Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  07.11.2022 11:52:33REKLAMA

Nejlepší ICO kryptoměny pro koupi v roce 2022

V dnešním článku se zaměříme na nové projekty, které se nachází ve fázi ICO (Initial Coin Offering). Jelikož nových kryptoměn přibývá jako hub po dešti, je zcela jistě vhodné znát ty, které to se svým vývojem myslí vážně a chtějí naplnit svůj potenciál do budoucna, a ideálně ho i předčit.

Pojďme se na ty nejlepší ICO kryptoměny podívat detailněji, rozebrat si jejich vlastnosti, funkce a řešení, která nabízí.

Seznam pro nejlepší ICO kryptoměny v roce 2022

Tyto kryptoměny vybíráme do našeho top seznamu ICO kryptoměn roku 2022.

  1. Dash 2 Trade - Celkově nejlepší ICO kryptoměna pro rok 2022
  2. IMPT - Nové ICO kryptoměny, který disponují inovativním uhlíkovým kompenzačním programem
  3. Calvaria - Zcela nová ICO kryptoměna
  4. Tamadoge - Čerstvě zalistovaná kryptoměna na burze OKX
  5. Battle Infinity - Earn 2 Play ICO kryptoměna
  6. Lucky Block - Populární kryptoměnový projekt nabízející decentralizovaný ruletní systém

Bližší pohled na nejlepší ICO kryptoměny

Pojďme si nyní vybrané ICO kryptoměny rozebrat podrobněji a uvést, jaké funkcionality svým uživatelům poskytují.

1. Dash 2 Trade (D2T) – Celkově nejlepší ICO kryptoměna pro rok 2022

Projekt Dash 2 Trade se zaměřuje na poskytování obchodních signálů traderům a obchodníkům. Ti si na bázi předplatného budou moci službu platit pomocí D2T tokenů a to rovnou ve dvou placených balíčcích - “starter” a “premium”, případně zde bude i balíček zdarma - “free”.

Dash 2 Trade se v době psaní článku nachází na konci 2. fáze předprodeje, kdy s každou další fází se token zdražuje. Pro jeho nákup stačí připojit peněženku, koupit si ETH, které následně směníte za token D2T.

2. IMPT – Nové ICO kryptoměny, který disponují inovativním uhlíkovým kompenzačním programem

Kryptoměna IMPT nás ihned zaujala díky svému ekologickému programu. Její cíl je zaměřit se na snižování uhlíkové stopy jednotlivců i firem, kdy se přes její tokeny IMPT budete moci účastnit programů na snižování tohoto prvku. Přes nákupy u partnerů platformy IMPT, kteří se zaměřují na ekologické účely, tak budete sami získávat tokeny IMPT.

IMPT nabízí své tokeny v předprodeji, který se nachází již ve 2. fázi a v jehož první fázi platforma vybrala během několika dnů více než milion dolarů. Uživatelé také budou moci počítat s NFT, které mohou prodávat nebo ponechávat jako cenná aktiva.

3. Calvaria – Zcela nová ICO kryptoměna

Karetní sběratelská hra Calvaria, která se v současné době těší velké oblibě u investorů a potenciálních uživatelů, se zabývá sbíráním a vylepšováním kartiček hrdinů. S těmi následně můžete prozkoumávat herní svět v rámci single playeru nebo bojovat proti ostatním hráčům formou PvP soubojů.

Vývojáři mají velké plány do budoucna, kdy se například budou snažit poskládat svůj e-sportový tým nebo se účastnit světových herních turnajů. Součástí hry budou také NFT herní předměty - karty, balíčky nebo vylepšení, které budou vlastnit pouze hráči. Mohou s nimi pak nakládat dle svého uvážení - kupovat nové nebo třeba prodávat ostatním hráčům.

4. Tamadoge (TAMA) – Čerstvě zalistovaná kryptoměna na burze OKX

Kryptoměnová herní platforma Tamadoge vytváří unikátní metaverse - u Tamadoge “Tamaverse”, který nabídne hráčům zbrusu nové herní prostředí, decentralizovaný ekosystém a hry se svými herními mazlíčky.

V Tamaversu budete moci vlastnit NFT kolekce s mazlíčky, sbírat tokeny a speciální odměny hraním her nebo prozkoumávat herní svět Tamaverse. Kryptoměna se řadí mezi “meme” ICO kryptoměny a narozdíl od Dogecoinu nebo Shiba Inu nabízí reálný produkt a funkcionality.

5. Battle Infinity (IBAT) – Earn 2 Play ICO kryptoměna

Battle Infinity se snaží předefinovat herní svět a hry obecně. Na základě rozpisu plánovaných produktů má v plánu vytvořit unikátní herní a decentralizované prostředí.

Toto prostředí bude obsahovat funkce a platformy od těch více investičních či finančních, jako staking nebo decentralizovanou směnárnu Battle Swap, po ty více herní, jako například Battle Games založené na Play-to-Earn a NFT, nebo Battle Market, na kterém herní předměty budete moci nakupovat i prodávat.

Battle Infinity, coby ICO kryptoměnu $IBAT, můžete nakoupit na online krypto směnárně Pancake Swap, na kterou jste po kliknutí na tlačítko “Buy $IBAT” přesměrováni.

6. Lucky Block (LBLOCK) – Populární kryptoměnový projekt nabízející decentralizovaný ruletní systém

Lucky Block je působivá platforma, která vás na základě vlastnění určitého NFT bude průběžně odměňovat. Také v rámci celé soutěže - např. o auto, dům nebo dovolenou, na jejím konci vyhlásí jednoho výherce (držitele jednoho daného NFT), který hlavní výhru vyhraje.

Celý systém funguje tak, že si koupíte v určité soutěži jedno z nabízených NFT, kterým se automaticky zařadíte do losování. V průběhu soutěže tak budete dostávat menší odměny a jakmile bude kolekce NFT vyprodána, vybere se výherce hlavní ceny.

Co jsou ICO kryptoměny?

ICO kryptoměny se nacházejí v prvotní fázi výběru kapitálu, aby mohli vývojáři financovat svůj další rozvoj. Zkratka ICO tedy znamená “Initial Coin Offering”, tudíž se jedná o prvotní nabídku coinů/tokenů pro uživatele. Platforma je v této době stále v brzkých fázích vývoje.

Jak ICO pro kryptoměny funguje?

U ICO kryptoměn se může jednat o různé předprodeje nebo prvotní zalistování na některé ze směnáren. Pro uživatele ICO kryptoměny představují vhodný způsob, jak si coiny nakoupit za velmi nízkou cenu.

Jak najít nejlepší ICO kryptoměny?

Protože takových kryptoměn existuje celá řada a je také důležité vybírat ty důvěryhodné, je potřeba si vždy udělat důkladný průzkum.

Podívejte se na whitepaper

Whitepaper kryptoměny nebo platformy obsahuje veškeré informace, které jako investor i uživatel potřebujete vědět. Společně s plánem do budoucna detailně popisuje fungování platformy a jaký problém řeší, její funkce, vlastnosti a cíle, oběh tokenů apod.

Tým developerů a partnerství

Na webových stránkách se většinou dozvíme i kdo za projektem stojí, tedy poznáme vývojářských nebo vedoucí tým, a dočteme se také, zda má platforma již nějaká partnerství - např. s burzami, jinými firmami, apod. Tyto partnerství prokazují, že firma svůj záměr myslí vážně a i jiným firmám přijde na trhu zajímavá.

Tokenomika a alokace

Fungování tokenů - tedy tokenomika, je páteří každé kryptoměnové platformy. Ukazuje, jaké procento tokenů bude v oběhu a jakým způsobem bude rozděleno. Nějaká část půjde na další vývoj, další pak do staking poolu nebo přímo týmu vývojářů, některá bude dostupná uživatelům v předprodeji nebo ve směnárnách.

Podrobnější informace se většinou dozvíte ve whitepaperu, kde mohou být doplněné i o jakýsi náčrt fungování oněch tokenů.

Jsou ICO kryptoměny vhodnou investicí?

ICO kryptoměny mají hned několik výhod, které je vhodné zmínit při investování do nich a díky kterým se liší od klasických kryptoměn jako Bitcoin nebo Ethereum.

Nízká vstupní cena

Hlavní lákadlo investorů je jejich nízká kupní cena. Vzhledem k tomu, že do obchodu vstupujete brzy (např. již v předprodeji), coiny většinou mají u tlačítka koupit uvedeny opravdu nízké částky - v řádech centů za jednotku. U předprodejů se jejich cena postupně zvyšuje, proto i z tohoto hlediska je vhodné vstoupit do vámi vybraného projektu spíše dříve než později.

Odemkněte odměny

Odměny mají rádi všichni a ty největší dostávají ti, kteří se do projektu rozhodli vstoupit nejdříve. Některé platformy vám tak mohou nabídnout určité výhody oproti ostatním - třeba v podobě unikátních herních předmětů nebo NFT.

Závěr

V dnešním článku jsme se zaměřili na ty nejlepší ICO kryptoměny v současné době. Jedná se v podstatě o startupy mezi kryptoměnami, proto je vhodné si je pořádně prostudovat - např. dle whitepaperu. Přejeme vám na poli investování mnoho úspěchů.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Út 16:45  Ethereum pod úrovní 3000 USD X-Trade Brokers (XTB)
Pá 19:02  Marcolla (WOOD & Company): JPMorgan je jedním z lídrů v oblasti tokenizace aktiv a.. Investicniweb.cz (Investičníweb, s.r.o.)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688