BDO Česká republika (BDO Česká republika)
Lidé  |  01.10.2024 16:21:58

Poradenská společnost BDO jmenovala tři nové partnery. Jsou jimi Jiří Sedláček, Monika Lodrová a Petr Linx

Vedení české poradenské společnosti BDO se od října rozšiřuje o tři nové partnery. Jiří Sedáček je auditor a specialista na odvětví nemovitostí, Monika Lodrová se specializuje oblast daní z příjmů fyzických osob a přeshraničního zaměstnávání a Petr Linx na problematiku daně z přidané hodnoty. Jmenování nových partnerů ukazuje zájem společnosti nadále růst a posilovat vedení společnosti o takové osobnosti, kterým záleží na úspěchu dnešního i budoucího BDO.

„Zdravá firma potřebuje vychovávat a získávat do svého vedení nové partnery, aby udržela talentované zaměstnance, smysluplně rostla, uspokojila potřebu nástupnictví a obohatila sadu schopností a dovedností stávajícího partnershipu. Je pro nás důležité, aby značka BDO byla synonymem úspěchu, poctivosti a kvality i v době, až svou roli v jejím řízení předáme nové generaci. Hledáme proto takové osobnosti, které se budou cítit být spoluzodpovědné za rozvoj společnosti, přispívat k plnění celofiremní strategie a žít hodnotami firmy,“ komentuje rozšiřování základny partnerů BDO Petr Slavíček, předseda představenstva společnosti BDO v České republice.

Jiří Sedláček Jiří Sedláček
Jiří Sedláček se zaměřuje na auditorské služby a účetní a transakční poradenství poskytované organizacím a společnostem. Je lídrem poradenského týmu BDO pro oblast nemovitostí a stavebnictví. V BDO působí od roku 2010 a za tu dobu se podílel na řadě zakázek v oblasti auditu individuálních a konsolidovaných účetních závěrek sestavených jak podle českých účetních předpisů, tak i mezinárodních standardů účetního výkaznictví (IFRS). Jeho další specializací je strukturování a ověřování přeměn společností. Je certifikovaným auditorem zapsaným u Komory auditorů ČR.

Petr Linx Petr Linx
Petr Linx je vedoucím pražského týmu poradců v oblasti DPH. Specializuje se na nepřímé daně, především na optimalizaci DPH jak v komerčním, tak veřejném sektoru. Jeho doménou je identifikace příležitostí pro úspory na DPH a eliminace rizik případného doměření daně. Kromě daňového poradenství se věnuje také souvisejícímu účetnímu poradenství.

Vedle své specializace se velmi dobře orientuje v aktuálních předpisech v oblasti Intrastatu a spotřební daně, řeší souvislosti s daní z příjmů. Mezi lety 2014 a 2022 se věnoval také expertnímu poradenství v oblasti EET. Pro klienty pravidelně školí a veřejně publikuje články o aktuálních tématech ve svých specializacích. Je registrovaným daňovým poradcem a členem sekce DPH při Komoře daňových poradců ČR. V poradenských společnostech, které jsou součástí dnešního BDO, působí téměř 14 let.

Monika Lodrová Monika Lodrová
Monika Lodrová je vedoucí oddělení daně z příjmů fyzických osob. Je mimo jiné specialistkou na mezinárodní zdanění a sociální zabezpečení. Nejčastěji se zabývá problematikou přeshraničního zaměstnávání, zaměstnaneckých benefitů včetně akciových a opčních programů či dopadům relokace fyzických osob. Přednáší na odborných seminářích pro klienty, prostřednictvím nezávislých agentur či na vysokých školách. Také se dále věnuje psaní odborných článků v oblasti své expertízy. V poradenských společnostech, které jsou součástí dnešního BDO, působí téměř 11 let. Je certifikovanou daňovou poradkyní u Komory daňových poradců ČR.


Při výběru nových partnerů hrála roli osobnost kandidátů, jejich loajalita a vysoká pracovní motivace, osobní integrita, schopnost týmové spolupráce, ale i nadstandardní technické znalosti, manažerské dovednosti a jejich úspěšné uplatňování v praxi tak, jak si společníci definovali v Ústavě BDO.

„Všem novým partnerům chci touto cestou poděkovat za jejich dlouhodobou práci pro naši společnost a za to, jak reprezentují značku BDO a naši profesi jako takovou ať už před klienty, nebo v odborných kruzích. Oceňuji také jejich zapojení do přednášek na odborných akcích nebo vysokých školách a popularizaci naší profese prostřednictvím jejich publikační činnosti. Těší nás, že zároveň mohou být mentory našim nejmladším kolegům, které svým jednáním a dovednostmi inspirují a pomáhají jim v odborném i osobním rozvoji. Přeji jim všem mnoho dalších profesních i osobních úspěchů,“ uzavírá Petr Slavíček.

BDO Česká republika

BDO je poradenská společnost poskytující auditorské, daňové, právní, účetní a poradenské služby. Na českém trhu působí již 30 let. S téměř 500 odborníky a dlouholetou praxí se řadí k předním společnostem s tímto zaměřením v České republice, kde má kanceláře v Praze, Plzni, Brně, Domažlicích, Českých Budějovicích, Jindřichově Hradci a Ostravě.

BDO je v České republice zastoupena společnostmi BDO Audit s.r.o., BDO Czech Republic s.r.o., BDO Consulting s.r.o., BDO Legal s.r.o., advokátní kancelář a BDO Valuation, s.r.o. Společnost je součástí mezinárodní sítě BDO, která celosvětově tvoří jednu z největších sítí auditorských a poradenských skupin. Zaměstnává více jak 91 tisíc odborníků a působí ve 167 zemích, v nichž čítá více než 1 650 kanceláří.

Více informací na: http://www.bdo.cz/cs-cz/home

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688