BDO Česká republika (BDO Česká republika)
Údaje o firmách  |  21.02.2024 09:44:28

Euro-Trend, společnost Jiřího Nekováře, se stala součástí poradenské společnosti BDO

Nejstarší česká společnost se specializací na daňové poradenství Euro-Trend, kterou v roce 1990 založil a dosud vedl Ing. Jiří Nekovář, Ph.D., se stala součástí poradenské společnosti BDO. Jiří Nekovář, který byl v letech 19962011 nejdéle sloužícím prezidentem Komory daňových poradců, v letech 20132014 prezidentem Evropské konfederace daňových poradců, adviser asijské organizace AOTCA a je zakladatelem Global Tax Adisory Platform GTAP, působil také jako člen Národní ekonomické rady vlády (NERV). Nyní stojí v čele společnosti BDO Euro-Trend, která se stala součástí BDO Czech Republic.

„Pana Jiřího Nekováře osobně považuji za největší českou osobnost v oblasti daňového poradenství, za tátu daňových poradců v Česku. Velmi si vážím jeho odbornosti i toho, co pro Českou republiku v oblasti daňového systému vykonal. Proto jsem poctěn tím, že se po téměř 35 letech samostatného podnikání rozhodl spojit právě s BDO, společností s vizí být tím nejlepším místem pro odborníky a osobnosti, jako je Jiří. Bude pro nás důležitým mentorem a vzorem pro naše stávající i budoucí kolegy,“ říká Miroslav Jandečka, řídící partner BDO v České republice.

Euro-Trend je společnost zabývající se daňovým a ekonomickým poradenstvím. Tým jeho pracovníků zahrnuje odborníky z různých oblastí s mnohaletými zkušenostmi, kteří řeší složité daňové a legislativní záležitosti, nejen v národním, ale i mezinárodním měřítku.

„Společnost BDO mě zaujala po fúzi s More Stephens, kdy došlo k významným změnám ve vedení společnosti a také v jejím hodnotovém žebříčku. Miroslava Jandečku i řadu dalších stávajících partnerů BDO znám již delší dobu. Oceňuji jejich odbornost, přístup ke klientům, firemní kulturu a snahu posouvat náš obor kupředu. S BDO jsem se rozhodl spojit především proto, abych svým klientům dokázal poskytnout širší odborné zázemí. Pro současné zaměstnance je to pak příležitost rozšiřovat si svou kvalifikaci a růst v prostředí velké poradenské firmy,“ vysvětluje Jiří Nekovář.

Cenu transakce se obě firmy rozhodly nezveřejňovat.

BDO Česká republika

BDO je poradenská společnost poskytující auditorské, daňové, právní, účetní a poradenské služby. Na českém trhu působí již 30 let. S téměř 500 odborníky a dlouholetou praxí se řadí k předním společnostem s tímto zaměřením v České republice, kde má kanceláře v Praze, Plzni, Brně, Domažlicích, Českých Budějovicích, Jindřichově Hradci a Ostravě.

BDO je v České republice zastoupena společnostmi BDO Audit s.r.o., BDO Czech Republic s.r.o., BDO Consulting s.r.o., BDO Legal s.r.o., advokátní kancelář a BDO Valuation, s.r.o. Společnost je součástí mezinárodní sítě BDO, která celosvětově tvoří jednu z největších sítí auditorských a poradenských skupin. Zaměstnává více jak 91 tisíc odborníků a působí ve 167 zemích, v nichž čítá více než 1 650 kanceláří.

Více informací na: http://www.bdo.cz/cs-cz/home

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Údaje o firmách:

Pá 15:25  Výsledky Chevronu za 1Q roku smíšené Vladimír Urbánek (Kurzy.cz)
Pá 12:44  Projekt Airlock posouvá Holcim k uhlíkové neutralitě Tisková zpráva (Tisková zpráva)
Pá 10:40  Anglo American odmítla rezolutně nabídku na převzetí od BHP Vladimír Urbánek (Kurzy.cz)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688