Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  03.01.2023 14:22:52REKLAMA

Vrátí se kryptoměny opět na vyšší ceny? Zde je názor 5ti obchodníků

Pád kryptoměn v letošním roce vyvolává mnoho otázek a to především ohledně bezpečnosti, dlouhodobosti a stabilitě. Rovněž se investoři ptají, zda jsou kryptoměny obecně nebo alespoň jejich hlavní představitelé (bitcoin, ethereum) kvalitní držitelé hodnoty a zda dokáží tvořit bezpečný přístav pro kapitál v období, kdy akciové trhy stagnují.

V tomto článku se podíváme na názor pěti kryptoměnových odborníků a také si představíme dvě kryptoměny, které je možné pořídit v předprodeji.

Tržní predikce očima odborníků

Jak následující cenový graf ukazuje, cenový pokles na bitcoinu byl markantní a poslal mnoho investic a investičních portfolií do rudých čísel. Nejeden investor se nyní ptá, zda má smysl investici v BTC stále držet, nebo si vybrat alespoň zbývající část svého finančního zůstatku. Na tyto otázky by nám mohli odpovědět odborníci ze světa kryptoměn, jejichž názory si nyní představíme.

Vývoj ceny Bitcoinu

Satoshi Stacker

Tento známý obchodník s kryptoměnami při své analýze bitcoinu poukazuje na dřívější případy, kdy investiční obec již BTC odepsala a byl považován tak za “mrtvé” aktivum. Nicméně i přes tyto negativní prognózy se vždy dokázal opět postavit na nohy, což vyvrcholilo extrémním růstem v roce 2021. Satoshi Stacker věří, že BTC ještě neřekl své poslední slovo.

IvanonTech

Tento krypto youtuber s velkou diváckou základnou věří, že kryptoměnový trh si právě prochází fází, ve které se rodí něco naprosto nového. Podle něj po každé krizi následuje strmý růst, takže věří v kompletní rekonvalescenci krypto trhů a budoucí cenovou rally.

Jason Pizzino

Současné predikce tohoto youtubera jsou poněkud více technicky zaměřené, než předchozí názory. Jason Pizzino poukazuje na vlnový cenový pohyb, který bitcoin při svém pádu prováděl, což značí na vlnové chování tržní struktury, které bude nejspíše pozorovatelné i při jeho růstu. Podle Jasona by mělo dno pádu vzniknout v prosince 2022 a poté by měl následovat růst pomocí vlnové teorie.

CryptoBanter

CryptoBanter věří, že BTC je při současné ceně okolo 16 000 USD mnohem bezpečnější aktivum, než byl na svých maximálních cenách. Zároveň pro něj je současná cena velmi lákavá a navíc s vysokým potenciálem růstu. Podle CryptoBantera BTC již dno vytvořil a nyní se čeká na pozitivní impuls, díky kterému bude zahájen růst.

Peter Brandt

Peter ve svých predikcích počítá i se scénářem, při kterém cena bitcoinu klesne i pod úroveň 13 800 USD, maximálně pak k úrovni 10 350 USD. I když se nejedná o příliš pozitivní výhled, je potřeba si uvědomit, že trh se stále nachází v medvědím sentimentu, přičemž jeho dno ještě nebylo definitivně stanoveno. Zároveň Peter Brand uznává, že se v této predikci poklesu ceny BTC může mýlit a upozorňuje na to, že to je pouze jeden z několika možných scénářů cenového vývoje.

2 kryptoměny s vysokým potenciálem růstu

Token D2T

První z kryptoměn, kterou si blíže představíme je D2T, což je nativní token dlouho očekávané platformy Dash 2 Trade.

Platforma Dash 2 Trade je žhavou novinku letošního roku. Podle mnohých obchodníků a analytiků má tato platforma možnost získat až 50násobné zhodnocení a stát se tak jednou z nejúspěšnějších platforem současnosti. Že na těchto výrocích a očekáváních je hodně pravdy, potvrdil už předprodej nativního tokenu platformy, který zdolal hned několik milníků. Investoři a obchodníci ho brali doslova útokem a i díky nim se podařilo vybrat do dnešního dne více jak 10 milionů dolarů.

A v čem tkví ta jedinečnost platformy? Jedinečnost platformy spočívá především v tom, že se na jejím vytvoření podíleli obchodníci a lidé znalí dané problematiky. Díky tomu, že byla vytvořena obchodníky pro obchodníky, obsahuje tak všechny potřebné funkce a metriky, které mohou výrazně pomoci obchodníkovi při jeho rozhodnutích.

Mezi nabízenými funkcemi a metrikami jsou upozornění na předprodeje, on-chain data, analýzy v reálném čase, API, backtesting, sociální obchodování a mnoho dalších. Druhým velkým plusem, které většina obchodníků také kvituje, je to, že toto všechno společně s užitečnými informacemi poskytuje platforma přehledně na jednom místě.

Porovnání s ostatními platformami

To ocení následně i obchodníci, kteří se zajímají o předprodeje. O předprodeje se poslední měsíce zajímá stále více obchodníků, kteří tímto způsobem hledají nové možnosti pro svoje investování. Platforma Dash 2 Trade jim tak nabízí přehledně všechny potřebné informace o daném předprodeji a to opět na jednom místě. Obchodníci tak díky platformě ušetří nejen svůj čas, ale také i své nervy.

Aktuální vývoj předprodeje

Token D2T je možné koupit ještě necelé dva týdny v předprodeji za cenu 0.0533 USDT. V současné době totiž běží 30denní odpočítávání do konce předprodeji a následného zalistování tokenu D2T na burzy. Předprodej ovšem může skončit i o něco dříve a to v tom případě, že bude dosaženo cílové částky ve výši 13 420 000 dolarů. Aktuálně je v předprodeji vybráno už více než 10,4 milionů dolarů.

Token RIA

Token RIA je nativním tokenem jedné z nejžádanějších nových krypto karetních her typu play-to-earn, Calvaria.

Hry typu P2E a celkově hry se zaměřením na krypto jsou v poslední době jedny z nejúspěšnějších a nejslibnějších v tomto odvětví. Calvaria tak rovněž přináší tento formát široké veřejnosti prostřednictvím své vlajkové lodi Duels of Eternity.

Výhody Calvaria

Calvaria je nová fantasy bojová karetní hra odehrávající se za závojem smrti, která je ovšem tak trochu netradiční. Hráčům nabízí kromě plné placené verze i verzi zdarma. Verze play-to-free je určena především pro ty hráče, kteří si nejdříve hru chtějí vyzkoušet a “osahat”, než se rozhodnou pro koupi placené verze.

Další z mnoha funkcí, která odlišuje Calvarii od ostatních her na trhu, je to, že hráči nemusí připojovat svou kryptoměnovou peněženku, aby mohli začít hrát. Jedná se tak o další chytrý tah vývojářů jak Calvarii ještě více zatraktivnit a i přilákat hráče, kteří zatím mají minimální zkušenosti s kryptoměnami.

Tým Calvaria před několika dny oznámil další novinku, kterou je podepsání dohody o exkluzivní primární nabídce (IEO) na jedné z 20 největších burz světa - CEX BKex. Na základě této novinky je dost pravděpodobné, že v blízké době dojde ze strany týmu k dalšímu oznámení o navázání spolupráce s centralizovanými burzami.

Aktuální vývoj předprodeje

Calvaria se od spuštění svého předprodeje těší velkému zájmu investorů a hráčů. V předprodeji se již vybralo více než 2,5 milionu dolarů a v současné době se předprodej nachází už ve své finální páté fázi. V této fázi je cena tokenu RIA stanovena na 0.0325 USDT a investoři tak mají jednu z posledních šancí na jeho nákup. Předprodej tokenu RIA buď skončí po získání cílové částky 3 075 000 dolarů nebo 31. ledna 2023. Záleží pouze na tom, co nastane dříve.

Navštívit předprodej Calvaria

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Po   8:23  Ekonomický týden v přehledu: FED, BOE a RBA v centru pozornosti Libor Stoklásek (AlgoImperial)
Pá 17:14  Bitcoin zažil nejhorší měsíc od krachu kryptoburzy FTX Ing. Zbyněk Kalousek (Coinbank)
Čt 11:05  Obchody s kryptem stouply od ledna do dubna o čtvrtinu Martin Stránský (WBTCB)
30.04.2024  Ethereum pod úrovní 3000 USD X-Trade Brokers (XTB)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688