Plzeňský kraj (plzensky-kraj.cz)
Z regionů  |  10.08.2022 00:00:00

Na veletrhu ITEP se představí stovka vystavovatelů z Čech i zahraničí

Na veletrhu ITEP se představí stovka vystavovatelů z Čech i zahraničí

obrazek
10. srpna 2022 09:53, Ing. Helena Frintová

Turistické a cestovní informace z různých koutů Česka i světa, mapy a brožury, inspirativní přednášky nejen o cestování, velkou expozici poutních stezek, zajímavé hosty, interaktivní zábavu pro děti a bohatý doprovodný program nabídne veletrh cestovního ruchu ITEP ve sportovní hale TJ Lokomotiva Plzeň na Slovanech.

Veletrh ITEP je jedním z největších mezinárodních veletrhů cestovního ruchu v České republice, pořádá ho pravidelně Plzeňský kraj. Letos se koná po vynucené koronavirové pauze v termínu 15. – 17. září. Do Plzně se sjede stovka vystavovatelů nejen z regionu, ale i z celé České republiky a zahraničí. „Na veletrhu se budou prezentovat kraje, města, informační centra, cestovní kanceláře i destinační společnosti,“ uvedl radní pro oblast kultury, památkové péče a cestovního ruchu Libor Picka s tím, že chybět nebude ani interaktivní prezentace vybraných oblíbených turistických cílů.

Vystavovatelé dorazí nejen z Plzeňského kraje a Čech, ale také z Německa, Rumunska či Slovenska. „Bude se prezentovat rumunská Asociace Dunaj Nová Moldava, přijedou zástupci sklářského muzea ve Fraenau, velmi rozsáhlou a zajímavou expozici má mít i sousední Ústecký kraj,“ vyjmenovává Josef Kuželka vedoucí odboru kultury, památkové péče a cestovního ruchu.

Na letošní ITEP přijedou opět zajímaví hosté. Ve čtvrtek dorazí český divadelní a filmový herec Lukáš Hejlík, který je známý i svým blogem a projektem Gastromapa o českých restauracích, kavárnách a bistrech. Pátečním hostem bude česká herečka, dabérka a moderátorka kulinářského pořadu Peče celé Česko Tereza Bebarová. Do Plzně přiveze oblíbená herečka i svoji novou knihu Čas na pečení, kterou vydala společně s pekařským guru Josefem Maršálkem. Tereza Bebarová se navíc v Plzni zhostí asistence při gastro show, které proběhnou v podání Hotelové školy Plzeň.

Konat se bude celá řada cestovatelských přednášek. Vzhledem k velkému boomu poutního cestování, bude velká část expozice věnována poutním stezkám, které procházejí Plzeňským krajem. S putováním bude spojena i speciální soutěž pro všechny návštěvníky o hodnotné ceny.
Veletrh ITEP je atraktivní i pro rodiny s dětmi. Pro děti je připravena celá interaktivní hala plná překvapení, vědomostních soutěží, pohybových aktivit, tvořivých dílen, workshopů a další zábavy.
Vstup na veletrh je opět zdarma.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688