msmt.cz (MŠMT)
Školství  |  09.03.2022 00:00:00

Konference ‘Making mobility programmes more inclusive’ - 5. dubna 2022 13.30-16.30

 
Vlámské ministerstvo školství a odborné přípravy, Centrum pro podporu inkluzivního vysokoškolského vzdělávání (SIHO) a partneři projektu PLAR-4-SIMP si Vás dovolují pozvat na závěrečnou konferenci "Making mobility programmes more inclusive", která se bude konat online 5. dubna 2022 od 13:30 do 16:30 SELČ.    

Vzhledem k tomu, že cílem nového programu Erasmus+ a Evropského prostoru vysokoškolského vzdělávání (EHEA) je dosáhnout větší inkluzivity v programech mobility, vysokoškolské orgány a instituce zvažují, plánují a provádějí reformy s cílem rozšířit účast studentů ze znevýhodněných skupin v programech mobility.

Konference je součástí dvouletého projektu PLAR-4-SIMP spolufinancovaného programem Erasmus+ v rámci výzvy na podporu provádění reforem EHEA (2019). Specifickými cíli projektu jsou:

(1) Uspořádat dvě nadnárodní aktivity vzájemného učení o sociálním začleňování v programech mobilit s cílem posílit vzájemné učení a prohloubit výměnu osvědčených postupů a výzev mezi orgány a institucemi vysokoškolského vzdělávání v různých fázích provádění ve 12 zemích.
(2) Zveřejnit komplexní zprávu o vnitrostátních opatřeních a postupech v oblasti sociálního začleňování, které byly zavedeny v rámci EHEA s cílem rozšířit účast znevýhodněných studentů v programech mobilit, v níž budou zdůrazněna inovativní opatření inkluzivní politiky.
(3) Vypracovat praktický komunikační balíček, který bude inkluzivním způsobem informovat o výhodách mobilit směrem ven vůči studentům ze znevýhodněných skupin.
(4) Vyvinout balíček školení, který se skládá z online a přizpůsobitelného e-learningového modulu, který vybaví pracovníky orgánů a institucí vysokoškolského vzdělávání znalostmi, postoji a nástroji potřebnými k co nejlepší organizaci inkluzivní mobility studentů v 21. století.

Během závěrečné konference se seznámíte se zdroji na podporu realizace strategie udržitelných inkluzivních mobilit na národní a institucionální úrovni. Panel hostujících řečníků bude diskutovat o výsledcích projektu a přinese širší pohled na téma inkluzivních mobilit.
Podrobnější informace a registrační formulář naleznete na webových stránkách konference zde: Online Final Conference ‘Making mobility programmes more inclusive' 5 April 2022 | Siho

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688