Tiskové zprávy  |  07.10.2009 17:30:16

HORECA uchopila ekonomickou krizi s noblesou

Letošní, již XI. ročník veletrhu pro hotelnictví a gastronomii HORECA, který proběhne ve dnech 20. – 22. 10. 2009 v pražském Veletržním paláci, je tematicky spojený s ekonomickou recesí. Nabízí spoustu inspirace, jak se zachovat, aby její důsledky nebyly pro podnikatele v segmentu ho.re.ca zničující. Kromě toho nezapomíná ani na pestrý doprovodný program, který dodá nové podněty, ale také příjemně pobaví!

Co s propadem světové ekonomiky? Mlčet se o něm nedá, vzdávat se ale také nejde. Mnohem větší smysl má zařídit se dle aktuální situace a snažit se podnikat v oboru ho.re.ca s rozmyslem. Hledání nových řešení může usnadnit například nastupující trend hnutí Slow Food, které propaguje kvalitní potraviny. Kromě toho nabídne HORECA svým návštěvníkům nové i osvědčené lahůdky doprovodného programu - proběhne zde premiérové vyhlášení Výroční ceny Slow Food Prague pro rok 2009, kde budou prezentovány potraviny menších výrobců z několika regionů. Chybět nebude ani barmanská soutěž HORECA TRUL CUP 2009, Seminář svazu účetních, klání Mistr kávy junior - první ročník soutěže pro studenty, a také HORECA FORUM s konferencí na téma „Cestovní ruch – nástroj ekonomického rozvoje regionů“, a rovněž módní přehlídka profesních oděvů  IVN PROFI.
Sekce vystavovatelů bude plná exkluzivních značek, dobrých nápadů a inspirace. Návštěvníci ochutnají například švestkové nealko pivo Bernard, každý den proběhne soutěž o produkty od společnosti Komoditní servis. Bude možno vybírat z široké nabídky vybavení od firmy Nábytek 24, ochutnat sýry  Philadelphia a  paštiky Paté du Chef. Zájemci si mohou prohlédnout hotelové a restaurační informační systémy firmy Agnis či pokladní systémy společnosti AWIS. Servis pro čistotu a hygienu představí společnost Ille papír, tradičně se budou prezentovat i značky Veba, Vector, Winterhalter, HONOR nebo HORES PLUS.
I tento ročník je koncipován jako B2B akce cílená na odbornou veřejnost. Telefonicky je v těchto dnech osloveno 10 000 osob - manažeři, majitelé, ředitelé nebo nákupčí z restaurací, hotelů a cateringových společností.  Zacíleno je především na zařízení z Prahy a středních Čech. Tato odborná veřejnost na veletrh obdrží vstup zdarma a poukaz na bezplatné občerstvení,“ uvedla projektová managerka veletrhu Michaela Výtisková.

Přijďte se ve dnech 20. – 22. 10. 2009 do Veletržního paláce v Praze přesvědčit, že je stále co objevovat. Budete spokojeni!

Více informací naleznete na www.horecaexpo.cz.


O společnosti AC Expo:
AC EXPO s.r.o. patří k významným organizátorům výstav a veletrhů, které se dokonalou organizací, vysokou kvalitou poskytovaných služeb, zastoupením vystavujících firem a zaměřením veletrhů, řadí ke špičce v České republice. Kromě organizování specializovaných veletrhů a společensko reklamních akcí ve Veletržním paláci v Praze, zajišťuje AC EXPO prezentace českých firem na veletrzích v zahraničí a každoročně přichází s novými zajímavými projekty.
www.acexpo.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688