Inzerce (Inzerce)
Úvěry, půjčky  |  06.12.2021 14:06:32REKLAMA

U banky trvá vyřízení půjčky měsíce, u nebankovní společnosti vyřídíte půjčku ihned

Získat půjčku pro podnikatele u bankovní společnosti může být časově i administrativně velmi náročné. Neztrácejte čas. Využijte nebankovní společnost. Půjčka ihned je podnikatelům a OSVČ odeslána neprodleně po schválení na bankovní účet.

Čas stojí peníze

Pořekadlo o tom, že čas jsou peníze, se samozřejmě zakládá na pravdě. Někdy vám utíká zisková příležitost, jindy vás předběhne konkurence nebo přijdete o několik klientů. Čas jsou opravdu peníze a v podnikání to platí dvojnásob. Jakmile se vám snižují tržby, nastává sezónní pokles či potřebujete financovat nový projekt, je půjčka pro podnikatele dobrým řešením. Konkurence na finančních trzích je neúprosná, nutí poskytovatele půjček neustále snižovat úrokové sazby a zlepšovat služby pro klienty. Ze situace samozřejmě čerpají žadatelé o úvěr, kteří mají na výběr hned několik bankovních a nebankovních institucí. Někdy rozhoduje o výhodnosti půjčky úroková míra, jindy je to klientský servis nebo zmíněné časové hledisko.

Půjčka ihned dostojí svému slibu. Peníze můžete mít do několika minut.

Schvalování půjčky v bankách trvá měsíce

Pokud máte dostatečnou bonitu, pravidelné (a vysoké) příjmy na bankovním účtu, platební historii bez poskvrny a podnikáte v lukrativním oboru, nebudete mít problém získat půjčku u banky. Budete muset předložit například daňová přiznání za poslední roky, účetní výkazy, podnikatelský záměr či doklady o obratu firmy. Posouzení bonity trvá v bance několik týdnů, ale může se protáhnout i na několik měsíců v případě, kdy si banka vyžádá další potvrzení.

Půjčka ihned vyřízená okamžitě

Dlouhý schvalovací proces v bance může ohrozit podnikání. Nečekejte na banku, využijte nebankovní půjčky. Půjčka pro OSVČ je vyřízena za pár okamžiků. Sjednat ji můžete online a po doložení všech podkladů bývá neprodleně schválena. Od schválení do odeslání peněz na bankovní účet vás budou dělit opravdu minuty. Zároveň je vyřízení půjčky administrativně mnohem méně náročné u nebankovních společností.

Půjčka pro podnikatele je flexibilní finanční produkt

Půjčka pro podnikatele umožňuje vkládání mimořádných splátek, refinancování půjčky, prodloužení doby splatnosti i předčasné splacení. Jedná se o flexibilní půjčku, která se přizpůsobí potřebám podnikání a aktuální finanční situaci v podniku.

Podmínky půjčky pro OSVČ

  • žadatel je starší 18 let
  • osoba je aktivním podnikatelem
  • úvěr je zaručen

Nízká úroková sazba u půjček pro OSVČ

Úvěry pro podnikatele jsou zaručeny nemovitým majetkem. Bezpečnost úvěru znamená, že získáváte půjčku s výhodnou úrokovou sazbou. Úvěr můžete kdykoliv refinancovat, vkládat mimořádné splátky nebo zcela splatit v plné výši zůstatku. Nečekejte na peníze, když nemusíte. Vyřiďte půjčku pro podnikatele. Peníze budou na vašem účtu ihned po schválení úvěru.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688