cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  05.09.2019 10:39:17

Nizozemsko bude od příštího roku regulovat kryptoměnové firmy

Nizozemská centrální banka aktuálně zveřejnila prohlášení o tom, že začně už od příštího roku regulovat firmy, které nabízejí služby související s kryptoměnami.

Informovala o tom zpravodajská agentura Reuters. Společnost De Nederlandsche Bank, která v Holandsku zastává pozici centrální banky bude od soukromých firem, které podnikají se službami souvisejícími s otázkou kryptoměn, už od 10. ledna příštího roku vyžadovat registraci. Bude se jednat o burzy, poskytovatele peněženek i nejrůznější zprostředkovatele. Společnosti, která by se do daného termínu nezaregistrovala, následně nebude umožněna další činnost na nizozemském území.

Vybudovat si pasivní příjem je snem snad každého z nás. Podívej se na náš článek o potenciálu pasivního příjmu z kryptoměn.

Současná situace v Nizozemsku

Pokud jde o kryptoměny, panuje v Nizozemsku v současnosti příslovečné horko. Už v červenci ministři naléhali na vládu s žádostí, aby začala kryptoměny regulovat. Důvodem byla samozřejmě stará dobrá paranoia z praní špinavých peněz. Nizozemsko přitom v současnosti žádnou kryptoměnu neuznává jako zákonné platilo, i když ještě během loňského roku tamější soud rozhodl o tom, že bitcoin má jasnou, legitimní a převoditelnou hodnotu. Nařízení pro leden je ovšem nejspíš jen jakýmsi „prvním kolem“, a můžeme očekávat, že další regulační opatření budou v zemi ještě následovat.

CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Út 16:45  Ethereum pod úrovní 3000 USD X-Trade Brokers (XTB)
26.04.2024  Marcolla (WOOD & Company): JPMorgan je jedním z lídrů v oblasti tokenizace aktiv a.. Investicniweb.cz (Investičníweb, s.r.o.)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste