"PÁTEČNÍ DOBROTY - MIMOŘÁDĚ V PONDĚLÍ"
Stálá páteční rubrika
krušovické restaurace ”NA MICHELSKĚ” - vždy aktuální recept z víkendové nabídky specialit této restaurace.Dnes ze “SPECIALIT Z JEHĚČÍHO”
“JEHNĚČÍ KOTLET S LISTOVÝM ŠPENÁTEM”
Suroviny na 10 porcí:
- 150g jehněčí kotlet
Pracovní postup:
- Jehněčí kotlety lehce naklepeme, osolíme, opepříme a dochutíme třeným česnekem. Potřeme je olivovým olejem, dáme do kameninové nádoby, přikryjeme pokličkou a necháme jeden den odležet.
- Odleželé kotlety zprudka opečeme na oleji. Podáváme s listovým špenátem, který necháme rozmrazit a okapat a jemně osolený, opepřený a dochucený česnekem jej na rozpuštěném másle zakrytý pokličkou zvolna dusíme asi 10 minut.
Přejeme dobrou chuť po
celý týden.Krušovická restaurace ”NA MICHELSKÉ”
- Michelská 87, Praha 4 – Michle (5 min od metra Kačerov)Rezervace míst na tel. 02/61 21 83 79
Poslední zprávy z rubriky Dobroty:
Přečtěte si také:
Prezentace
17.05.2024 Nejlepší Samsung v Česku extrémně zlevnil,...
17.05.2024 Česká auta v zahraničí: Úspěchy solidní reputace..
06.05.2024 Distributoři EG.D a Bayernwerk spustili projekt...
Okénko investora
Michal Brothánek, AVANT IS
Jakub Petruška, Zlaťáky.cz
Petr Lajsek, Purple Trading
Olívia Lacenová, Wonderinterest Trading Ltd.
Průlomové partnerství: Microsoft a Stockholm Exergi budou dekarbonizovat
Miroslav Novák, AKCENTA
Štěpán Křeček, BHS
Ali Daylami, BITmarkets
Jiří Cimpel, Cimpel & Partneři