Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  25.10.2022 10:47:28REKLAMA

Jak koupit Tamadoge – průvodce pro začátečníky

Kryptotrh v roce 2021 také podlehl trendu „meme coinů“, tedy meme mincí. Inspiroval se neskutečným úspěchem Dogecoinu, který si podmanil několik známých společností. A právě úspěch těchto mincí položil první základy pro následující aktivity - slyšeli jste už o Tamadoge?

Následující průvodce vás podrobně seznámí s postupem, jak koupit Tamadoge. Identifikujeme kompletní investiční proces a představíme si hlavní důvody, proč by se právě Tamadoge mohl stát top altcoinem této sezóny.

Klíčové body k Tamadoge

  • Tamadoge představuje deflační kryptomenu, jejímž úkolem je existence na trhu v podobě „Tamaverse“ – nativního tokenu,
  • Tamadoge ekosystém nabízí hráčům možnost získat domácí mazlíčky „Tamadoge pets“, tokenizované jako NFT
  • Tato domácí zvířátka lze hýčkat a krmit je, aby se postupně proměnila ve svou dospělou verzi. V další fázi se mohou zúčastnit bojů s protivníky jiných hráčů a vyhrát tak důležité odměny.
  • Po kompletaci krypto předprodejů a následném vytížení 19 milionů amerických dolarů se Tamadoge představí také na kryptoburze OKX.

Jak koupit Tamadoge v několika rychlých krocích

Tamadoge považujeme za jednu z top krypto měn typu low cap v letošním roce. Jedná se o výsledek úžasné P2E mechaniky a excelentní roadmapy. Pokud byste chtěli vědět, jak koupit Tamadoge, pomůže vám tento postup:

  • Fáze 1 – Založte si účet na OKX. Stránka OKX vám poslouží jako startovací bod. Následně zadáte informace o vás a absolvujete proces KYC.
  • Fáze 2 – Získání USDT. Jedná se o velmi důležitý krok, protože Tamadoge se obchoduje v tomto měnovém páru. Nákup probíhá využitím kreditní či debetní karty, případně převodem z jiné peněženky či burzy.
  • Fáze 3 – Vytvoření příkazu k nákupu přímo v OKX. Zvolíte pár USDT a následně TAMA. Potvrdíte uhrazenou částku a hned poté i transakci.

Jak koupit Tamadoge – krypto tutoriál

Komunita kryptograferů již úspěšně identifikovala Tamadoge jako jednu z nejcennějších nových mincí typu krypto na rozmáhajícím se trhu. Token je zařazen v kategorii „meme mincí“, takže má vysokou šanci dosáhnout úspěchu i díky realitě z roku 2021. Tehdy pomohl Shiba Inu a Dogecoinu dosáhnout výnosů ve čtyřciferných číslech.

Pojďme si tedy vysvětlit postup, jak koupit Tamadoge a zajistit co nejhladší průběh procesu.

Fáze 1 – Založení účtu na OKX

Klikněte na webstránku OKX burzy, zaregistrujte si telefon a e-mailovou adresu a otevře se vám možnost vytvoření hesla k účtu. OKX vám zašle potvrzovací kód přímo na email nebo na telefon.

Fáze 2 – Jak koupit Tamadoge - Nákup nebo převod USDT

Tamadoge tokeny naleznete na OKX burze a nakoupit je lze využitím USDT. Jako investor máte možnost zakoupení stablecoinu na burze využitím debetní či kreditní karty. Uvedete USDT částku pro koupi za účelem konverze, zadáte údaje o kartě a opět potvrzujete transakci. V tomto kroku existuje i možnost převodu USDT na OKX – pokud je náhodou máte v kryptopeněžence nebo uloženy na jiné burze.

Fáze 3 – Vytvoření příkazu k nákupu na OKX

V této fázi přejdete do záložky „Trade“ a vyberete „Spot Trade“. Tím proběhne konverze tokenů a vyhledáte kombinaci TAMA/USDT. Pokud jste začátečník, zvolte možnost „Market“. Získáte tím nejlepší možnou cenu. Uvedete cílovou částku a potvrdíte tlačítkem „Buy TAMA“.

Koupit Tamadoge

Po úspěšném potvrzení získáte přístup na OKX burze přímo k TAMA a zároveň šanci jak koupit Tamadoge. Pokud nemáte možnost registrace na OKX burze z důvodu regulačních omezení, TAMA najdete také na decentralizované alternativě OKX burzy.

Co je Tamadoge?

Definovali jsme si, jak koupit Tamadoge, nyní si jej představíme podrobněji. Tamadoge využívá aspekt „Doge“ s cílem vytvořit zúčastněnou komunitu investorů.

Rok 2021 znamenal popularitu Dogecoinu a Shiba Inu – zejména díky menším investorům. Tento fakt dostal obě mince na vysoké pozice žebříčku popularity. V začátcích obě mince trpěly nedostatkem utility, což je pro životnost aktivity klíčové a snad asi nejdůležitější.

Tamadoge patří mezi nejlepší tokeny ERC 20. Přináší však diametrálně odlišný přístup – kombinaci meme coinů a play-to-earn herních mechanismů. Jako uživatel získáváte možnost generování odměn na pravidelné bázi díky hrám. Hry znamenají krmení, chov, péči či dokonce souboje s vašimi „tamadoge mazlíčky“.

Tamadoge mazlíčci mají NFT strukturu a unikátní slabé a silné stránky. Jako chovatel začínáte s mazlíčkem od miminka a staráte se o něj až do dospělosti. Dosáhne-li této etapy, je připraven na boj v aréně se soupeři – mazlíčky jiných investorů. Vítězstvím získáváte odměny – „Dogepointy“. Díky nim se posouváte v žebříčku na vyšší pozice a máte vyšší šanci, než koupit Tamadoge. Každoměsíční vítěz získá odměnu z TAMA v „Dogpoolu“ – financovaném tradingem Tamadoge. Vznikl tak jedinečný ekosystém v podobě autonomie, kde získáváte odměny, které můžete využít k nákupu předmětů do hry.

Jak jsme již zvyklí z NFT, získáte jedinečný zážitek. Pořídit si můžete doplňky či jídlo pro vašeho mazlíčka, případně mu koupit kamaráda. Všechny transakce probíhají v TAMA, ihned po nákupu se vám strhne poplatek 5%, čímž systém dosáhne klesající tendence zásoby tokenů.

Token je unikátní také tím, že strukturálně nemá vestavěnou žádnou daň z transakce. Díky tomu vy jako investor získáte vyšší procento zisků. Fond cen Tamadoge se naplňuje nákupy v obchodech, proto nezavedení daně neovlivňuje celkový zážitek, ani úroveň odměny.

Whitepaper rovněž zmiňuje aplikaci pro rozšířenou realitu týmu Tamadoge. Tato umožňuje hráčům komunikovat se svým Tamadoge mazlíčkem také v reálném světě. Vaši mazlíčci získají podobu 3D modelu a získáte také možnost integrace do jiných meta verzí.

A konečně, tým Tamadoge byl ověřen KYC na CoinSniper a kód smart kontraktu byl důkladně auditován SolidProof.io – což pomáhá zvýšit důvěryhodnost projektu. Zájemci, kteří se chtějí dozvědět více o Tamadoge a mít přehled o důležitých oznámeních, tak mohou učinit prostřednictvím oficiální skupiny Telegram.

Proč a jak koupit Tamadoge?

Máte-li zájem investovat do kryptoměn, určitě vás k tomuto způsobu přitahují i generované výnosy. Tamadoge představuje jedinečnou příležitost, ale také token si vás dokáže získat dalšími benefity.

Jaké jsou nejčastější důvody, proč se investoři rozhodnou investovat do Tamadoge?

Zajímavý potenciál odměn

Tamadoge přináší unikátní P2E mechaniku. Tyto mechanismy se nejen jeví jako lukrativní výdělečné, ale také jejich estetika během hry dokáže nalákat mnoho nových investorů. Tímto způsobem se buduje komunita a Tamadoge garantuje, že tento ekosystém je vhodný nejen pro začátečníky, ale i pokročilé investory. Získané odměny jsou v TAMA, ale následně máte možnost zakoupit další herní předměty.

Koupit Tamadoge

Využívá komunitní podporu

Mnozí investoři, kteří zakoupili v roce 2021 Shiba Inu, profitovali z podpůrné komunity. Shiba Inu Byl prezentován na sociálních sítích neskutečným způsobem, čímž se mu podařilo zvýšit cenu tokenu o 1200 procent – ​​to vše jen během několika týdnů. Tamadoge si stanovilo podobný cíl. Daří se mu to i díky ekosystémům využívané síle „Doge“. za vše mluví oficiální stránka Tamadoge na Twitteru. Aktuálně má více než 12000 sledujících z celého světa.

Integrace s Metaverse

Platformy metaverse se soustřeďují na nabídku dokonalých zážitků. Podobný cíl si stanovilo i Tamadoge. Pokud vás zajímá, jak koupit Tamadoge, již brzy plánují spustit unikátní platformu metaverse s názvem Tamaverse. Tato se bude zaměřovat na potřeby celé komunity. Zatím neoznámili žádné exkluzivní partnerství, ale tento koncept se může pochlubit dokonalým zážitkem a proto očekáváme, že dokonalé spojí hráče a jejich domácí mazlíčky.

Přesvědčivý plán

Tamadoge cena se bude jistě odvíjet i podle plánu projektu. Společnost již představila několik plánů, které dopřejí investorům zajímavé příležitosti extra přivydělání si. Patří sem například partnerství s jinými metaverse platformami, CEX seznamy, P2E hry v podobě arkád, případně Tamadoge odměny či specializovaná aplikace pro rozšířenou realitu typu AR.

Integrace NFT

Investice do systému probíhají v ekosystému Tamadoge, také v důsledku NFT strukturování. Jako nativní měna je využívána TAMA.

Cena Tamadoge

Každého správného investora zajímá cena. Ta v konečném důsledku určuje úroveň potenciálních zisků. Předtím než bude mince uvedena na CEX nebo DEX, dojde k fázi předprodeje. V rámci této funkce se prodávají tokeny investorům napřímo, cílem je získat finance na další rozvoj.

Mnohé altcoiny s ním vybudovaly svou reputaci na základě fáze předprodeje. podobná očekávání má i společnost Tamadoge. Investoři si v rámci předprodeje mohou zakoupit deset tisíc TAMA tokenů v hodnotě přibližně 100$. Každý TAMA token tak má hodnotu asi 1 centu.

Předpověď ceny Tamadoge

Kam se očekává, že by se mohla vyšplhat cena Tamadoge? Asi nikdo vám nedá přesnou odpověď, platforma se neustále vyvíjí, jako inspirace však mohou sloužit předchozí předprodeje. Dokonalým příkladem předprodej kryptomen byl Tezos (XTZ), který vydělal neskutečných 232 milionů amerických dolarů. Následně ho představili na Coinbase, kde se mu podařilo vzrůst až o 645% - a to vše za pouhých několik týdnů.

Aplikácia Tamadoge

Whitepaper rovněž zmiňuje mobilní aplikaci jako doplněk webové aplikace. Uživatelé s ní získají dokonalý přístup k péči o domácího mazlíčka Tamadoge třeba na cestách. Součástí bude i možnost sdílení dosaženého úspěchu na sociálních sítích. Kromě této aplikace plánuje tým Tamadoge přinést na světlo světa i inovativní aplikaci, zaměřenou na rozšířenou realitu. Detaily zatím nejsou známy, ale bude pravděpodobně fungovat jako dokonale známá hra Pokémon Go. Uživatelé tedy budou moci být „na stejném místě“ jako jejich domácí mazlíčci.

NFT Tamadoge

Tamadoge se právem řadí mezi jeden z nejlepších NFT projektů, spuštěných letos. Přináší nejen roztomilé mazlíčky, ale různé jiné funkce, které ocení nejen začátečníci, ale i pokročilí hráči a investoři. NFT struktura se týká nejen hry samotné, ale také potravy a doplňků. Každý hráč navíc získává skvělý pocit z vlastnictví domácího mazlíčka, které by si možná nemohl běžně dovolit. Další skvělou výhodou je hladké obchodování využitím trhu Tamadoge.

Jak koupit Tamadoge – Závěrem

Tento článek si dal za úkol podrobně vás informovat o tom, jaké výhody vám přináší Tamadoge. Zároveň se snažil objasnit proč by v budoucnu mohl získat obrovský potenciál v podobě rychle se rozvíjející kryptoměny.

Tamadoge je sice možná stále ještě v časných fázích svého životního cyklu, ale již začalo generovat vysokou podporu komunity v rámci svého prodeje soukromým investorům. Svědčí o tom i více než deset tisíc členů v oficiální skupině na Telegramu. Pokud bude tento projekt pokračovat tak, jak se očekává, Tamadoge má opravdu velkou šanci stát se nejrychleji se rozvíjejícím kryptoměnovým projektem roku.

Často kladené otázky

Co si mám představit pod pojmem krypto Tamagode?

Jedná se o zajímavý nový způsob „meme mince“, představuje nativní menu Tamaverse. V tomto ekosystému si uživatelé kupují „domácí mazlíčky Tamadog“, starají se o ně, následně je použijí v boji s ostatními, za což získávají odměny.

Jak získám mince Tamadoge?

Ideální formou je předprodejní platforma projektu. Investoři díky ní získají TAMA tokeny a to dokonce se slevou, ještě předtím, než je uvedou na DEX/CEX.

Považuje se Tamadoge za dobrou investici?

Ve světě kryptoměn je opravdu problém předpovědět, co se stane. Doporučujeme proto dokonalou vlastní analýzu na míru. Tamadoge vám nabízí různé scénáře a neprůstřelný plán - dva základní elementy úspěšných vzorů investování.

Kde lze koupit Tamadoge?

Vy jako investor si můžete Tamadoge zakoupit v předprodeji projektu. Podmínkou je držení ETH nebo USDT, propojená kryptopeněženka s panelem řízení předprodeje. Posledním krokem je nákup.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Po   8:23  Ekonomický týden v přehledu: FED, BOE a RBA v centru pozornosti Libor Stoklásek (AlgoImperial)
Pá 17:14  Bitcoin zažil nejhorší měsíc od krachu kryptoburzy FTX Ing. Zbyněk Kalousek (Coinbank)
Čt 11:05  Obchody s kryptem stouply od ledna do dubna o čtvrtinu Martin Stránský (WBTCB)
30.04.2024  Ethereum pod úrovní 3000 USD X-Trade Brokers (XTB)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688