Konference HORECA Special 2004: odborný dialog hoteliérů a restauratérů s dodavateli potravin a nápojů
Vysoká škola hotelová Praha, Národní federace hotelů a restaurací ČR, sdružení HO.RE.KA ČR, UNIHOST a SPOLHOST a poradenská firma INCOMA Consult založily v roce 2001 tradici odborných a společenských setkání majitelů a managerů firem podnikajících na českém gastronomickém a hotelovém trhu. Prvních 3 ročníků konferencí, pořádaných pod názvem HORECA a odborného setkání HORECA Special 2003 se zúčastnilo celkem téměř 2 tisíce restauratérů, hoteliérů a jejich dodavatelů.
Enormní zájem účastníků o tyto konference vedl organizátory nejen k rozhodnutí uspořádat 4. ročník tohoto vrcholového setkání (Czech HORECA Summit 2004, Top Hotel Praha, 3. 11. 2004), ale i k zahájení příprav specializovaného setkání věnovaného vysoce aktuální problematice dodavatelsko – odběratelských vztahů a produktových inovací na HORECA trhu. To se pod názvem HORECA Special 2004 uskuteční dne 2. 3. 2004 v hotelu Holiday Inn Brno, a to jako součást nového veletržního projektu PROBIZ, realizovaného společností Veletrhy Brno v rámci tradičních potravinářských veletrhů SALIMA.
Konference HORECA Special 2004 bude rozdělena do 2 hlavních částí. Její úvodní blok, moderovaný prof. Jindrou, rektorem Vysoké školy hotelové Praha, bude diskutovat perspektivy hotelového a restauračního trhu po vstupu ČR do Evropské unie. K tomuto tématu vystoupí zástupci všech hlavních typů firem operujících na HORECA trhu. Názory provozovatelů pohostinských zařízení představí Jan Pýcha, generální ředitel stylového restaurantu Tvrz z Průhonic u Prahy. Za dodavatelskou sféru budou referovat Jiří Imrýšek, obchodní ředitel společnosti STAROBRNO a Karel Matějka, manager portfolia komerčních produktů firmy Procter & Gamble. Pohled největšího velkoobchodu bude reprezentovat Stanislav Sekyra, šéf nákupu čerstvých potravin firmy MAKRO Cash & Carry ČR.
Druhý programový blok bude věnován dodavatelům gastronomie a uvede jej analýza dodavatelské a distribuční struktury českého trhu, prezentovaná Kateřinou Bartošovou, analytičkou INCOMA Research. Požadavky gastronomické sítě na dodavatele ve svém vystoupení zrekapituluje Petr Olbrich, obchodní ředitel BAKARE – Gastroservis. Konference bude zakončena diskusí, ve které se zúčastní všichni referující.
Novinky z přípravy konference jsou průběžně publikovány na serveru www.horeca21.cz. Zde je také k dispozici úplný program konference a on-line přihláška.
Podrobnější informace o konferenci je připraven podat Milan Švihla,
INCOMA Consult, tel: 251 117 522
Zprávy k cestování
Poslední zprávy z rubriky Ostatní:
Přečtěte si také:
Prezentace
30.10.2024 Pochybujete o crowdfundingu? Vsaďte na lepší…
30.10.2024 Hra o trhy: Jak volby a globální napětí ženou…
16.10.2024 Aby i v zimě nohy zůstaly v teple
Okénko investora
Radoslav Jusko, Ronda Invest
Olívia Lacenová, Wonderinterest Trading Ltd.
Starbucks v červených číslech: Přinese vize nového generálního ředitele oživení?
Petr Lajsek, Purple Trading
Mgr. Timur Barotov, BHS
Jakub Petruška, Zlaťáky.cz
Americké prezidentské volby za dveřma. Jaký vliv bude mít výsledek na žlutý kov?
Jiří Cimpel, Cimpel & Partneři
Portfolio 60/40: Nadčasová strategie pro dlouhodobé investory
Miroslav Novák, AKCENTA
Ali Daylami, BITmarkets
Trump vs. Harris: komu majitelé kryptoměn coby voliči dají radši hlas?
Okénko finanční rady
Ondřej Vacek, Ušetřeno.cz
Tomáš Kadeřábek, Swiss Life Select
Iva Grácová, Bezvafinance
Jak se připravit na nečekané výdaje: Tipy na vytvoření a správu nouzového fondu
Lukáš Kaňok, Kalkulátor.cz
Energie dál zlevňovat nebudou, vyplatí se fixovat aktuální ceny?
Martin Pejsar, BNP Paribas Cardif Pojišťovna
Aleš Rothbarth, Skupina Klik.cz
U nehod bez zimních pneumatik mohou pojišťovny krátit plnění
Lukáš Raška, Portu
Portu vydělalo svým uživatelům už přes 5 miliard, spravuje jim více než 36 miliard korun
?