Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  10.02.2023 11:33:51REKLAMA

Tyto altcoiny překonají brzy hranici 1 dolaru, víte o nich?

Hranice jednoho dolaru je magnetem pro mnoho tzv. penny stock a zároveň i strašákem pro všechny ostatní akciové společnosti. V tomto článku se budeme na hranici jednoho dolaru dívat právě z pohledu penny stock, které jsou k této magické hranici přitahovány. Navíc atakování penny stock hranice 1 USD, svědčí i o poptávce po tomto obchodním instrumentu, což je úplný základ toho, aby jeho cena mohla růst.

Altcoiny jsou typické obchodní instrumenty z kryptoměnového segmentu, jejichž cena se obvykle pohybuje právě pod onou hranicí 1 USD a její překonání je tak velkou událostí, která mnohdy predikuje ještě větší cenový růst. V tomto článku se zaměříme na kryptoměny Memag, TARO a FightOut, které si nejprve představíme a následně poté se pokusíme odhadnout jejich potenciál růstu právě k hranici jednoho dolaru.

Memag

Token MEMAG je nativním tokenem nové herní platformy Play-to-Earn Meta Masters Guild. Tento zcela nový projekt si dal za cíl zprostředkovat svým hráčům jedinečný požitek ze hry a to prostřednictvím nejen metaverse, ale i skvělých odměn.

Z mnoha průzkumů provedených po celém světě vyplynulo, že až několik stovek milionů lidí hraje každý den na svém mobilním zařízení alespoň jednu svou oblíbenou hru. Na toto zjištění chce navázat i platforma Meta Masters Guild, která nejen pro tyto hráče přichystala tři hry, přičemž další budou v blízké budoucnosti následovat. Všechny hry na platformě budou prozatím určeny pouze pro mobilní zařízení.

Snahou platformy Meta Masters Guild je především narušit současný herní průmysl tím, že bude poskytovat decentralizovanou platformu, jež odměňuje hráče a také podporuje menší studia a nezávislé vývojáře. Díky tomu tak budou mít hráči větší kontrolu nad svými herními aktivy a zároveň i získají maximální výhody z hraní bez jakýchkoliv omezení. Prvotním cílem je tak vytvoření poutavějšího a inkluzivnějšího herního prostředí, ve kterém bude moci každý dobře prosperovat.

V současné době má Meta Masters Guild v různých fázích vývoje tři hry - Meta Kart Racers, Meta Masters World a Rapid NFT. Všechny hry na platformě budou mít společných několik prvků. Například budou všechny používat nativní token platformy MEMAG, budou zdarma, nabídnou rozšířené funkce a možnost si při hraní hry i přivydělat a nebo získat vzácné NFT.

Fáze předprodeje tokenu MEMAG

Investoři, kteří by se rádi zapojili do tohoto projektu, si mohou koupit token MEMAG v právě probíhajícím předprodeji. Předprodej se těší velkému zájmu, jelikož do dnešního dne se podařilo vybrat už více jak 2,5 milionu dolarů.

TARO

Dalším altcoinem, který má předpoklad, že v budoucnu překoná hranici jednoho dolaru, je altcoin TARO. TARO je zároveň i nativním tokenem projektu RobotEra, což je takzvaná nová blockchainová sandboxová hra, ve které si budou moci hráči tvořit a budovat svůj svět na základě vlastní fantazie. Projekt RobotEra tak vytváří metaversi planetární rekonstrukce podobnou sandboxu.

Ve hře budou hráči proměněni v roboty, kteří byli transportováni na planetu Taro, jenž se vzpamatovává z apokalyptické události, která ji postihla a kompletně zničila. Na hráčích tak bude znovu obnovit její dřívější slávu. Planeta Taro má celkem sedm kontinentů, z nichž každý ukrývá své jedinečné zdroje. Hráči budou proto rozděleni do sedmi frakcí a bude jen na nich, jestli spolu dokážou navzájem spolupracovat nebo se mezi sebou zničí.

Hra kromě zajímavého prostředí nabízí hráčům i možnost si při hraní dobře přivydělat. Na výběr budou mít hned z několika možností. Mohou například postavit koncertní síň, muzeum nebo divadlo a vybírat vstupné, těžit nerosty, které jim jejich kontinent nabízí či chodit na divadelní představení a koncerty a za každou návštěvu dostat odměnu.

Fáze předprodeje tokenu TARO

Jelikož se jedná o metaverse projekt, tak jeho potenciál do budoucna je obrovský. Už nyní některé velké společnosti spustily masivní kampaně ohledně metaverse, které mají za úkol zapůsobit na spotřebitele a představit jim možnosti rozšířené reality a Web 3.0. Investoři si však již nyní mohou token TARO koupit v předprodeji a získat tak výhodu oproti ostatním.

FightOut

Posledním altcoinem, který si v tomto článku blíže představíme, je altcoin FightOut. Tento altcoin je součástí stejnojmenného projektu FightOut, který pomáhá jeho uživatelům se zdravým životním stylem a zároveň je i odměňuje za jejich každodenní fitness aktivitu formou tokenu REPS.

Avatar FightOut

Projekt FightOut je postaven na konceptu Move-to-Earn a zcela neotřelým způsobem propojuje cvičení v tělocvičnách v reálném světě s avatary ve světě metaverse. Stěžejním prvkem projektu je aplikace FightOut, která nejen připraví uživateli personalizovaný tréninkový plán, ale zároveň v ní bude mít každý uživatel svého avatara, jež ho bude reprezentovat ve světě metaverse. Avatar se totiž bude měnit přesně podle toho, jak se bude měnit uživatel, respektive jeho tělo, v reálném světě. Se svým avatarem pak může uživatel i soutěžit v nejrůznějších metaverse soutěžích.

Kromě tréninkového plánu na míru a vlastního avatara si projekt pro své uživatele také připravil řadu zajímavých soutěží, porovnávání výsledků s profesionálními sportovci, online trenérské konzultace a bohatý bonusový program. Nativním tokenem platformy je token FGHT, který si mohou investoři koupit v předprodeji za nižší cenu předtím, než bude uveden na burzu. Zalistování tokenu FGHT na CEX je naplánováno na 5. dubna 2023.

Roadmapa FightOut

Očekává se, že cena tokenu FGHT bude v následujících několika měsících stále růst, jelikož se jedná o token celosvětového projektu zaměřeného hlavně na zdravý životní styl. A právě zdravý životní styl a dobrá fyzická kondice se nyní stávají pro mnoho lidí jedním z nejdůležitějších prvků v jejich životě.

Závěr

Předpoklad, že by cena těchto tří kryptoměn mohla v budoucnu překonat hranici 1 USD, je docela na místě, a to hlavně z jednoho důvodu. V posledních týdnech totiž raketově stoupá obliba krypto her a aplikací mezi širokou veřejností. Hráči si obzvlášť oblíbili koncept Play-to-Earn, který jim přináší kromě zážitků ze hraní hry i nějaký ten přivýdělek v podobě kryptoměny. Navíc díky technologii s výraznou decentralizační silou mohou už konečně hráči plně převzít vlastnictví herních aktiv do svých vlastních rukou.

To samé ostatně platí i u aplikace FightOut, jenž je založená na konceptu Move-to-Earn, která zas svým uživatelům pomáhá nejen ke skvělému pocitu z dobře odcvičeného tréninku, ale zároveň i k odměně ve formě tokenu REPS. Aktuálně mohou investoři všechny tři kryptoměny koupit v předprodeji a to za výhodnější cenu předtím, než budou jejich tokeny uvedeny na burzu. U těchto předprodejů platí, že čím dříve investor tokeny koupí, tím vyšší po skončení předprodeje může generovat zisk.

Navštívit předprodej Fightout

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Pá 19:02  Marcolla (WOOD & Company): JPMorgan je jedním z lídrů v oblasti tokenizace aktiv a.. Investicniweb.cz (Investičníweb, s.r.o.)
Pá 17:43  Kam investuji ? Martin Stránský (WBTCB)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688