti, vyvíjí a prodává řešení mobility, která poskytují udržitelný základ pro budoucnost dopravy. Od vysokorychlostních vlaků, metra, jednokolejných drah, tramvají až po systémy na klíč, služby, infrastrukturu, signalizaci a digitální mobilitu - Alstom nabízí svým různorodým zákazníkům nejširší portfolio v oboru. 150 000 vozidel v komerčním provozu po celém světě svědčí o zkušenostech společnosti v oblasti řízení projektů, inovací, designu a technologií. V roce 2021 byla společnost zařazena do světového a evropského indexu udržitelnosti Dow Jones, a to již po 11... Společnost Alstom se sídlem ve Francii a působností v 70 zemích zaměstnává více než 74 000 lidí. Ve fiskálním roce končícím 31. března 2022 vykázala skupina tržby ve výši 15,5 miliardy eur.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688