Zuzana Humlová (AliaWeb)
Ostatní  |  02.03.2004 14:19:10

Další levné letenky na www.letuska.cz

Cestovní agentura ASIANA Global Travel Service, provozovatel úspěšného českého on-line rezervačního systému LETUSKA.CZ, uzavřela další smlouvu o speciální slevě na letenky pro klienty Letušky – tentokrát s leteckou společností Malev.

 

Agentura ASIANA Global Travel Service, která od listopadu minulého roku nabízí na stránkách svého on-line rezervačního systému LETUSKA.CZ letenky společností KLM a LOT za ceny snížené o 3 až 5%, uvádí další významnou slevu na veškeré lety společnosti Malev.

„Malev je již třetí leteckou společností, se kterou jsme uzavřeli dohodu o slevě pro klienty našeho rezervačního systému LETUSKA.CZ. Speciální sleva 5% z ceny letenky bez poplatků se vztahuje na lety společnosti Malev do všech destinací. Stejně jako v případě podobných smluv se společnostmi KLM a LOT se jedná o nabídku platnou pro všechny zákazníky Letušky. …Významné postavení na českém trhu letenek a stále rostoucí objemy prodejů nám umožní i nadále poskytovat našim klientům výjimečné výhody a speciální slevy“, uvádí Tomáš Harmatha, vedoucí projektu LETUSKA.CZ.

„Právě mnohaleté zkušenosti na trhu letenek a dosažené pozitivní výsledky, jakož i image spolehlivého partnera nám umožňují sjednávat s leteckými společnostmi pro naše klienty speciální ceny letenek… Kromě uvedených slev na lety společností KLM, LOT a nyní i Malev nabízí naše agentura mnoho dalších speciálních zvýhodněných tarifů jiných leteckých společností do řady vybraných destinací“, dodává Dr. Alexej Litvin, generální ředitel agentury Asiana GTS.

 

Asiana GTS

 

ASIANA Global Travel Service zaujímá přední místo mezi IATA akreditovanými cestovními agenturami v ČR. Služby v oblasti cestovního ruchu poskytuje již od roku 1993. Je držitelem ocenění za nejproduktivnější rezervační terminál Amadeus a patří mezi 50 nejrychleji se rozvíjejících technologických společností ve střední Evropě (Deloitte Technology Fast 50). Asiana GTS je členem řetězce Lufthansa City Center International a aktivním členem mnoha významných oborových organizací. Kromě prodeje letenek se zabývá službami spojenými s vyřizováním víz, zprostředkováním studijních pobytů v zahraničí, prodejem zájezdů a eurovíkendů, zajištěním ubytování v zahraničí a provozuje také vlastní flotilu autobusů, mimo jiné na pravidelné lince Praha – Karlovy Vary. Agentura Asiana GTS vlastní autobusy Scania Irizar PB, které získaly renomované ocenění Autobus roku 2004. ASIANA Global Travel Service je majitelem, investorem a provozovatelem unikátního on-line systému rezervace a prodeje letenek LETUSKA.CZ (www.letuska.cz).

 

Kontakt pro další informace:

 

ASIANA Global Travel Service

Tel.: (+420) 233 081 111

Fax: (+420) 233 321 510

E-mail: info@asiana.cz

Web: www.letuska.cz, www.asiana.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688