Bezlepkový koláč s pudinkem a broskvemi
Korpus:
200 g uvařené černé čočky
50 g pohanky
1 vejce
2 lžíce koření do perníku
20 g kokosového cukru
Náplň:
250 g tvarohu
250 g bílého jogurtu
2 broskve
2 vejce
1 balíček (40 g) vanilkového pudinkového prášku
40 g vanilkového cukru
1 lžička soli
Předehřejeme si troubu na 200 stupňů. Suroviny na korpus zpracujeme v robotu, natlačíme na dno dortové formy a pečeme asi 40 minut do zhnědnutí a zpevnění povrchu.
Broskve nakrájíme na kousky, ostatní suroviny na náplň smícháme v mixéru. Na předpečené těsto dáme broskve, zalijeme tvarohovo-pudinkovou směsí a zvolna pečeme, dokud se povrch nezpevní a nezezlátne. Necháme vychladnout do druhého dne. Na talíři ozdobíme máslem Lískový oříšek + kešu, které tvarohovou chuť báječně podtrhne.
PS: Koláč je přirozeně bez lepku, má nízký glykemický index, je málo sladký a velmi sytý. Určitě vyzkoušejte!
Nutspread.cz
Český výrobce 100% ořechových másel. Bez přidaného cukru, lepku nebo palmového oleje, pečlivě vybráno jenom z těch nejlepších ingrediencí. Široký sortiment, vynikající chuť i konzistence. S nízkým obsahem sacharidů a nízkým glykemickým indexem zasytí na dlouhou dobu a nerozkolísají hladinu krevního cukru. Zato obsahují velké množství hořčíku, zinku i železa, minerály a zdravé tuky.
Přesvědčte se sami, že i zdravé věci mohou skvěle chutnat.
Více informaci na: www.nutspread.cz
Poslední zprávy z rubriky Zdraví:
Přečtěte si také:
Prezentace
30.04.2024 Tesla po špatných výsledcích roste, Meta po...
29.04.2024 Daňové přiznání lidem provětralo peněženky....
26.04.2024 Historie a vývoj vodovodních baterií: Od...
Okénko investora
Petr Lajsek, Purple Trading
Miroslav Novák, AKCENTA
Mgr. Timur Barotov, BHS
Olívia Lacenová, Wonderinterest Trading Ltd.
Ali Daylami, BITmarkets
Michal Brothánek, AVANT IS
Jiří Cimpel, Cimpel & Partneři
Jakub Petruška, Zlaťáky.cz