Lidé (Lidé)
Lidé  |  01.10.2024 13:26:13

Michal Dvorský novým CEO společnosti Digitask

Digitask, jedna z předních vzdělávacích a konzultačních společností, zaměřující se na zavádění a využívání umělé inteligence v byznysu, oznamuje nástup nového CEO. Této klíčové pozice se ujímá Michal Dvorský, který přináší bohaté zkušenosti získané během více než 24 let působení v telekomunikačním gigantu T-Mobile Czech Republic, kde zastával řadu vrcholných vedoucích funkcí.

Michal Dvorský (vpravo) a Filip Dřímalka

Dvorský se ve své dlouholeté kariéře soustředil na optimalizaci prodejních kanálů, vedení rozsáhlých týmů a implementaci moderních technologií, což jej činí ideálním kandidátem pro vedení společnosti Digitask v době, kdy se stále více firem obrací na umělou inteligenci a automatizaci procesů.

Michal Dvorský přebírá vedení po předchozím CEO Jiřím Jirmanovi. Zakladatel Filip Dřímalka se ve firmě i nadále aktivně podílí na strategickém rozvoji firmy a inovacích v oblasti digitální transformace.

S Michalem Dvorským přichází do Digitasku člověk s neuvěřitelným přehledem a zkušenostmi, které jsme potřebovali, abychom firmu posunuli o krok dále. Jeho leadership a nadšení pro inovace jsou přesně to, co nám pomůže dosáhnout našich ambiciózních cílů,“ uvedl Filip Dřímalka.

Digitask pod vedením nového CEO

Digitask plánuje pod vedením Michala Dvorského nejen rozšířit portfolio svých služeb, ale také upevnit svou pozici na trhu jako přední hráč v oblasti AI a digitalizace. Zaměřuje se především na školení firem a jednotlivců, aby mohli využívat moderní technologie pro automatizaci procesů, zlepšení efektivity a snížení provozních nákladů.

Vidím v Digitasku obrovský potenciál,“ uvedl Michal Dvorský při svém jmenování do funkce. „Těším se na spolupráci s týmem odborníků a na možnosti, které nám dnešní technologie dávají. Věřím, že společně pomůžeme firmám dosáhnout jejich plného digitálního potenciálu.“

Následující rok bude v oblasti využívání umělé inteligence a jejím vlivu na digitální transformaci firem zlomový. Digitask má v tomto segmentu unikátní know-how a obrovský potenciál jak v oblasti edukace podnikatelských subjektů všech velikostí, tak i v implementaci prvků AI do produktů, které nabízí Seyfor firmám ve 38 zemích. Věřím, že pod vedením Michala Dvorského se podaří významně rozvíjet oba směry,“ dodává Daniel Šturm, ředitel marketingu společnosti Seyfor.

V rámci své nové strategie společnost brzy představí řadu nových programů zaměřených na adopci AI technologií a transformaci firemních procesů. Digitask, který je od jara součástí skupiny Seyfor, tímto krokem potvrzuje svou ambici být klíčovým partnerem firem na cestě k digitální budoucnosti.


Seyfor, a.s. je jedním z velkých evropských dodavatelů ICT řešení. Společnost má přes 1 700 zaměstnanců a obsluhuje zákazníky ve 38 zemích. Dlouhodobě patří k nejrychleji rostoucím IT společnostem v regionu. Je největším výrobcem účetních, ERP a mzdových a personálních systémů v České republice, který v roce 2023 počtvrté za sebou zaznamenal 30% meziroční růst. Společnost uskutečnila v posledních letech desítky významných akvizic IT firem v České republice, na Slovensku a na Balkáně. Ovládajícími vlastníky společnosti jsou slovenská společnost Sandberg Capital a český podnikatel Martin Cígler. Firma byla původně založena v roce 1990 jako Cígler Software, v letech 20172022 působila pod značkou Solitea.

Digitask se specializuje na školení, poradenství a implementaci řešení v oblasti umělé inteligence a digitalizace. Pomáhá firmám identifikovat příležitosti a zároveň efektivně využívat moderní AI nástroje v praxi. S týmem zkušených odborníků Digitask nabízí například dlouhodobé školení AI ambassadorů, Hackathony pro rychlý posun v AI a automatizačních schopnostech, praktické workshopy a vzdělávací i inspirativní programy.

Kromě zakladatele Filipa Dřímalky má ve společnosti podíl také Seyfor Martina Cíglera. Mezi klienty Digitasku patří desítky významných českých organizací, bank, advokátních kanceláří i technologických firem.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688